Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
rangersanyi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia Ion LT28i
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: rangersanyi »

potter55 írta:
milko írta:Szia bladehu2!
feltöltöd a windows7es carbonos témádat?? lécci, nagyon kéne!!!
A letöltések keresőnél néztél már témát? Van ott egy pár windows 7-es is.

A másik topikból a hozzászólásodat töröltem.
Itt is van néhány win 7 téma.:
http://www.zedge.net/themes/2340/nokia- ... g-search=1
rangersanyi
1. szint
1. szint

daved14 írta:Megjött a frissített verzió is http://forum.pnht.org/showthread.php?33 ... ed-Updated
Le lehet ezt tölteni regisztráció nélkül is valahonnan? Ha jól értelmeztem a leírást akkor a nyelvi részen is javítottak? Vajon a magyar is belekerült?
daved14
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Red
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: daved14 »

itt amulti linkje: Tiltott fájlmegosztó!/TMFF2RXIPP
egyébként nem hiszem hogy belkerült a magyar én mondujuk progival beletetem pár perc és flesselem is fel a telóra
Panasonic ?->Ericsson T10->Nokia 3210->Nokia 3310->Ericsson T100->Ericsson R600->Sony Eri T310->Sony Eri T610->Sony Eri k500i->Sony Eri W300+1GBM2->Sony Eri k550i+1GBM2->Nokia 5800 xpress Music Red V52.0.007 C6 by PNHT
rangersanyi
1. szint
1. szint

daved14 írta:itt amulti linkje: Tiltott fájlmegosztó!/TMFF2RXIPP
egyébként nem hiszem hogy belkerült a magyar én mondujuk progival beletetem pár perc és flesselem is fel a telóra
Köszi!! Közben én is találtam egy letöltési linket!

Még valami! Kéne egy kis help!!
Szeretném ha hackelt lenne a telóm, hogyan kell belerakni a rofs2-be a RomPatcher-t ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rangersanyi 2010-08-30 hétf. 20:31:08-kor.
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: blpub »

Magyar nyelvvel integrált verziót még senki nem töltött fel? Bladehu2 verziója már nem elérhető.
Üdv!
AnubiSV
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: AnubiSV »

Nokia 5800 - C6-os rommal - TESZT:

(1 napos nyüstölés után)

1. Feltünően gyors... tény hogy pár órán belül már csak 31-32 Mb rammal rendelkezik a teló, a menűben a navigálás gyorsasága szemmel láthatólag nem változott, úgy hogy jelenleg 14 általam feltelepített program van a telómon...
2. Az email kliens nagyon jó, szerintem jobb mint az 5800 gyári (nem tudom amúgy hogy ezt külön fel lehet e amúgy tenni 5800ra gyári sw-be...)
3. Kinetikus görgetés látványosan jobb és érzékenyebb a kijelző is az érintésre...
4. Ha beállítok egy csengőhangot mindenkinek ugyanazt, annak ellenére van néhány kontakt akik ha hívnak a tipikus: Nokia Tone csengőhanggal csörögnek, náluk manuálisan kell a névjegyzékben hozzáadni a csengőhangot...
5. Nagyon örülök hogy végre ki lehet rakni live widgeteket, dé mégjobban örülnék neki ha ezek tényleg online frissülnének, mert az accuweather nagyon szépen kint van a főképernyőn (engedélyezve van hogy használhat net kapcsolatot) és látszik hogy holdfényes az este csak épp ebédhez készülődöm és napos az idő... ennyi erővel saját magam is elindíthatom a progit, mert ennek így nem sok értelme van...
6. Ami nagyon bosszant: A kedvenc névjegyek a főképernyőn: A biztonsági mentést Ovi suittal végeztem, és sajnos csak a C6 felrakása után olvastam hogy Outlookkal kellett volna szinkronizálnom, mert így nem tudom kirakni a főképernyőre a kontaktokat... én outlookot nem használok egyéni szoc. probléma miatt, szal így akkor ezt buktam...
7. Ovi árúház ikon ott van de indításra nem reagál...
8. Tetszik hogy lehet a főképernyőt forgatni , bár ha hívást fogadok és akkor fordul el akkor megakad a csengőhang...
9. Handy Taskmant el kell felejteni ezzl a softtal :( én most a jbak taskmant próbálom de az sem 100%os: középső menü gombot megnyomom csak egy pillanatra és nem hosszan akkor is elindul a jbak bár ez 10esetből 5ször jelentkezik csak, ezért kénytelen voltam a jobb oldali gyorsbillentyűre rakni a menü-t.
10. Még csak egy napja használom, de úgy tűnik hogy jobban bírja akksival a teló... nyomkodtam elég sokat a mai nap és egy egység sem esett le belőle, pedig volt 30 perc navigáció, zene hallgatás is és kb 1-1.5 óra beszélgetés...
11. Az alap patch-ek mennek viszont 1-2 ami szerintem hasznos: noblankpassword és a hosszan nyomjuk és újraindul a teló az nem megy...
12. Navigáció nagyon gyorsan végzi a munkáját, szemmel láthatólag gyorsabb (remélem nem csak bemesélem magamnak)
13. Olvastam hogy a memória kezelés más ebben a softban, ezt abból is észrevettem hogy Operával néztem a nokiaprogramok.hu-t és amikor már a nemtudomhanyadik oldalt töltötte be : puff kilépett és bezárt minden egyéb futó alkalmazást... ez kicsit sziven ütött... ilyenkor inkább lassúlna be a teló de mégse legyen ennyire önálló...

