Elolvastad, amit írt? Ott benne van mit tud és az aláírásban meg 5800 szerepel, így jó hozzá, mert ahhoz is készített.csirke18 írta:szia bladehu.
engem érdekelne a dolog.
FreeRom v5 ről hol találok leírást? 5800-hoz is jó? nem csak 5230hoz?
Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
a kettő közt egyedül a kamera tömörítés mod ami más tekintve a 2mpx-3.2mpx különbséget. minden más tökugyanaz.csirke18 írta:szia bladehu.
engem érdekelne a dolog.
FreeRom v5 ről hol találok leírást? 5800-hoz is jó? nem csak 5230hoz?
fent van letöltések közt. a leírás elérhető külön itt is: http://www.4shared.com/document/-L5C-es ... _info.html
- bladehu2
- 5. szint
azé mer nem erre való nemtom nekem hasonlót produkált az 5230-on, vagyis azon bekapcs meg pinkód után egy szép fade effektel ujraindult. és ezt addig csinálta volna amíg hagyom. szóval feladtam, annyi vesződést nem ér az a kacat hs. ja és igen, pnht oldalról, leírás szerint, magyar nyelvet beletolva. én inkább arra tippelek hogy vmelyik másik moddal veszik össze, azt pl nem próbáltam (addigra már a tö-com televolt vele) hogy egy szűz rofs-ba beletenni csak és kizárólag az omnia hs-t, lehet úgy működne.Sil3nt írta:Valami ilyen választ vártam A nyelvi csomag benne van, berakok mindent a rofs3-ba a megfelelő helyre, flashelem a telót amikor kész elindítom, az alap főképernyő ugye az, nyelvet váltok és restart után eltűnik a főképernyő és villog minden, na de ha nem váltok nyelvet és csak úgy újraindítom a telót akkor meg csak szimplám eltűnik minden ami az Omniával kapcsolatos....<terminator> írta:Igen, ezért kell a nyelvi csomagokból a magyart beletenniSil3nt írta:Valakinek sikerült az Omnia HD főképernyőét a rofs3-ból életre kelteni? Hát rohadjak meg akármit teszek nem jó, átváltok magyar nyelvre és megadja magát a főkép, villog és ló..... sem csinál
Na ezt nem értem, hogy miért csinálja
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Hát én nemtudom hogy ti mit szúrtok el Én megcsináltam 5800-ra és tökéletesen működik, nincs villogás meg ilyesmi Beleraktam 5230-ba és 5530-ba is. Megkértem embereket a fórumról hogy teszteljék le nekem és náluk is működött a dolog még screent is küldtek róla nekem.bladehu2 írta:azé mer nem erre való nemtom nekem hasonlót produkált az 5230-on, vagyis azon bekapcs meg pinkód után egy szép fade effektel ujraindult. és ezt addig csinálta volna amíg hagyom. szóval feladtam, annyi vesződést nem ér az a kacat hs. ja és igen, pnht oldalról, leírás szerint, magyar nyelvet beletolva. én inkább arra tippelek hogy vmelyik másik moddal veszik össze, azt pl nem próbáltam (addigra már a tö-com televolt vele) hogy egy szűz rofs-ba beletenni csak és kizárólag az omnia hs-t, lehet úgy működne.Sil3nt írta:Valami ilyen választ vártam A nyelvi csomag benne van, berakok mindent a rofs3-ba a megfelelő helyre, flashelem a telót amikor kész elindítom, az alap főképernyő ugye az, nyelvet váltok és restart után eltűnik a főképernyő és villog minden, na de ha nem váltok nyelvet és csak úgy újraindítom a telót akkor meg csak szimplám eltűnik minden ami az Omniával kapcsolatos....
