igazából most egy nagy probléma szúrt szemet , mostmár , h szinte teljesen testreszabtam a szoftot... hiányzik a qwerty billentyűzet:/ ez csak nálam van így , én rontottam el valamit , v alapból így van?
Ott van az. Megdöntöd a telefont, akkor behozza döntve a mobil gombsort, ott rányomsz a billentyűzet jelű gombra(bal alul), majd qwerty bill. telj. képer. és már ott is van
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
Kéne egy kis help!!
Szeretném ha hackelt lenne a telóm, hogyan kell belerakni a rofs2-be a RomPatcher-t ? És hogy tudnám kiszedni az adobePDF, qickoffice programokat, hogy ne települjenek auton?
rangersanyi írta:Kéne egy kis help!!
Szeretném ha hackelt lenne a telóm, hogyan kell belerakni a rofs2-be a RomPatcher-t ? És hogy tudnám kiszedni az adobePDF, qickoffice programokat, hogy ne települjenek auton?
Letöltöd ezt http://nokiaprogramok.hu/modules/letolt ... p?id=32368 utána NokiaFirmwareEditor all szétbontod a rofs2 -t totalcommanderbe bemásolod a helyére a romartcher.rar tartalmát utána reload from hdd és mehet a repack majd flash
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SYMLY 2010-09-01 szer. 00:40:16-kor.
rangersanyi írta:Kéne egy kis help!!
Letöltöd ezt http://nokiaprogramok.hu/modules/letolt ... p?id=32368 utána NokiaFirmwareEditor all szétbontod a rofs2 -t totalcommanderbe bemásolod a helyére a romartcher.rar tartalmát utána reload from hdd és mehet a repack majd flash
Köszi az infót!!!
Még csak most tanulgatom ezeket a dolgokat, és elnézést kérek, hogy ha hülyeségeket kérdeznék!! Azért kérdezek még mielőtt bele vágok és elcsesznék valamit!! Szóval a "totalcommanderbe bemásolod a helyére a romartcher.rar tartalmát" úgy értsem, hogy pl.: a rar-ból kibontott private mappa tartalmát bemásolom a rofs2 private mappájába, a kibontott resource mappáét pedig a rofs2 resource mappába.... és igy tovább.
És erre tudsz valami okosságot, hogy tudnám kiszedni az adobePDF, qickoffice programokat, hogy ne települjenek auton?
daved14 írta:SZERK.: aki tudja nézze már meg hogy megy e nki az rdsa rádióban mert nekem most a neo FM-et rds-el hozta be igaz a többinél nem
Úgy érted, az RDS infókat is kiírta? Mert igazából az RDS elsődleges lényege és funkciója az, hogy utazás közben kövesse a rádióadó frekvenciáit a készülék, mert az ugyebár országszerte változik. Az infók küldése csak plusz. A telóban a sávkövetés működik is, csak az adók nevét nem képes beazonosítani...
igen A Neo Fm nevét hozta be magátol de más-t nem
Panasonic ?->Ericsson T10->Nokia 3210->Nokia 3310->Ericsson T100->Ericsson R600->Sony Eri T310->Sony Eri T610->Sony Eri k500i->Sony Eri W300+1GBM2->Sony Eri k550i+1GBM2->Nokia 5800 xpress Music Red V52.0.007 C6 by PNHT
Nem tudtok valami megoldást a Facebook Progira? Szal az OviStore C6nak érzékeli a telót , és csak azzal lehet letölteni a Facebook Progit. Esetleg valaki feltudja rakni valahova , vagy van valami link az 5800ás verzióhoz?
Felraktam a (második verziós) C6 szoftot. Egyelőre tetszik, bár vannak gyermekbetegségei, pl. a billentyűzet lezárásánál (lezár, de a kijelzőről nem tűnik el a kép, csak újabb kinyit-bezár műveletre). Viszont, hogy gyorsabb lenne, mint a gyári 5800...? Hát, szerintem baromira nem. Pl. amíg a beállítások menüpontba belép, az egy örökkévalóság... (konkrétan 5mp), és a kinetikus scroll is meg-megröccen néhol, a 3.8-as mg romban csak a nagyon nagy menükben volt döcögős, itt szinte mindenhol az.
Na, majd meglátjuk. A vége az lesz, hogy egy olyan 5800-s cfw-t teszek fel, amiben kizárólag a rompatcher van belerakva, semmi más módosítás nincs rajta.
blpub írta:Felraktam a (második verziós) C6 szoftot. Egyelőre tetszik, bár vannak gyermekbetegségei, pl. a billentyűzet lezárásánál (lezár, de a kijelzőről nem tűnik el a kép, csak újabb kinyit-bezár műveletre). Viszont, hogy gyorsabb lenne, mint a gyári 5800...? Hát, szerintem baromira nem. Pl. amíg a beállítások menüpontba belép, az egy örökkévalóság... (konkrétan 5mp), és a kinetikus scroll is meg-megröccen néhol, a 3.8-as mg romban csak a nagyon nagy menükben volt döcögős, itt szinte mindenhol az.
Na, majd meglátjuk. A vége az lesz, hogy egy olyan 5800-s cfw-t teszek fel, amiben kizárólag a rompatcher van belerakva, semmi más módosítás nincs rajta.