Valakinek van tapasztalata főleg az accuweatherrel hogy hogyanlehetne autó frissítésre késztetni illetve a névjegyes problémára?

Nem lenne rossz ez a soft csak még valakinek alakítania kellene egy kicsit rajta... Ha rövidesen nem találok megoldásokat akkor visszarakom a jól bevállta MG romot viszont...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AnubiSV 2010-08-30 hétf. 21:56:14-kor.
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
saltwater
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: saltwater »

A névjegyekkel nekem is volt gondom, de utána néztem a neten a megoldásnak.
Lépj be a névjegyekhez
Opciók
Megjelölés/elvetés
Összes megjelölése
Opciók (újra)
Névjegykártya másol
Másik memóriába
E SD kártya kiválaszt

Másolás befejezése után:
Lépj be a névjegyekhez
Névjegykártya másol
Másik memóriából
E SD kártya kiválaszt, és a névjegyeket visszamásolod.
Telefont újraindítod és mennek a kedvencek.

Arra figyelj, hogy ne legyenek az SD kártyára másolás előtt névjegyek kedvencnek jelölve, mert azokat nem másolja át, és ez által vissza sem.
Remélem segítettem.
Üdv:SW
AnubiSV
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: AnubiSV »

saltwater írta:A névjegyekkel nekem is volt gondom, de utána néztem a neten a megoldásnak.
Lépj be a névjegyekhez
Opciók
Megjelölés/elvetés
Összes megjelölése
Opciók (újra)
Névjegykártya másol
Másik memóriába
E SD kártya kiválaszt

Másolás befejezése után:
Lépj be a névjegyekhez
Névjegykártya másol
Másik memóriából

Arra figyelj, hogy ne legyenek az SD kártyára másolás előtt névjegyek kedvencnek jelölve, mert azokat nem másolja át, és ez által vissza sem.
Remélem segítettem.
Kipróbáltam, mindent úgy csináltam ahogy írtál, de nem működik, ugyanaz a szitu... rámegyek a "zöld emberkére" a főképernyőn, kiválasztom a nevet majd ok, ezután visszadob a főképernyőre de nincs ott a névjegy... ha megint bele megyek akkor a sárga csillag ott van a név mellett és az első sorba ugrott...
:( pedig már kezdtem reménykedni amikor írtál... :( de azért nagyon köszönöm a helpet :)

Esetleg az accuweather problémát ismered, neked frissül, vagy esetleg a többiek?
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
SYMLY
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Omnia 2 Gt-I8000

Hozzászólás Szerző: SYMLY »

AnubiSV írta:
saltwater írta:A névjegyekkel nekem is volt gondom, de utána néztem a neten a megoldásnak.
Lépj be a névjegyekhez
Opciók
Megjelölés/elvetés
Összes megjelölése
Opciók (újra)
Névjegykártya másol
Másik memóriába
E SD kártya kiválaszt

Másolás befejezése után:
Lépj be a névjegyekhez
Névjegykártya másol
Másik memóriából

Remélem segítettem.
Kipróbáltam, mindent úgy csináltam ahogy írtál, de nem működik, ugyanaz a szitu... rámegyek a "zöld emberkére" a főképernyőn, kiválasztom a nevet majd ok, ezután visszadob a főképernyőre de nincs ott a névjegy... ha megint bele megyek akkor a sárga csillag ott van a név mellett és az első sorba ugrott...
:( pedig már kezdtem reménykedni amikor írtál... :( de azért nagyon köszönöm a helpet :)

Esetleg az accuweather problémát ismered, neked frissül, vagy esetleg a többiek?
Nekem csak úgy működött hogy a névjegyzéket kimentettem a memóriakártyára utána hardreset és úgy vissza
akyyy
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: akyyy »

az új c6 és a régi c6 soft között mi a különbség magyarul?
Válasz küldése

Vissza: “Modding”