Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Taylor írta:Én nem írtam sehol hogy RC. Hetente jönnek az új verziók. Ezt láttam publikálásra érettnek. Az hogy valami nem fut rajta, az alkalmazáshiba is lehet. Még a régi Evolve téma sem megy rajta! Tehát aktualizálni kell a kiadóknak mert alapjaiban elég sokat változott.
uh ja tényleg nem írtad, csak már megszoktam az előzőknél hogy ami kiadtál az RC verzió volt. az alkalmazáshiba dolgot meg gondolom viccnek szántad. eddig mindenen ment és az alkalmazás nem változott, csak az OS. akkor nehogymár az app hibája legyen ha az újabb os alatt nem fut. ennyi erőből a videólejátszásnál is a videofájlok a hibásak amik mellesleg anna alatt csont nélkül mennek? :)
sagit73
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: sagit73 »

Szia Taylor!
Szuper a V7 Köszi.
Viszont a 3,5 kimeneten még mindig nem megy a TV lejátszás... a teló képét kirakja de mihelyst elindítom a filmet kifagy a lejátszó. V2-n ment a dolog... Help please!
Esetleg külön a gyári lejátszót lehetne telepíteni?

köszi
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Kedves Taylor!
Igen jól sikerült a V7!Jó gyors lett :up: :taps2:
Eddig nekem is csak a 3.5 jack tv nem működik.Sajna :confused3: Elötte sima Euro3-as volt fent azzal jól szuperált :hmm2:
A nokia internet rádió az nekem megy simán :up:
Amit akartam telepíteni az eddig minden felszaladt rá és megy :ehes:
HDMI valószínűleg ok (5m-es kábelem van pc-hez,nincs rövidebb, és lehet hogy sok a telónak,néha beugrik a kép,néha nem)
Elsőre nagyon jónak tűnik leszámítva azt az egy hibát.
Gratula érte :taps4: :yeah:
deka10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 12 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: deka10 »

sagit73 írta:Szia Taylor!
Szuper a V7 Köszi.
Viszont a 3,5 kimeneten még mindig nem megy a TV lejátszás... a teló képét kirakja de mihelyst elindítom a filmet kifagy a lejátszó. V2-n ment a dolog... Help please!
Esetleg külön a gyári lejátszót lehetne telepíteni?

köszi
Nálam is ez a hiba 3.5 nem megy eddigi verzákat hard reseteltem és úgy nem volt gond (de ezzel a verzával azt nem lehet) majd felraktam azokat az appokat amik kellenek és kész is volt. Meg is kérdezném lehet-e valamit megoldást találni rá amivel hard után rendbe lehetne hozni mert jelenleg ott vagyok hogy csak widgeteket rakok ki (azok mennek) a többit menüből oldom meg de ha lehetne orvosolni hogy menjenek a hivatkozások hard után az jó lenne, egyébb problémát nem tapasztaltam csak ezt.
deka10
1. szint
1. szint

Probléma megoldva mennek a hivatkozások is hardreset után.
sagit73
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: sagit73 »

És a 3,5?
bladehu2
5. szint
5. szint

érdkes dolog tűnt fel: coming next widget, "naptár köv. esemény" és az spb saját naptár widgetje sem mutatja a mai napot. mindegyikben a 17. nap az első. pedig van mára névnap ugyanugy mint holnapra. az érdekesség hogy a "naptár, napirend" nagy widget normálisan a mai hétfői napot mutatja. ha átállítom a dátumot 17-re akkor meg a 18. az első nap a fenti három widgetben. amugy az óra/dátum jól van beállítva, sőt átraktam auto frissítésre is, semmi változás. exchange-ről szinkronizál mint ahogy mindig.
mondjuk ezért lenne jó a gyári fw-en nézni mert így nem merném 100%-ra azt mondani hogy ez egy alap fw bug és nem a cfw miatt van, de mondjuk 98% az előbbi javára.

amugy nemtudom, szerintem semmivel sem gyorsabb a teló miután rákerülnek ugyanazok az appok amik a 111.030-on is voltak (nem, nincs visszaállítva semmi mentés csak az sms-ek meg a névjegyzék az is a teló saját mentésével). szerintem sok emberben erősen dolgozik a placebo, vagy csak nem nagyon raknak fel dolgokat. de üresen a 111.030 is gyors :)

a böngészőt sem érzem gyorsabbnak, ez a fórum vagy a np főoldal sajna ugyanúgy megfekteti. kevés a cpu meg a gpu ehez, ezen nem nagyon lehet már sw-esen segíteni, ahogy pl egy win7-et se lehetne úgy optimalizálni hogy normálisan fusson egy pentium I-esen. valahol láttam vki írta hogy huuu a youtube most már frankó minőséggel megy. hát nem tudom kinek mi a frankó, de a 320*240 az nekem nem. de mitól is lenne más mikor az nem is a böngészőtől függ hanem attól hogy a youtube nem támogatja a nokiát, így tök8 milyen verziójú a browser, akkor is a legalapabb 320*240-es videót nyomja rá. a különbség ott látszik amikor felrakom a wp7-es user agentet amivel rögtön eleve a fekete menüs mobile youtube jön be a sima http://www.youtube.com címre is, és ugyanazt a videót rögtön 640*360-ban lehet nézni.

na ennyi, Taylor te meg ne vedd zokon (hacsak nem a nokiának melózol és védeni kell a mundért :D) ez most nem a cfw-ról szól -mert ezeken a hibákon egykét cenrep fájlal nemlehet segíteni - hanem a nokia fw-éről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bladehu2 2012-04-16 hétf. 22:23:49-kor.
deka10
1. szint
1. szint

sagit73 írta:És a 3,5?
Természetesen működik, nem tapasztalok semmi egetverő hibát, megy a store, widgetek újrarakva ami kell, a hivatkozásokon van felirat de ez korábban sem zavart, a biztonsági mentés és alap dolgok visszarakva.
tattika
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: tattika »

Taylor! A Pro Edition V7 háttérképet feltudnád tenni? Köszönöm.
bladehu2
5. szint
5. szint

bobvosgy írta: Eddig nekem is csak a 3.5 jack tv nem működik.Sajna :confused3: Elötte sima Euro3-as volt fent azzal jól szuperált :hmm2:
HDMI valószínűleg ok (5m-es kábelem van pc-hez,nincs rövidebb, és lehet hogy sok a telónak,néha beugrik a kép,néha nem)
nekem érdekes hibátlanul megy mindkettő, analóg jack és hdmi is. a jack-et egy analóg tv-n meg az lcd-n, a hdmi-t értelemszerűen csak az lcd-n próbáltam ki. mwt-immortals.avi 720*384 divx, néztem belőle kb 15 percet.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”