Köszönöm működik.potter55 írta:Ennek a leírásnak az alján megtalálod a patcheket.kltz írta: Milyen patch-ket kell bemásolni?
De viszont a c meghajtón már csak 46mb szabad hely van ez normális?
Köszönöm működik.potter55 írta:Ennek a leírásnak az alján megtalálod a patcheket.kltz írta: Milyen patch-ket kell bemásolni?
A programok közül csak a RomPatcher van a Z-n. Többi felülírható, törölhető.cecinho írta:A kérdésem az lenne, hogy amiket integráltál alapba a ROM-ba alkalmazásokat, azokat lehet-e majd a későbbiekben frissíteni?
Az X-Plore-ra és a Skyfire-ra gondolok főképp.
Köszi szépen a választ!farkas-laci írta:A programok közül csak a RomPatcher van a Z-n. Többi felülírható, törölhető.cecinho írta:A kérdésem az lenne, hogy amiket integráltál alapba a ROM-ba alkalmazásokat, azokat lehet-e majd a későbbiekben frissíteni?
Az X-Plore-ra és a Skyfire-ra gondolok főképp.
Na ezt akartam én is,de a JAF nem csinál semmit azokat töltöttem le amiket felrakott,hátha az enyémmel valami baj lenne,de nem csinál semmit.zsolie írta:Az első bekezdésben farkas-laci feltüntette az SW verziót, amelyből csinálta a főzetet.kltz írta:Hello!
Navifirm-el melyik sw kell leszedni? Amelyiket szeretném vagy amelyik van a telón?
Természetesen!kisdobos írta:Ha gariba vissza kell vinni akkor vissza lehet tenni az eredetit?
Értem, köszi. Akkor már csak két kérdés.ferret írta:Igen, hackelt. Tartalmazza a rompatchert. Viszont ehhez nem kell box. JAF-fal lehet feltenni rá.
Nem kell külön frissíteni, hiszen ezzel a 21-es szoftot teszed fel, csak ez módosított.Alcapone írta:Értem, köszi. Akkor már csak két kérdés.ferret írta:Igen, hackelt. Tartalmazza a rompatchert. Viszont ehhez nem kell box. JAF-fal lehet feltenni rá.
Nekem most v20-as szoft van a telón. Előbb akkor azt kell frissíteni 21-re, vagy netán ha ezt megcsinálom, akkor 21-es lesz?
A másik pedig valszeg megint buta kérdés. Simán rákapcsolom a gépre a telót az USB-n keresztül és a PCsuit módot választom? Meg a mininél amit leírtál folyamatot, gondolom ugyan azt kell megcsinálni, csak az N97-es "adatokkal"?!
Köszönöm a válaszod!!
Rendben. Köszi a segítséget!!ferret írta:Nem kell külön frissíteni, hiszen ezzel a 21-es szoftot teszed fel, csak ez módosított.
Kikapcsolt állapotban kell csatlakoztatni a telót, így nem kell semmilyen módot választani(nem is tudsz).
Ugyanúgy kell mindent csinálni, mint mininél, csak neked RM-505-ös mappa kell.