bzs73 írta:Na egyenlőre ami biztosan nyitott, az a core és a rofs3. Ezeket megbírtam szerkeszteni, és gond nélkül bootol a teló. Rofs2 szerkesztve nem megy egyenlőre.
Ez már nem kis előrelépés. Majd este csinálok leírást, és felteszem a progit.
AMINDENIT!! Két egy-két napig nem tudom követni az eseményeket és máris mekkorát fordult a világ!!!
Ezek a dolgok C7 re is jók lesznek, vagy gondolom ha nem akkor meglehet arra is csinálni, a Z meghajtón lévő hacket nem értem, minek az nem azért van ha valami elsz..dik a telon akkor újralehessen telepíteni??? (hardreset) de egyébként nagyon nagy fejlődés ez, a nokia hosszú idő alatt se volt képes ennyit fejlődni, most adták ki a telót tavaly év végén és már helloox, autocerthack... van rá Így tovább... THNX BZS
Már eleve az hogy hack kell ahhoz hogy felmenjen minden progi, játék, stb. a telóra felháborító ! Ezzel is csak szivatják a felhasználókat ! Az android rendszernél miért nincs ez a szivatás ?
JA ! MERT ŐK A FELHASZNÁLÓ ÉRDEKEIT NÉZIK NEM AZT HOGY MIT TELEPÍT A FELHASZNÁLÓ A TELÓRA....
Bzs!
Azt írtad, hogy nem csinálsz moddolt fw-t már a 2.0-ig. Viszont nekem van egy kis gondom. Lehet másnak is. Azt vettem észre, hogy lsassan az idő előrehaladtával fogy a ramom. 2x előfordult, hogy ki is írt a gép, hogy kevés a memória.
Nem lehet valahogy még többet szabadon hagyni? Vagy esetleg megoldani, hogy ne a ramot használja néhány program a futáshoz, hanem mondjuk az e-t. Vagy ez hülyeség?
Sajnsos így kompromisszumokat kell kötni. Ha fölrakom az összes widget-et amit szeretnék, összesen 75 mega marad egyéb dolgokra. És akkor már érezhetően lasabb a telefon is.
Erre jó lenne még valami megoldás.
Üdv.
Georgexy
Telefonok:
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
zozo1224 írta:Már eleve az hogy hack kell ahhoz hogy felmenjen minden progi, játék, stb. a telóra felháborító ! Ezzel is csak szivatják a felhasználókat ! Az android rendszernél miért nincs ez a szivatás ?
JA ! MERT ŐK A FELHASZNÁLÓ ÉRDEKEIT NÉZIK NEM AZT HOGY MIT TELEPÍT A FELHASZNÁLÓ A TELÓRA....
Felháborító, hogy nem tudsz tört programot feltenni? Úristen.... Micsoda szemét ez a Nokia.
Ja, egyébként meg is lehet venni őket, és akkor nem kell hack. Erre még nem gondoltál, mi?
zozo1224 írta:Már eleve az hogy hack kell ahhoz hogy felmenjen minden progi, játék, stb. a telóra felháborító ! Ezzel is csak szivatják a felhasználókat ! Az android rendszernél miért nincs ez a szivatás ?
Felháborító, hogy nem tudsz tört programot feltenni? Úristen.... Micsoda szemét ez a Nokia.
Ja, egyébként meg is lehet venni őket, és akkor nem kell hack. Erre még nem gondoltál, mi?
Zozo1224!!! Ha nem tetszik ez a megoldás miért vettél Nokiát??? Miért nem fostalicska Droiddal nyomulsz??? Persze lehetne egyszerűbb is, jobb is de ez van. Egyébként szerintem meg nem véletlen van így, legalább nem vágod haza a telódat holmi "utángyártott " játékokkal, programokkal.
Jelentem szerkesztettem a rofs2-t is.
Minden kapu nyitva. Este felkerül a csomag, a héten akkor csinálunk 1 új cfw-t. Nagyon nem megyek bele, de
lesz pl x7 effect, és pár apró javítás, gyorsítás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2011-06-16 csüt. 17:45:58-kor.
These users thanked the author bzs73 for the post (total 5):