Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Nem: Férfi
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Taylor írta:Egy nagyon baba indító kép: http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... 01.new#new
Tényleg faja :) Koszi hogy linkelted :)

A legkozelebbi ROM-ba be is lehetne intregrálni hogy alapbol ilyen legyen. Vagy nem jo otlet Taylor?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LaLi_87 2012-04-17 kedd 16:10:34-kor.
Kép
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Has thanked: 0
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

Nekem egy érdekes "problémára" kellene a megoldás.
Újraraktam a V7-t, formázva a memegység újrarakás előtt, felraktam az eddig használt programjaimat jó volt és gyors is volt.
Ma feltöltöttem az akksit, előtte kikapcsoltam a telefont, mikor bekapcsoltam a telefont, és elkezdtem belépni pl a videókhoz, sajna szaggatott volt a görgetés, mikor kiléptem a videókból, és görgetni akartam, csak állt, majd szaggatva görgette a menü ikonokat, ez még nem lenne gond, de a beállításokból is alig akar kilépni és ezután is nehezen lehet görgetni a menüben.
A kérdés az lenne, hogy mitől lehet ez? :hmm2:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

LaLi_87 írta:
Taylor írta:Egy nagyon baba indító kép: http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... 01.new#new

A legkozelebbi ROM-ba be is lehetne intregrálni hogy alapbol ilyen legyen. Vagy nem jo otlet Taylor?
Annyira tetszik hogy lehet beépítem boot animációnak! :) Dede, jó ötlet. Meg is nézem működik e boot ként.
Kép
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Taylor írta:
LaLi_87 írta:

Annyira tetszik hogy lehet beépítem boot animációnak! :) Dede, jó ötlet. Meg is nézem működik e boot ként.
Na megnéztem. Az a gond hogy boot animációnak nem túl szép mert ott korlátozott a képek száma. Nem lesz olyan szép mind indítóképnek.
Kép
deka10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 12 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: deka10 »

Látom sokakat érint a jack dugós lejátszás én tudok egy megoldást az xploreben kell megnyitni a videót igy lejátsza (nem a renszerben hanem a xplore saját lejátszójával).
Az értesítés nálam is működik rendesen.
These users thanked the author deka10 for the post:
golan7 (2012-04-17 kedd 18:16:27)
Rating: 2.63%
LaLi_87
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S3 Black
Has thanked: 125 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: LaLi_87 »

Na megnéztem. Az a gond hogy boot animációnak nem túl szép mert ott korlátozott a képek száma. Nem lesz olyan szép mind indítóképnek.
Akkor megmarad így telepito formájában. Ha torlom akkor vissza áll a kép es hang nelkuli bekapcsolás? vagy eredeti nokia bekapcsolás lesz? Nem nagyon van kedvem most kiprobalni. Koszi
Kép
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

LaLi_87 írta:
Akkor megmarad így telepito formájában. Ha torlom akkor vissza áll a kép es hang nelkuli bekapcsolás? vagy eredeti nokia bekapcsolás lesz? Nem nagyon van kedvem most kiprobalni. Koszi
Azt nem tudom. Esélyes hogy gyárira áll.
Kép
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Most feltettem a V7-et úgy,hogy leformáztam előtte az E:-t és most primán megy a főképernyőváltás,nem akad!Előzőleg csak rá frissitettem és akadt!
kat001
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kat001 »

Üdv!a videó lejátszó nem látja az áprilisi videóimat, ha a gyári fájl kezelőt használom, akkor viszont megnyitja az összeset..
Sem a képeket, sem a videókat nem a adagját mappájukba menti, hanem vmi dcm magába..lehet vele valamit csinálni?
lived
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Belle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lived »

Pár napos használat után nekem olyan dolgok szúrtak szemet, mint pl. hogy telepítéskor nincsen folyamat jelző csík. Fel települnek a programok, viszont a csík nem megy hogy hol is tart a telepítés.
Amit észre vettem még, hogy 6-nál több főképernyő esetén elkezd a telefon iszonyatosan akadni. Az elején még ment szépen, de aztán egy pár óra múlva akad. (Hozzá teszem a főképernyők meg is voltak pakolva widgettekkel.)
A témahatások lassúak és szét vannak esve,az elforgatáskor először egy fekete képernyő jelenik meg, és az alsó sávban a híváskor megjelenő piktogrammok jönnek elő, de aztán lassan, de bejön a rendes képernyő. Viszont a 6 főképernyőnél szépen megy a telefon. Gyorsabban mint a gyári bellevel. A témahatások szépek, és gyorsak. Így viszont marad a 6 főképernyő.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”