Hát jaSil3nt írta:Nekem bejön a kis "örökmozgó", csak én lassítottam még rajtabalint933 írta:ez a görgetés de idegesítő xD

Azért jó lett ez az FW

Hát jaSil3nt írta:Nekem bejön a kis "örökmozgó", csak én lassítottam még rajtabalint933 írta:ez a görgetés de idegesítő xD
Szia!barbie09 írta:hello most az erdekelne hogy ha a cnt mellett nem eg a zold pottyocske akkor mit lehet tenni nem akar flasselni mert asszem nem talalja a tellat valaszoljatok legyszi
Hát a kamera hibájára rájöttem, hogy miért csinálja a befagyást úgyhogy azt már javítom, de az, hogy miért fagy be...azt nem tudom, nekem az alap szoftverrel is fagyott, főleg a zenelejátszónál!Jozsirj írta:Egy napig volt a telón a Te változatod. Sajnos a fényképező nem akart elindulni és néha ki is fagyott. De elég egyedi a telóm
Nincsennek patchek a C:/patches, vagy az E:/patches mappában.barbie09 írta:megint itt vagyok a topikban azt szeretnem kerdezni hogy amikor a rompatchert megszeretnem nyitni leokezom es kilep magatol akkor mi lehet?
Ha a memkarin is van egy patches mappa akkor abból fogja beolvasni a patcheket, de ha az üres az a mappa...barbie09 írta:kivettem a mem karit visszaraktam es jo bocs hogy irtam amugy vannak patchek de neha csinal ilyen figurat bezavarhat valami a kartyarol?
Akkor egy kis módosítás. Onnan használja, ahonnan az első indításkor megtalálja. Bár valóban a keresési sorrend e,c de ha az első futtatáskor még nem volt a memkarin, akkor utána már hiába másolja oda, hacsak le nem törli a RPPlus.dat fájlt.<terminator> írta:Ha a memkarin is van egy patches mappa akkor abból fogja beolvasni a patcheket, de ha az üres az a mappa...barbie09 írta:kivettem a mem karit visszaraktam es jo bocs hogy irtam amugy vannak patchek de neha csinal ilyen figurat bezavarhat valami a kartyarol?
Ott van a kis csomagba egy másik tömörített fájl, abba vannak a patchek, azokat húzd be a memóriakártyára mappástul és menni fog!barbie09 írta:megint itt vagyok a topikban azt szeretnem kerdezni hogy amikor a rompatchert megszeretnem nyitni leokezom es kilep magatol akkor mi lehet?