Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: potter55 »

csirke18 írta:szia bladehu.
engem érdekelne a dolog.
FreeRom v5 ről hol találok leírást? 5800-hoz is jó? nem csak 5230hoz?
Elolvastad, amit írt? Ott benne van mit tud és az aláírásban meg 5800 szerepel, így jó hozzá, mert ahhoz is készített.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

csirke18 írta:szia bladehu.
engem érdekelne a dolog.
FreeRom v5 ről hol találok leírást? 5800-hoz is jó? nem csak 5230hoz?
a kettő közt egyedül a kamera tömörítés mod ami más tekintve a 2mpx-3.2mpx különbséget. minden más tökugyanaz.
fent van letöltések közt. a leírás elérhető külön itt is: http://www.4shared.com/document/-L5C-es ... _info.html
bladehu2
5. szint
5. szint

Sil3nt írta:
<terminator> írta:
Sil3nt írta:Valakinek sikerült az Omnia HD főképernyőét a rofs3-ból életre kelteni? Hát rohadjak meg akármit teszek nem jó, átváltok magyar nyelvre és megadja magát a főkép, villog és ló..... sem csinál
Igen, ezért kell a nyelvi csomagokból a magyart beletenni ;)
Valami ilyen választ vártam :D A nyelvi csomag benne van, berakok mindent a rofs3-ba a megfelelő helyre, flashelem a telót amikor kész elindítom, az alap főképernyő ugye az, nyelvet váltok és restart után eltűnik a főképernyő és villog minden, na de ha nem váltok nyelvet és csak úgy újraindítom a telót akkor meg csak szimplám eltűnik minden ami az Omniával kapcsolatos....
Na ezt nem értem, hogy miért csinálja :D
azé mer nem erre való :) nemtom nekem hasonlót produkált az 5230-on, vagyis azon bekapcs meg pinkód után egy szép fade effektel ujraindult. és ezt addig csinálta volna amíg hagyom. szóval feladtam, annyi vesződést nem ér az a kacat hs. ja és igen, pnht oldalról, leírás szerint, magyar nyelvet beletolva. én inkább arra tippelek hogy vmelyik másik moddal veszik össze, azt pl nem próbáltam (addigra már a tö-com televolt vele) hogy egy szűz rofs-ba beletenni csak és kizárólag az omnia hs-t, lehet úgy működne.
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

bladehu2 írta:
Sil3nt írta:Valami ilyen választ vártam :D A nyelvi csomag benne van, berakok mindent a rofs3-ba a megfelelő helyre, flashelem a telót amikor kész elindítom, az alap főképernyő ugye az, nyelvet váltok és restart után eltűnik a főképernyő és villog minden, na de ha nem váltok nyelvet és csak úgy újraindítom a telót akkor meg csak szimplám eltűnik minden ami az Omniával kapcsolatos....
Na ezt nem értem, hogy miért csinálja :D
azé mer nem erre való :) nemtom nekem hasonlót produkált az 5230-on, vagyis azon bekapcs meg pinkód után egy szép fade effektel ujraindult. és ezt addig csinálta volna amíg hagyom. szóval feladtam, annyi vesződést nem ér az a kacat hs. ja és igen, pnht oldalról, leírás szerint, magyar nyelvet beletolva. én inkább arra tippelek hogy vmelyik másik moddal veszik össze, azt pl nem próbáltam (addigra már a tö-com televolt vele) hogy egy szűz rofs-ba beletenni csak és kizárólag az omnia hs-t, lehet úgy működne.
Hát én nemtudom hogy ti mit szúrtok el :hmm2: Én megcsináltam 5800-ra és tökéletesen működik, nincs villogás meg ilyesmi :D Beleraktam 5230-ba és 5530-ba is. Megkértem embereket a fórumról hogy teszteljék le nekem és náluk is működött a dolog még screent is küldtek róla nekem.

Megvolt külön mappába nekem összeállítva a samu hs de miután belepakoltam a romokba utána töröltem... Sil3nt próbáld meg kioperálni belőle, nem nehéz :D
Kép
Samsung Galaxy S4
Sil3nt
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Silver
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Sil3nt »

Hát most mással szenvedek, megőrült a NokiaEditor, nem kicsit... 9.54 kb-os fájlokba menti el a rofs-eket de nem tom miért, valami ötlet valakinek?
Próbáltam a Firmware editorral de az meg nem menti el hibára hivatkozva, próbáltam több rofs-el de ugyanaz, nem tudok főzni így :shock:
Zenéim: http://soundcloud.com/sil3ntbeatz

Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
bladehu2
5. szint
5. szint

Sil3nt írta:Hát most mással szenvedek, megőrült a NokiaEditor, nem kicsit... 9.54 kb-os fájlokba menti el a rofs-eket de nem tom miért, valami ötlet valakinek?
Próbáltam a Firmware editorral de az meg nem menti el hibára hivatkozva, próbáltam több rofs-el de ugyanaz, nem tudok főzni így :shock:
mert valami olyan fájlt raksz be alá ami hibás. próbáld meg csak kicsomagolni és rögtön vissza. vagy úgy se megy?
bladehu2
5. szint
5. szint

<terminator> írta:Hát én nemtudom hogy ti mit szúrtok el :hmm2: Én megcsináltam 5800-ra és tökéletesen működik, nincs villogás meg ilyesmi :D Beleraktam 5230-ba és 5530-ba is. Megkértem embereket a fórumról hogy teszteljék le nekem és náluk is működött a dolog még screent is küldtek róla nekem.
Megvolt külön mappába nekem összeállítva a samu hs de miután belepakoltam a romokba utána töröltem... Sil3nt próbáld meg kioperálni belőle, nem nehéz :D
mondom, letöltöttem pnht-ról, kicsomagoltam, bemásoltam, magyar nyelvi pakkot bemásoltam ennyi. ráadásul a saját modjaimat (meg programokat/témákat) előtte raktam be, mivel a zomnija pár konfigja felülcsapja az enyémet. szóval ezen elszúrni nem lehet sokmindent. de mindegy is mert mondom, pont nem igazán izgat fel egy flash hs. ahogy az n97-sem. majd ha valaki csinál egy romba rakható sense felületet ami ráadásul még nem is eszik túl sok ramot, na az izgatni fog :) persze ilyen nem lesz.
Sil3nt
2. szint
2. szint

bladehu2 írta:
Sil3nt írta:Hát most mással szenvedek, megőrült a NokiaEditor, nem kicsit... 9.54 kb-os fájlokba menti el a rofs-eket de nem tom miért, valami ötlet valakinek?
mert valami olyan fájlt raksz be alá ami hibás. próbáld meg csak kicsomagolni és rögtön vissza. vagy úgy se megy?
próbáltam de semmi :s

Rest In Peace [-KILLER-]
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

Sil3nt írta:
bladehu2 írta:
próbáltam de semmi :s
Nekem akkor csinált ilyet amikor egy fájlt közben használtam. Próbáld meg újraindítani a gépet. Ha azután se sikerül, akkor töröld a nokiaeditort és szedj le egy újat. Azt hiszem az aláírásomban a 2. linken találsz egyet becsomagolva.
Kép
Samsung Galaxy S4
Sil3nt
2. szint
2. szint

Köszi ezeket megpróbáltam már és utána írtam be ide hátha tud valaki valami okosat de már rájöttem mi volt a hiba, a témaeffekt amit beakartam rakni valamiért hibás, de nem tudom miért, gondolom inkább kompatibilitási gond lehet vele :D

Rest In Peace [-KILLER-]
Válasz küldése

Vissza: “Modding”