Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930
- Nem: Férfi
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 15 times
Re: Taylor N8 CFW
Hi.A rádióban megjelenő Nokia N8-at,hol tudom átírni.Köszi .Szép napot és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek.Üdv.
- kiss110
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung s3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
private\10202be9\20008ea6.txthjocco írta:Hi.A rádióban megjelenő Nokia N8-at,hol tudom átírni.Köszi .Szép napot és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek.Üdv.
Ha erre gondolsz.
- Rating: 2.63%
- kira3
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szia!padlkizan írta:Hali!kalmitibi írta:Valaki talált megoldást a csipogásmentes hangrögzítésre v5-ön?
Rompatcher+, és TRemoveRecTone-belle.sis. Kilövi a csipogást!
Üdv
azt szeretném kérdezni, hol jutok az utóbbihoz, és hogy kell beállítani (még nem csináltam ilyet)!?
köszönöm -előre is bárkitől- a segítséget!
tisztelettel
- kira3
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
közben feltettem mindkettőt. csak ki kell pipálnom és autostart-ra tennem és ok?kira3 írta:Szia!padlkizan írta:Hali!kalmitibi írta:Valaki talált megoldást a csipogásmentes hangrögzítésre v5-ön?
Rompatcher+, és TRemoveRecTone-belle.sis. Kilövi a csipogást!
Üdv
azt szeretném kérdezni, hol jutok az utóbbihoz, és hogy kell beállítani (még nem csináltam ilyet)!?
köszönöm -előre is bárkitől- a segítséget!
tisztelettel
-
- 1. szint
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Taylor köszönöm szépen a V5-öt, nagyon jól működik. Egy dolog ami sajnos nem megy nekem az a Skype. Feltelepül rendesen, el is indul, de amikor be akarok lépni a felhasználói adataimmal, akkor kilép. Van valaki aki tudja a megoldást? A V2-őn tökéletesen ment. (minden meghajtót formáztam)
Köszönöm,
Atomprof
Taylor köszönöm szépen a V5-öt, nagyon jól működik. Egy dolog ami sajnos nem megy nekem az a Skype. Feltelepül rendesen, el is indul, de amikor be akarok lépni a felhasználói adataimmal, akkor kilép. Van valaki aki tudja a megoldást? A V2-őn tökéletesen ment. (minden meghajtót formáztam)

Köszönöm,
Atomprof
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
WIfi ki, csak telefonos adatkapcsolat, Evolve téma bekapcsol, majd Skype bejelentkezés Ez a kombináció egyszer már működött. Hátha.
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 1 time
köszönöm szépen, így már működik, csak nem értem, hogy ez miért van így, mert a V2-ben nem így működött, de a lényeg, hogy megy...mhkem írta:WIfi ki, csak telefonos adatkapcsolat, Evolve téma bekapcsol, majd Skype bejelentkezés Ez a kombináció egyszer már működött. Hátha.
Bár érdekes, hogy a pro edition témával nem működik, csak úgy ahogy Te leírtad...