Az én uda fájlomra tetted a frissítéseket? Amugy lehet itt is bejön az a dolog, hogy ilyen hackelt cfw-re nem jó frissítéseket tenni.Azért is rejtettem el a szoftfrissítőt.tubinál is ez volt.Ezek a kis frissítések amugyse érnek ált semmit.Én még pc-n is az az első hogy kikapcsolom a frissítéseket. Játékmentést nem tudom.ManOnFire írta:nem tudja valaki melyik mappa rejti a galaxyonfire mentéseit?
Amiota feltettem a többi frissitést, az interten ikonja is egy idö után eltünik écak a fekete helye látszik.
N8 CFW/MOD
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Re: N8 CFW/MOD
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
igen a tiedre az 1.7-esre amibe már ment rendesen az ovi. Pedig kéne a mentés, nem akarok ujra csinálni mindent(rengeteg idöm van benne) 

- bzs73
- 3. szint
Hát én a helyedbe a köv. tenném: A játékot , magát a sis-t szétbontani siscontents165-el.Megnyitod, kicsomagolás.Akkor megnézném hogy maga a játék milyen könyvtárakat hoz létre, és azokat a könyvtárakat nézném át.Ha nem találnám akkor lementeném a telóról azokat a könyvtárakat, és ha újraraktad a telót, és újratetted a játékot, akkor visszamásolnám a lementett könyvtárakat.Csak ott lehet valahol a mentés.ManOnFire írta:igen a tiedre az 1.7-esre amibe már ment rendesen az ovi. Pedig kéne a mentés, nem akarok ujra csinálni mindent(rengeteg idöm van benne)
De ez csak tipp, hogy én így próbálnám meg első nekifutásra.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Ja igen, az internet ikonja nálam is eltűnt... ilyen fekete kocka lett
szóval nem egyedi eset 

- bzs73
- 3. szint
Én azt nem értem hogy nálam miért nem tünt el egyszer sem.-Dr-Strust- írta:Ja igen, az internet ikonja nálam is eltűnt... ilyen fekete kocka lettszóval nem egyedi eset
Na meg ahogy olvasgattam jópáran feltették már, és eddig csak olyan visszajelzések jöttek, hogy jól működik nagyon, és semmi gond.
Akkor most a többiek nem mernek írni, vagy mi van.Na mindeggy. Pl gabipaci is most írt az N8 topikba nemrég, hogy minden rendben, és csak akkor teszi fel az új fw-t, ha megcsináltam, mert eddig neki nagyon szuper az eddigi uda.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2011-01-25 kedd 13:09:00-kor.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Igen, az elején nekem sem volt vele gondom, meg utána sem... ezen a 2 kis hibán kívül ugye a QT, és az internet ikon... jó az utóbbi nem érdekel
De a QT az zavaró volt... de az lehet, az én hibám

De a QT az zavaró volt... de az lehet, az én hibám

- bzs73
- 3. szint
Egyvalamit tisztázzunk, mert lehet ezzel nem vagytok ti tisztába.
-1. Mivel egyelőre csak uda-t birjuk alakítani, így hard reset tilos. Csak soft reset és újraindítás.Hard reset amugy se tesz jót ennek a telónak, meg a másik hogy formázza az e-t is, de a mi esetünkben elvesznek a módosítások is.
-2. Ez a hülye szoft frissítés. Ha valami akkor ez amit utálok.PC-n is.Az első hogy az auto frissítéseket kikapcsolom, de még manuálisan se frissítek, főleg azért mert ott is tört rendszert használok,és saját magamnak ott is átírom az egész oprendszert.Ha valami hiányzik, vagy olyan frissítés jön ki ami kell, akkor azt beintegrálom és kész.A frissítések úgyszintén felülírnak dolgokat, és így a módosítások odalesznek.
Mi volt az a borzasztó nagyon fontos frissítés eddig nektek, ami nem várhatott volna,mert én nem láttam ilyet.Talán legérdekesebb a feliratkezelő volt, na de a többség úgy is tv-re kinyomva nézi, ahoz meg ott a Nokia Big Screen.A hivatalos frissítésben ezek úgy is benne lesznek már.
Na én így csinálom, és érdekes soha semmi problémám nincs.
Talán mert nem akarok mindent egyszerre.Hackelt telót is, meg minden gyári hülye támogatást.El kell dönteni mit akartok.Aki ezt nem tudja elfogadni, az használja a gyárit,és akkor élvezheti a stabil gyári nokia dolgokat, frissítéseket.
Ezeket majd kiírom már az első hozzászólásba is, mert úgynézki hogy páran nincsenek tisztába a hackelés fogalmával, mi mivel jár.
Eddig azért nem írtam ki, mert úgy voltam vele hogy aki N8-t hackel, az már biztos nem először csinálja, és nem az első okos telefonja, de úgynéz ki tévedtem.
Mondjuk itt is van 2 lehetőség, mert lehet olyan is aki csak hackelt telót akar, minden módosítás nélkül.Az továbbra is élhet a gyári dolgokkal,de én nem csak hackelt fw-t csinálok, hanem módosítok is rendesen.
Gondoljátok át, és akinek ez nem felel meg az tegyen fel sima hackelt uda-t,amiben semi más módosítás nincs.
Amit még elszeretnék mondani hogy egyelőre túl sokat ne várjatok tőlem se.Sajna még megvagyunk fogva rendesen ezzel a symbian 3-al, és nem is sokan csinálják.Nincs tapasztalat a rendszerrel,nincsennek visszajelzések se.Mintahogy itt sincs, pedig úgy könnyebb lenne nekem is.
-1. Mivel egyelőre csak uda-t birjuk alakítani, így hard reset tilos. Csak soft reset és újraindítás.Hard reset amugy se tesz jót ennek a telónak, meg a másik hogy formázza az e-t is, de a mi esetünkben elvesznek a módosítások is.
-2. Ez a hülye szoft frissítés. Ha valami akkor ez amit utálok.PC-n is.Az első hogy az auto frissítéseket kikapcsolom, de még manuálisan se frissítek, főleg azért mert ott is tört rendszert használok,és saját magamnak ott is átírom az egész oprendszert.Ha valami hiányzik, vagy olyan frissítés jön ki ami kell, akkor azt beintegrálom és kész.A frissítések úgyszintén felülírnak dolgokat, és így a módosítások odalesznek.
Mi volt az a borzasztó nagyon fontos frissítés eddig nektek, ami nem várhatott volna,mert én nem láttam ilyet.Talán legérdekesebb a feliratkezelő volt, na de a többség úgy is tv-re kinyomva nézi, ahoz meg ott a Nokia Big Screen.A hivatalos frissítésben ezek úgy is benne lesznek már.
Na én így csinálom, és érdekes soha semmi problémám nincs.

