Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: potter55 »

akyyy írta:az új c6 és a régi c6 soft között mi a különbség magyarul?
Itt két probléma van kiemelve, ami elvileg javítva lett.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
AnubiSV
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: AnubiSV »

oks megpróbálom akkor ezt a memkártyára kimentést és aztán onnét vissza, viszont Terminator szerint pont ez ahogy nem fog működni :D neked pedig így működött, yeeee, lényeg hogy egy nyelvet beszélünk :D de inkább mindent kipróbálok... :P
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
AnubiSV
1. szint
1. szint

potter55 írta:
Tehát a RAM az okés és az akku merülés ha ezek a dolgok jobbak lettek de az a vicc hogy én pont ezt nem vettem észre benne 30 MB rammal is hasított mint a villám...
SYMLY
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: SYMLY »

AnubiSV írta:
potter55 írta:
Tehát a RAM az okés és az akku merülés ha ezek a dolgok jobbak lettek de az a vicc hogy én pont ezt nem vettem észre benne 30 MB rammal is hasított mint a villám...
Nekem frissen rakott 2. C6-oson C: 71.3m és 50m ram szabad
AnubiSV
1. szint
1. szint

nekem 49 Mb ram és 78 Mb C:

Megpróbáltam a memkártyára menteni majd visszaállítani aztán restart a teló de így sem tudom kirakni a névjegyeket...

Symly neked sikerült??? És ha igen hogyan pakoltad vissza a neveket a telóra a flesh után?

Ha működne végre a névjegyes és az accuweatheres gondom, ez lenne szerintem az 1ik legjobb rom...
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: blpub »

MG! Azzal tudsz-e valamit kezdeni, hogy a 3.8-assal - egyesek szerint - az Omnia HS miatt a gyári böngésző használhatatlan!? (3.88-at még nem próbáltam.)
Mert csak ezért kellett másik romot tenni a telóra, amiben viszont a keylockclock már megint hosszan rezeg billentyű lezárásnál... Kezd tényleg nagyon a tököm tele lenni ettől a telefontól...
Üdv!
Gruik
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: Gruik »

Sziasztok! fel tudnátok tölteni csak az MG-s patcheket valahová? Telepitettem egy patch csomagot, és elvesztek az MG-s patchek... Vissza szeretném rakni. Előre is köszi
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Tőlem is egy gyorsteszt, a C6 FW 5530-on:
Ami jó:
-Galéria, Zenelejátszó jobb, gyorsabb, a galériában miután 1x beindexelte a képeket, akadás mentesen lehet görgetni, ha el is tűnik az indexkép, amint megállítom a görgetést, rögtön ott van mind. A csúszkát húzva pedig jelzi, hogy mikori dátumnál tartunk(a képek felkerülésének ideje).
-A főképernyő teljesen jól működik, simán el is forog, a jobbra-balra húzott főképernyővel való widget eltüntetés is ok.
-Gyors menü(programokkal megpakolva is)
-A készenléti kijelzőn lévő óra nekem bejön(sajna az új verzióból elvileg kiszedték, gondolom a középső gomb lefoglalás miatt)
-A névjegyzék jól görgethető, az oldalsó sávval pedig ugye írja mely betűnél járunk(zenelejátszó is a számoknál, bár ez már 5800/5530-ba is bekerült)

Ami rossz/hiba/fura:
-Bekapcsoláskor nekem van hogy a nokia feliratnál időzik, van, hogy rezzen, világít a középső gomb, kijelző sötét, és itt várakozik. ennek ellenére nálam simán indul, témahatás ide vagy oda.
-Ha már témahatás, ez szerintem egy 0, még a gyári 5800/5530-hoz képest is..
-Kikapcsoltam az auto billzárat, mert nem szeretem, ennek ellenére mikor kialszik a világítás, lezárja a képernyőt(nem a billzárat teszi rá), és nyomkodhatom akárhol, csak a középső gomb, illetve zene közben a hangerő ébreszti fel.
-A reggeli első dolgom, az akksi kiszedése volt, mert szépen belefagyott az ébresztőbe.. Lezárt billel volt elrakva éjszakára, mikor ébresztett, megjelent a leállít csúszka(szundi nem volt ott), végighúztam rajt az ujjam, majd a csík befagyott, a teló nem reagált, és zenélt tovább..
-A zenelejátszót ha nem a menüből indítjuk(widget, vagy Xpress gomb, kilépéskor így is van, hogy a menübe dob vissza.

Hirtelen ennyi jutott eszembe így reggel.
És ha már itt vagyok. Az android féle témahatást hogy lehet belevarázsolni? Ha valaki el tudná mondani, vagy megcsinálni és feldobni az 5530-as verzióra, azt megköszönném!
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

Gruik írta:Sziasztok! fel tudnátok tölteni csak az MG-s patcheket valahová? Telepitettem egy patch csomagot, és elvesztek az MG-s patchek... Vissza szeretném rakni. Előre is köszi
A memóriakártyán nevezd át a patches mappádat.
blpub írta:MG! Azzal tudsz-e valamit kezdeni, hogy a 3.8-assal - egyesek szerint - az Omnia HS miatt a gyári böngésző használhatatlan!? (3.88-at még nem próbáltam.)
Mert csak ezért kellett másik romot tenni a telóra, amiben viszont a keylockclock már megint hosszan rezeg billentyű lezárásnál... Kezd tényleg nagyon a tököm tele lenni ettől a telefontól...
A samu hs-t használod? Valami olyasmit olvastam hogy valaki felrakott egy régebbi flashplayert és úgy megjavult. Vagy ha kikapcsolod a flasht, akkor is. Én operát használok, a gyári semmivel sem jobb tőle.
Kép
Samsung Galaxy S4
daved14
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Red
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: daved14 »

AnubiSV írta:nekem 49 Mb ram és 78 Mb C:

Megpróbáltam a memkártyára menteni majd visszaállítani aztán restart a teló de így sem tudom kirakni a névjegyeket...

Symly neked sikerült??? És ha igen hogyan pakoltad vissza a neveket a telóra a flesh után?

Ha működne végre a névjegyes és az accuweatheres gondom, ez lenne szerintem az 1ik legjobb rom...
Szerintem ugy a legegyszerübb visszatenni a telóba a neveket ahogy én csinákltam. :D
Naszóval én ovi suite-ot használok és szinkronizálva vanak a nevek sms-ek stb és mikor felteszem a telóra a c6-os szoftot akkor a telónak a telefonkönyv üres de az ovisuitban bentvan minden és csak simán rámegyek a szinkronizásásra(nem mentés visszaálításra[igaz azért érdemes csinálni biztonsági mentést]) és szépen visszateszi a neveket és ki is engedi tenni a főképernyőre(igaz igy az sms eket nem sikerült visszaálítanom) :lol3:
aki gondolja próbálja meg így!
várom a véleményeket

SZERK.: aki tudja nézze már meg hogy megy e nki az rdsa rádióban mert nekem most a neo FM-et rds-el hozta be :o igaz a többinél nem :hmm2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daved14 2010-08-31 kedd 11:09:19-kor.
Panasonic ?->Ericsson T10->Nokia 3210->Nokia 3310->Ericsson T100->Ericsson R600->Sony Eri T310->Sony Eri T610->Sony Eri k500i->Sony Eri W300+1GBM2->Sony Eri k550i+1GBM2->Nokia 5800 xpress Music Red V52.0.007 C6 by PNHT
Válasz küldése

Vissza: “Modding”