EndrúBoy írta:Kvazár írta:Bocsi, látom már mások is kérdezték, de csak megkérdezem én is.
Camera modnál melyik a jobb, mert itt 2 félét is találtam:
-HyperX ROM
-Camera Quality & Sound Mods:Letöltés (3 mod van benne.Sis változat.Leírás a csomagban.)
És az utóbbi leírása ezt a sort is tartalmazza:
-1. video 864x480 change 25FPS to 30FPS
Tehát akkor ez ront a felbontáson?? Mert alapból 1280x720-as a videó felbontása.

Én csak szövegértési szempontból tudok segíteni. Valószínűleg azt jelenti, ha 864*480-ra állítod a felbontást, akkor az eredeti 25 FPS helyett 30 FPS-el tudsz videót rögzíteni. (FPS=másodpercenként megjelenített/rögzített képkockák száma).
Megeshet, mert egy hasonlót már próbáltam, és 720p-s felvételnél 24 fps-ről "csak" 28-ra emelte a leírt 30 helyett.
Szerk: kipróbáltam, feltettem, és a 720p-s felvétel felbontása tényleg csak 28 fps lett. Lehet, ha vissza venném a felbontást, akkor menne fel az fps szám 30-ra. (Ezt még nem néztem.)
Szerk 2: Tesztelgettem egy kicsit, és szerintem van egy hatalmas hibája a HQ-s camera modnak. Mégpedig az, hogy elég gyakran fénykép helyet ezt a hibaüzenetet adja: "Váratlan hiba, indítsa újra a telefont!", ez pedig hatalmas hiba.
Ahogy nézegettem, szerintem ez attól lehet, hogy túl nagy képet akarna menteni, de nem tudja. A felbontás visszavétele erre megoldást jelentett, de az ugye nem igazán jó dolog. Szerintetek?