Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
AnubiSV
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: AnubiSV »

Fent van ez a csodás C6 os FW, de azt meg tudná mondani valaki hogy csak nekem nem működik a főképernyőre kipakolni a kedvenc kontaktokat? Rámegyek a kis zöld emberkére kiválasztom a nevet aztán vissza ugrik a főképernyőre és még mindig zöld az emberke, aztán ha rányomok akkor megint csak a listát dobja ki ahonnét választhatok...
Amúgy eddig tetszik a rom de ha ez pont egy bug benne akkor vissza fogom rakni a 3.88as mg félét...
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

AnubiSV írta:Fent van ez a csodás C6 os FW, de azt meg tudná mondani valaki hogy csak nekem nem működik a főképernyőre kipakolni a kedvenc kontaktokat? Rámegyek a kis zöld emberkére kiválasztom a nevet aztán vissza ugrik a főképernyőre és még mindig zöld az emberke, aztán ha rányomok akkor megint csak a listát dobja ki ahonnét választhatok...
Amúgy eddig tetszik a rom de ha ez pont egy bug benne akkor vissza fogom rakni a 3.88as mg félét...
Ajjaj... látszik hogy te se olvasod a fórumot, sőt! A keresőt se használod... Most gonosz leszek és azért sem válaszolok rá :D egyébként nem bug, csak olvasáshiány :D
Kép
Samsung Galaxy S4
deka10
1. szint
1. szint
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: deka10 »

Sziasztok meg szeretném kérdezni hogy, a c6 szoftal 5800-n milyen felvételeket lehet készíteni a kamerával, jobb lett vagy maradt amilyen volt?
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

Sziasztok!

Nekem mg 3.88-asa van fenn,de van vele egy problémám:
az EGI Solitaire nevű játékot nem tudom "fektetett" módban játszani,mert nem fordul el automatikusan a képernyő.
A szenzorok be vannak kapcsolva,úgy,ahogy kell,de sajna nem működik.
Légyszi segítsetek!!
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

kisbodza írta:Sziasztok!

az EGI Solitaire nevű játékot nem tudom "fektetett" módban játszani,mert nem fordul el automatikusan a képernyő.
Légyszi segítsetek!!
Nem minden alkalmazás forog. Biztos hogy az is forogni szokott?
Kép
Samsung Galaxy S4
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

<terminator> írta:
kisbodza írta:Sziasztok!

Légyszi segítsetek!!
Nem minden alkalmazás forog. Biztos hogy az is forogni szokott?
Igen,biztos,mert még a sima 50-essel is elfordult,aztán mg 3.80 és 3.88-nál már nem...
Ja és még annyi,hogy csak kicsibe rakja ki a hívóképet,nem teljes kijelzős.Ez is alapból benne volt az 50-esben ,ha jól emlékszem,mert előtte próbálkoztam fscaller,meg ilyenekkel,de nem nagyon jöttek be.
kaosamigos
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 nokia E7
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kaosamigos »

potter55 írta:
kaosamigos írta: Amit Potter-től idézek az nem található.
Igen törölve lett, de innét még le tudod tölteni.
De ha hsz-ed felett is van egy link.
Köszönöm a válaszod, de mint a hozzászólásomban írtam, a jaff azt jelzi nincs benne magyar nyelv. Vagyis lehet hogy van, csak nem írja. Tudom hogy bele lehet rakni, de azt inkább kihagyom :smartass:
AnubiSV
1. szint
1. szint
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: AnubiSV »

<terminator> írta:
AnubiSV írta:Fent van ez a csodás C6 os FW, de azt meg tudná mondani valaki hogy csak nekem nem működik a főképernyőre kipakolni a kedvenc kontaktokat? Rámegyek a kis zöld emberkére kiválasztom a nevet aztán vissza ugrik a főképernyőre és még mindig zöld az emberke, aztán ha rányomok akkor megint csak a listát dobja ki ahonnét választhatok...
Ajjaj... látszik hogy te se olvasod a fórumot, sőt! A keresőt se használod... Most gonosz leszek és azért sem válaszolok rá :D egyébként nem bug, csak olvasáshiány :D
Hey ne gonoszkodj mert megtalállak :D:D:D Amúgy olvastam olyat (szoktam olvasni is) hogy ha Ovi suittal töltöm vissza a névjegyeket akkor nem fogja berakni gyorshívóba csak ha Outlookkal szinkronizálom... ezt nem tartottam olyan komolynak, de akkor csak ennyi??? mert outlookot egyéni szoc okból nem használok otthon így ha ez tényleg így van akkor én ezt most buktam... any other way about this problem??? thx! :)

jahh meg hogy az accuweathert ha kirakom a főképernyőre és be van állítva hogy folyamatos online kapcsolatban legyen akkor miért nem frissül magától? Most reggel ránéztem és a tegnap esti állípotot mutatta... meg még valami a Handytaskot ugyebár nem tudom használni vele az vili de ez is bosszant mert azt szeretem :P
Tetszik amúgy ez a C6os rom, és annyira nem is lassú... csak ezek az apróságok zavarnak...
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Has thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

a_tuono írta:
AnubiSV írta:oks akkor próbálom, de a "change also product code" be legyen pipálva mivel gondolom akkor ezzel át is írja erre...
Hali! A JAF nem foglalkozik milyen PC van a fálj névben, és hogy milyenre flasheled fel. Csak az RM szám számít. :) ;)
Én most akarom 5530-on kipróbálni. Akkor ha jól értem, simán csak feldobja, és nem cserél PC-t ugye? Vagyis ha most felteszem, aztán később mondjuk vissza a gyári FW-t, akkor mintha mi sem történt volna, mint más egyéb főzött romnál nem?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
Telisandor
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Telisandor »

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom,mégpedig az,hogy a navifirm listájában nem találom a telefonom product kódját(0577176). Ilyenkor mit tudok tenni?
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
Válasz küldése

Vissza: “Modding”