Engem annyira nem zavar. Viszont, még nem találtam rá megoldást. Találtam, de csak részlegest, ami nem oké.xelaasod írta:Taylor! Jutottál valamire a hangerős hülyeséggel, csak engem idegesít rettentően az hogy akkor is bedobja ezt az üzenetet amikor nem is megy a zenelejátszó, ergó netezés, játék,film közben...? Sokszor akkor is feldobja az üzit amikor feloldom a telót.
Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Re: Taylor N8 CFW
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Ami N8-ra érkezik frissítés az SR1-nek nevezik, tehát nem FP1. De jó lesz, nem kell aggódni.
- Rating: 2.63%
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem aggódunk, inkább várjukTaylor írta:Ami N8-ra érkezik frissítés az SR1-nek nevezik, tehát nem FP1. De jó lesz, nem kell aggódni.

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
nincs is ennél régebbi ami menne bellenTaylor írta:Ja igen, működő Skype: http://www.mediafire.com/?fcpp0u7m749dq9u
Ne a régit használjátok!

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nekem olyan gondom lenne, hogy feltettem a béta Maps Suite-ot, de letörölni nem tudom, mert nincs semmi az alkalmazáslistában. Az újat meg nem tudom rátelepíteni, mert nem változik semmi. 

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Telepítsd fel a 18.05-ös verziót a betalabsról, így már ott lesz a telepített alkalmazások között 'Weatherwidget' néven. Ezután töröld le, (esetleg indítsd újra a telót) majd telepítsd az újat.tibusz írta:olyan kérdésem volna az időjárásos widgets-sel, hogy h tudom feltenni?
Törölni kell az előző verziót ugye. Nos a telepített alkalmazásoknál nem tudom milyen névre hallgathat a widgets. Elvileg azoknak más ikonja is van. De ott csak valami
coutdown, ovi,social, és valami ssui, ssousernameWidget van (uccsó kettőt nem lehetett törölni)
Tuti h fel van telepítve. Azért megpróbáltam a telepítést így is, de ugye frissítési hibával kidob a teló.. pedig szeretném..
Sokkal jobbnak tűnik mint a régiek.. gondolok itt arra h hajnalban sem kell a napocskát csekkolnom a kijelzőn![]()
ThX
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Két napja nem inditottam újra a telefont és az időjárás widget hibátlanul működik.Frissit ahogy kell!Köszönöm!
Már csak a gyors böngésző és a jobb videólejátszó kell!
Még annyi,hogy ha youtube kliensel vagy letöltővel nézni akarok gyári videólejátszón videót csak akkor játszik le ha van adatkapcsolat.Wifivel nem játsza le,miért?Tudja valaki?
Már csak a gyors böngésző és a jobb videólejátszó kell!

Még annyi,hogy ha youtube kliensel vagy letöltővel nézni akarok gyári videólejátszón videót csak akkor játszik le ha van adatkapcsolat.Wifivel nem játsza le,miért?Tudja valaki?
- kuma
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00+32GB
- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 4 times
és újra itt vagyokkuma írta: szerk:
Nem törlöm (nem is tudom)
Aki úgy jár mint én...
Deadba csináltam, jött a hiba hogy válasszam le kapcsoljam ki stb
bekapcsoltam, semmi... hosszan nyomva kikapcsoltam, majd jó lett

most meg csak annyi volt hogy kijött az üzenet, be akartam kapcsolni hogy majd kikapcsoljam hosszan nyomva de a bekapcsoló gomb bekapcsolása után el is indult (és nem kapcsolódott be)
akkor kezdtem írni mikor csinálta de közbe már kész is lett

Nokia N8-00 GY.I.K! Használd Te is, mielőtt kérdezel