Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
Fent van ez a csodás C6 os FW, de azt meg tudná mondani valaki hogy csak nekem nem működik a főképernyőre kipakolni a kedvenc kontaktokat? Rámegyek a kis zöld emberkére kiválasztom a nevet aztán vissza ugrik a főképernyőre és még mindig zöld az emberke, aztán ha rányomok akkor megint csak a listát dobja ki ahonnét választhatok...
Amúgy eddig tetszik a rom de ha ez pont egy bug benne akkor vissza fogom rakni a 3.88as mg félét...
Amúgy eddig tetszik a rom de ha ez pont egy bug benne akkor vissza fogom rakni a 3.88as mg félét...
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Ajjaj... látszik hogy te se olvasod a fórumot, sőt! A keresőt se használod... Most gonosz leszek és azért sem válaszolok ráAnubiSV írta:Fent van ez a csodás C6 os FW, de azt meg tudná mondani valaki hogy csak nekem nem működik a főképernyőre kipakolni a kedvenc kontaktokat? Rámegyek a kis zöld emberkére kiválasztom a nevet aztán vissza ugrik a főképernyőre és még mindig zöld az emberke, aztán ha rányomok akkor megint csak a listát dobja ki ahonnét választhatok...

-
- 1. szint
- Been thanked: 6 times
Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy, a c6 szoftal 5800-n milyen felvételeket lehet készíteni a kamerával, jobb lett vagy maradt amilyen volt?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok!
Nekem mg 3.88-asa van fenn,de van vele egy problémám:
az EGI Solitaire nevű játékot nem tudom "fektetett" módban játszani,mert nem fordul el automatikusan a képernyő.
A szenzorok be vannak kapcsolva,úgy,ahogy kell,de sajna nem működik.
Légyszi segítsetek!!
az EGI Solitaire nevű játékot nem tudom "fektetett" módban játszani,mert nem fordul el automatikusan a képernyő.
Légyszi segítsetek!!
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Been thanked: 74 times
Nem minden alkalmazás forog. Biztos hogy az is forogni szokott?kisbodza írta:Sziasztok!
Légyszi segítsetek!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 820
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 4 times
Igen,biztos,mert még a sima 50-essel is elfordult,aztán mg 3.80 és 3.88-nál már nem...<terminator> írta:Nem minden alkalmazás forog. Biztos hogy az is forogni szokott?kisbodza írta:Sziasztok!
Légyszi segítsetek!!
Ja és még annyi,hogy csak kicsibe rakja ki a hívóképet,nem teljes kijelzős.Ez is alapból benne volt az 50-esben ,ha jól emlékszem,mert előtte próbálkoztam fscaller,meg ilyenekkel,de nem nagyon jöttek be.
- kaosamigos
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8 nokia E7
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Köszönöm a válaszod, de mint a hozzászólásomban írtam, a jaff azt jelzi nincs benne magyar nyelv. Vagyis lehet hogy van, csak nem írja. Tudom hogy bele lehet rakni, de azt inkább kihagyompotter55 írta:Igen törölve lett, de innét még le tudod tölteni.kaosamigos írta: Amit Potter-től idézek az nem található.
De ha hsz-ed felett is van egy link.

-
- 1. szint
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Hey ne gonoszkodj mert megtalállak<terminator> írta:Ajjaj... látszik hogy te se olvasod a fórumot, sőt! A keresőt se használod... Most gonosz leszek és azért sem válaszolok ráAnubiSV írta:Fent van ez a csodás C6 os FW, de azt meg tudná mondani valaki hogy csak nekem nem működik a főképernyőre kipakolni a kedvenc kontaktokat? Rámegyek a kis zöld emberkére kiválasztom a nevet aztán vissza ugrik a főképernyőre és még mindig zöld az emberke, aztán ha rányomok akkor megint csak a listát dobja ki ahonnét választhatok...
Amúgy eddig tetszik a rom de ha ez pont egy bug benne akkor vissza fogom rakni a 3.88as mg félét...egyébként nem bug, csak olvasáshiány

jahh meg hogy az accuweathert ha kirakom a főképernyőre és be van állítva hogy folyamatos online kapcsolatban legyen akkor miért nem frissül magától? Most reggel ránéztem és a tegnap esti állípotot mutatta... meg még valami a Handytaskot ugyebár nem tudom használni vele az vili de ez is bosszant mert azt szeretem

Tetszik amúgy ez a C6os rom, és annyira nem is lassú... csak ezek az apróságok zavarnak...
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Has thanked: 0
- Kapcsolat:
Én most akarom 5530-on kipróbálni. Akkor ha jól értem, simán csak feldobja, és nem cserél PC-t ugye? Vagyis ha most felteszem, aztán később mondjuk vissza a gyári FW-t, akkor mintha mi sem történt volna, mint más egyéb főzött romnál nem?a_tuono írta:Hali! A JAF nem foglalkozik milyen PC van a fálj névben, és hogy milyenre flasheled fel. Csak az RM szám számít.AnubiSV írta:oks akkor próbálom, de a "change also product code" be legyen pipálva mivel gondolom akkor ezzel át is írja erre...![]()
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom,mégpedig az,hogy a navifirm listájában nem találom a telefonom product kódját(0577176). Ilyenkor mit tudok tenni?
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
Lenne egy kis gondom,mégpedig az,hogy a navifirm listájában nem találom a telefonom product kódját(0577176). Ilyenkor mit tudok tenni?
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!