Na ezt nem értem, hogy miért csinálja
Megvolt külön mappába nekem összeállítva a samu hs de miután belepakoltam a romokba utána töröltem... Sil3nt próbáld meg kioperálni belőle, nem nehéz
- Sil3nt
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Silver
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 4 times
Hát most mással szenvedek, megőrült a NokiaEditor, nem kicsit... 9.54 kb-os fájlokba menti el a rofs-eket de nem tom miért, valami ötlet valakinek?
Próbáltam a Firmware editorral de az meg nem menti el hibára hivatkozva, próbáltam több rofs-el de ugyanaz, nem tudok főzni így
Próbáltam a Firmware editorral de az meg nem menti el hibára hivatkozva, próbáltam több rofs-el de ugyanaz, nem tudok főzni így
Zenéim: http://soundcloud.com/sil3ntbeatz
Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
Rest In Peace [-KILLER-]
- bladehu2
- 5. szint
mert valami olyan fájlt raksz be alá ami hibás. próbáld meg csak kicsomagolni és rögtön vissza. vagy úgy se megy?Sil3nt írta:Hát most mással szenvedek, megőrült a NokiaEditor, nem kicsit... 9.54 kb-os fájlokba menti el a rofs-eket de nem tom miért, valami ötlet valakinek?
- bladehu2
- 5. szint
mondom, letöltöttem pnht-ról, kicsomagoltam, bemásoltam, magyar nyelvi pakkot bemásoltam ennyi. ráadásul a saját modjaimat (meg programokat/témákat) előtte raktam be, mivel a zomnija pár konfigja felülcsapja az enyémet. szóval ezen elszúrni nem lehet sokmindent. de mindegy is mert mondom, pont nem igazán izgat fel egy flash hs. ahogy az n97-sem. majd ha valaki csinál egy romba rakható sense felületet ami ráadásul még nem is eszik túl sok ramot, na az izgatni fog persze ilyen nem lesz.<terminator> írta:Hát én nemtudom hogy ti mit szúrtok el Én megcsináltam 5800-ra és tökéletesen működik, nincs villogás meg ilyesmi Beleraktam 5230-ba és 5530-ba is. Megkértem embereket a fórumról hogy teszteljék le nekem és náluk is működött a dolog még screent is küldtek róla nekem.
Megvolt külön mappába nekem összeállítva a samu hs de miután belepakoltam a romokba utána töröltem... Sil3nt próbáld meg kioperálni belőle, nem nehéz
- Sil3nt
- 2. szint
próbáltam de semmi :sbladehu2 írta:mert valami olyan fájlt raksz be alá ami hibás. próbáld meg csak kicsomagolni és rögtön vissza. vagy úgy se megy?Sil3nt írta:Hát most mással szenvedek, megőrült a NokiaEditor, nem kicsit... 9.54 kb-os fájlokba menti el a rofs-eket de nem tom miért, valami ötlet valakinek?
Rest In Peace [-KILLER-]
Rest In Peace [-KILLER-]
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Nekem akkor csinált ilyet amikor egy fájlt közben használtam. Próbáld meg újraindítani a gépet. Ha azután se sikerül, akkor töröld a nokiaeditort és szedj le egy újat. Azt hiszem az aláírásomban a 2. linken találsz egyet becsomagolva.Sil3nt írta:próbáltam de semmi :sbladehu2 írta:mert valami olyan fájlt raksz be alá ami hibás. próbáld meg csak kicsomagolni és rögtön vissza. vagy úgy se megy?Sil3nt írta:Hát most mással szenvedek, megőrült a NokiaEditor, nem kicsit... 9.54 kb-os fájlokba menti el a rofs-eket de nem tom miért, valami ötlet valakinek?
- Sil3nt
- 2. szint
Köszi ezeket megpróbáltam már és utána írtam be ide hátha tud valaki valami okosat de már rájöttem mi volt a hiba, a témaeffekt amit beakartam rakni valamiért hibás, de nem tudom miért, gondolom inkább kompatibilitási gond lehet vele
Rest In Peace [-KILLER-]
Rest In Peace [-KILLER-]