Todo írta:
Tedd automatikusra (opciók>Add to auto) majd csinálj egy restartot! Elméletileg úgy már mennie kellene!
Sajna így se jó! Valakinek valami ötlet?
Todo írta:
Tedd automatikusra (opciók>Add to auto) majd csinálj egy restartot! Elméletileg úgy már mennie kellene!
Próbáld meg, hogy a C-re csinálod a Patches mappát és oda teszed hátha!Deadpool írta:Todo írta:
Egyáltalán telepitettél RomPatcher.-t?Todo írta:Próbáld meg, hogy a C-re csinálod a Patches mappát és oda teszed hátha!Deadpool írta:Todo írta:
Sehogy se megy! Próbáltam a simát és lite verziót is. Ha c-re teszem ott nem is látja a CRepository4all patchet.Todo írta:Próbáld meg, hogy a C-re csinálod a Patches mappát és oda teszed hátha!Deadpool írta:Todo írta:
Wi-fivel játsza le gyári böngészőbe?mhkem írta:Sziasztok!
Felraktam a 7.1-et. Eddig minden jol mukodik, meg a HDMI-s lejatszas is. Akinek problema volt a youtube lejatszas bongeszobol, annak megoldast nyujthat az opera mobile legutobbi frissitese. Most mar lejatsza a gyari videolejatszo a yt viceokat. Mar csak a gyari bongeszoben kellene megoldaniuk!
Helló.Nekem wifin viszi a gyári böngésző a youtube-ot full képernyőn jó minőségbenmhkem írta:Sziasztok!
Felraktam a 7.1-et. Eddig minden jol mukodik, meg a HDMI-s lejatszas is. Akinek problema volt a youtube lejatszas bongeszobol, annak megoldast nyujthat az opera mobile legutobbi frissitese. Most mar lejatsza a gyari videolejatszo a yt viceokat. Mar csak a gyari bongeszoben kellene megoldaniuk!