E52 Cooked ROM/MOD (NEW 081.003)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Re: E52 Cooked ROM/MOD
Na, most átnéztem, elsőre is jól csináltam. Ez a mailbox dolog nem a firmware miatt van, az eredetivel is ezt csinálja, fórumokon is olvastam erről, de megoldást nem láttam. Más bt. cuccon pedig lehet hangerőt állítani, úgyhogy gondolom a fülesemmel van valami érdekesség.
- lacokaka
- Újonc
- Készüléktípus: I9000 MIUIv4 Andy + E52 91.003
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Köszi tomi613!
Egy kérdésem lenne: installserver hol van (ahol pl olyat be lehetett állítani hogy hívásnapló kb végtelen legyen..)?
Vagy csak simán berakhatom az Installserver és Open4all patch cuccokat innen: viewtopic.php?f=82&t=2296 egy 'patches' könyvtárba és kész?
Köszi a választ előre is!
E-mailt, stb. későbbb próbálom ki. Nekem a régebbi 54.003-as hackel ment az e-mail, bár emlékszem sokat kellett vele babrálni (de ez sztem is nokia-s bug/bénaság). Majd kiderül ennél hogy sikerül...
Köszi tomi613!
Egy kérdésem lenne: installserver hol van (ahol pl olyat be lehetett állítani hogy hívásnapló kb végtelen legyen..)?
Vagy csak simán berakhatom az Installserver és Open4all patch cuccokat innen: viewtopic.php?f=82&t=2296 egy 'patches' könyvtárba és kész?
Köszi a választ előre is!
E-mailt, stb. későbbb próbálom ki. Nekem a régebbi 54.003-as hackel ment az e-mail, bár emlékszem sokat kellett vele babrálni (de ez sztem is nokia-s bug/bénaság). Majd kiderül ennél hogy sikerül...
nokia 3310 - nokia 6230i - nokia n80 - asus p535 - nokia 5800 - samsung omnia i900 - samsung galaxy s i9000 - nokia e52
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
Én is küzdöttem az email beállítással a gyári firmware-en. Nekem az oldotta meg a problémát, hogy nem Wifi-n keresztül próbáltam beállítani, hanem a mobilszolgáltató internetén keresztül.cml írta:Na én így csináltam azzal a különbséggel, hogy az eredeti firmware-t navifirmmel szedtem le, de gondolom az ugyanaz. Mégsem tudok a beépített email kliensbe gmail fiókot varázsolni, és a bt fülesemen sem lehet zenehangerőt állítani (érdekes módon saját hangszórón már lehet állítani, vezetékes fülest nem próbáltam.) Minden más megy, amit próbáltam.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Az lesz majd, de sajnos vissza fogom rakni a gyári fw.-t, mert a bt. hangeszközökkel gondok vannak. A sztereó fülesemen nem lehet hangerőt állítani (más Nokia készülékkel lehet), valamint az autós kihangosítómra nem löki ki a zenét, csak a beszédet. Így pl. a navigációt sem hallom, eddig ez is ment.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 5 times
Hello!
A kérdésem az lenne, hogy amikor a telóm gyári szoftverét kimentem gépre, és ezt visszaállítani szeretném garancia miatt stb..., melyek azok a fájlok amik kellenek nekem? A mentést NaviFirm 1.5-el csináltam, és bepipáltam mindent. RM-469 054.003 TMO telóm van.
Előre is köszi!
A kérdésem az lenne, hogy amikor a telóm gyári szoftverét kimentem gépre, és ezt visszaállítani szeretném garancia miatt stb..., melyek azok a fájlok amik kellenek nekem? A mentést NaviFirm 1.5-el csináltam, és bepipáltam mindent. RM-469 054.003 TMO telóm van.
Előre is köszi!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Navifirm-mel le is tudod tölteni a teljes szoftvert. Vagy ott meg tudod nézni milyen fájlokból áll.saint22 írta:Hello!
Előre is köszi!
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Has thanked: 5 times
Le is mentettem már a telefonról mindent, kb 10 fájlt.potter55 írta:Navifirm-mel le is tudod tölteni a teljes szoftvert. Vagy ott meg tudod nézni milyen fájlokból áll.saint22 írta:Hello!
Előre is köszi!
Ezek közül mind kell? Vagy van amit ki lehet/kell hagyni, vagy ezen fájlok együttese maga a jelenleg fent lévő szoftver?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ha szervíz elött akarod visszatenni az eredeti firmware-t akkor bőven elég ha a navifirmel az elöre kijelölt fájlokat töltöd le és teszed fel! De egyébként sincs szükség az összes fájlra maximum még az "RM469_MC10_CENTRALEUROPE_2GB_4.0.fpsx" fáljra, de erre is csak akkor ha a memóriakártya gyári tartalmát is vissza akarod állitani!saint22 írta:Le is mentettem már a telefonról mindent, kb 10 fájlt.potter55 írta:Navifirm-mel le is tudod tölteni a teljes szoftvert. Vagy ott meg tudod nézni milyen fájlokból áll.saint22 írta:Hello!
Előre is köszi!
Ezek közül mind kell? Vagy van amit ki lehet/kell hagyni, vagy ezen fájlok együttese maga a jelenleg fent lévő szoftver?
Arra viszont nagyon ügyelj, hogy a visszaállitani kivánt gyári szoft verziója nem lehet kisebb mint a már fentlévő, mert akkor hazavágod a telcsid!!!
Visszafelé TILOS frissíteni!
-
- Újonc
- Készüléktípus: SE W19i
- Has thanked: 2 times
Próbáltam letölteni valami jó főzött romot de nem megy mert megszünt. Lehetőleg maradjon meg hard reset után is, valakinek valami ötlet?