E52 hackelése

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Logan545
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E52
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Re: E52 hackelése

Hozzászólás Szerző: Logan545 »

Ha ezt a fájlt (IS_rm469_051.018_U007.000_prd.uda.fpsx) Phoenix-szel ráírtad a telóra akkor nem kell rompatcher (max ha all files hacket akarsz).
Shyciii
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Motorola Defy CM7 RC1
Nem: Férfi
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Logan545 írta:Ha ezt a fájlt (IS_rm469_051.018_U007.000_prd.uda.fpsx) Phoenix-szel ráírtad a telóra akkor nem kell rompatcher (max ha all files hacket akarsz).
Nah akkor mostan nem értem. Azt már látom, hogy ez az IS kezdetű az install server hack. Akkor mi különbség van a rompatcher és ez között? Rom patcherben ha jól sejtem több mindent lehet állítani, az install server hack meg csak annyit csinál, hogy a szignózatlan programokat is fel tudom tenni?
Amúgy rompatcher-ből csak a U006-osat találtam, de valaki azt írta, hogy ha Phoenixben 007-es látok amit törölni kell, akkor ahhoz a 007-est is kellene hozzáadnom. Ezért választottam az IS változatot. Ezekszerint rosszul döntöttem? :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Shyciii írta: Nah akkor mostan nem értem. Azt már látom, hogy ez az IS kezdetű az install server hack. Akkor mi különbség van a rompatcher és ez között? Rom patcherben ha jól sejtem több mindent lehet állítani, az install server hack meg csak annyit csinál, hogy a szignózatlan programokat is fel tudom tenni?
Amúgy rompatcher-ből csak a U006-osat találtam, de valaki azt írta, hogy ha Phoenixben 007-es látok amit törölni kell, akkor ahhoz a 007-est is kellene hozzáadnom. Ezért választottam az IS változatot. Ezekszerint rosszul döntöttem? :)
Igen. Az instalserveressel fel tudsz telepíteni mindet. A ROMPatcherrel meg hozzá tudnál férni a rendszerfájlokhoz, ha ez neked nem kell a jó, ami fent van.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Shyciii
3. szint
3. szint

potter55 írta:
Shyciii írta: Nah akkor mostan nem értem. Azt már látom, hogy ez az IS kezdetű az install server hack. Akkor mi különbség van a rompatcher és ez között? Rom patcherben ha jól sejtem több mindent lehet állítani, az install server hack meg csak annyit csinál, hogy a szignózatlan programokat is fel tudom tenni?
Igen. Az instalserveressel fel tudsz telepíteni mindet. A ROMPatcherrel meg hozzá tudnál férni a rendszerfájlokhoz, ha ez neked nem kell a jó, ami fent van.
Csak annyi, hogy az összes file-hoz hozzáférek? Nincs semmi más?
Esetleg valaki tudna egy képernyőmentést csinálni, hogy a rompatcherben miket lehetne ki-be kapcsolni? :)
Hátha találok még számomra hasznos funkciót.
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Shyciii írta:
potter55 írta:
Esetleg valaki tudna egy képernyőmentést csinálni, hogy a rompatcherben miket lehetne ki-be kapcsolni? :)
A rompatcherbe utólag is be lehet tenni dolgokat, tehát most egy kép nem mérvadó.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
tomi613
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note 4 [6.0.1]
Has thanked: 11 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: tomi613 »

Shyciii írta:
potter55 írta:
Az IS_rm469_051.018_U007.000_prd.uda.fpsx valóban csak install server hack és a szoftver flashelés után nincs rompatcher alapból de azt minden akadály nélkül lehet telepíteni utólag. A Rompatcherplus_2.3.sis-t. Majd a patches mappába kell a Open4all RP+.rmp-t és ezzel hozzáférsz a rendszerfájlokhoz (pl.: X-plore-vel). És mivel ez alapból install server hackes ezért az Install server RP+.rmp nem kell. Mert igy is telepít mindent, mindenféle tanúsítvány hiba nélkül szignózatlanul.

Kép
Shyciii
3. szint
3. szint

tomi613 írta:
Az IS_rm469_051.018_U007.000_prd.uda.fpsx valóban csak install server hack és a szoftver flashelés után nincs rompatcher alapból de azt minden akadály nélkül lehet telepíteni utólag. A Rompatcherplus_2.3.sis-t. Majd a patches mappába kell a Open4all RP+.rmp-t és ezzel hozzáférsz a rendszerfájlokhoz (pl.: X-plore-vel). És mivel ez alapból install server hackes ezért az Install server RP+.rmp nem kell. Mert igy is telepít mindent, mindenféle tanúsítvány hiba nélkül szignózatlanul.
Köszi, akkor kipróbálom utólag, aztán majd elválik, hogy mennyire szükséges nekem.
Amúgy honnan lehet patcheket letölteni? Mert ha jól értelmeztem akkor elvben bárki csinálhat ls közzétehet. Van valahol ilyen nagyobb gyűjtemény?
jerrymouse
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0

Re: E52 034.001 hack

Hozzászólás Szerző: jerrymouse »

tomi613 írta::taps2: És itt az újabb firmmware: :taps1:
E52 RM-469
034.001
02-Apr-2010

http://files.allnokia.ru/fw2/e52/Nokia% ... 001_v6.exe

:taps4: Rompatcher hack: http://data.hu/get/2696843/REB-rm469_03 ... d.uda.fpsx :yeah:

ui.: én phoenix-el felraktam és működik :D

(javítva a linkek 2010.06.27.)
Ezt elmondja nekem valaki, hogy kell megcsinálni? Mert bejön a phoenix és nem tudom hogyan tovább az fpsx-el.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: E52 034.001 hack

Hozzászólás Szerző: potter55 »

jerrymouse írta: Ezt elmondja nekem valaki, hogy kell megcsinálni? Mert bejön a phoenix és nem tudom hogyan tovább az fpsx-el.
Az első oldalon le van írva.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
jerrymouse
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E52
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jerrymouse »

Letöltöttem minden fájlt,a NaviFirm-el is leszedtem mindent,és a Phoenix a firmware update-nél nem látja a product kódot így a fájlok cseréjét sem tudom végrehajtani. Ilyenkor mit kell csinálni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jerrymouse 2010-10-09 szomb. 16:37:18-kor.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”