Talán mert nem akarok mindent egyszerre.Hackelt telót is, meg minden gyári hülye támogatást.El kell dönteni mit akartok.Aki ezt nem tudja elfogadni, az használja a gyárit,és akkor élvezheti a stabil gyári nokia dolgokat, frissítéseket.
Ezeket majd kiírom már az első hozzászólásba is, mert úgynézki hogy páran nincsenek tisztába a hackelés fogalmával, mi mivel jár.
Eddig azért nem írtam ki, mert úgy voltam vele hogy aki N8-t hackel, az már biztos nem először csinálja, és nem az első okos telefonja, de úgynéz ki tévedtem.
Mondjuk itt is van 2 lehetőség, mert lehet olyan is aki csak hackelt telót akar, minden módosítás nélkül.Az továbbra is élhet a gyári dolgokkal,de én nem csak hackelt fw-t csinálok, hanem módosítok is rendesen.
Gondoljátok át, és akinek ez nem felel meg az tegyen fel sima hackelt uda-t,amiben semi más módosítás nincs.
Amit még elszeretnék mondani hogy egyelőre túl sokat ne várjatok tőlem se.Sajna még megvagyunk fogva rendesen ezzel a symbian 3-al, és nem is sokan csinálják.Nincs tapasztalat a rendszerrel,nincsennek visszajelzések se.Mintahogy itt sincs, pedig úgy könnyebb lenne nekem is.
- ManOnFire
- 1. szint
- Készüléktípus: N958G+N8DG
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Minden tiszteletem a tiéd!Szerintem ez igy erős kicsit. Ezekkel szerintem tisztába vannak a legtöbben aki cfwzik. 2 pici hibára hivtuk fel a figyelmed, nem a fejedhez vágtuk "nem vagy tisztába az szoft hiányosságával". De szerintem is ki lehet birni nélkülük.
- bzs73
- 3. szint
Félre ne értsd, én nem húztam fel magam, mert nem volt min.ManOnFire írta:Minden tiszteletem a tiéd!Szerintem ez igy erős kicsit. Ezekkel szerintem tisztába vannak a legtöbben aki cfwzik. 2 pici hibára hivtuk fel a figyelmed, nem a fejedhez vágtuk "nem vagy tisztába az szoft hiányosságával". De szerintem is ki lehet birni nélkülük.

A pici hibákra pedig fel kell hívni a figyelmem, mert én is ember vagyok, de ha jól emlékszem leírtam a 2 pici hiba okát.Már ha egyről beszélünk.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Igen, igaza van bzs73-nak!
sokan sik hülyék vagyunk,de ő priviben is segitőkész!
Én be merem válalni,mert nem mindenki zseni!!
Egyébként mégegyszer köszi bzs73-nak!!!
sokan sik hülyék vagyunk,de ő priviben is segitőkész!
Én be merem válalni,mert nem mindenki zseni!!
Egyébként mégegyszer köszi bzs73-nak!!!