Ha valami Nokiás progi, Nokia/PC Suite fel van telepítve, akkor nem kéne neki kérni.kat001 írta:hello.. elindítom a phoenixet, de valami nokia dongle telepítést kér és nem indul el... mi a szar ez? pedig kellene a phoenix, mivel nincs magyar nyelvem...
Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Taylor N8 CFW
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
van nokia suite, pc suite... csak phoenix nincs, nem indul....Damir írta:Ha valami Nokiás progi, Nokia/PC Suite fel van telepítve, akkor nem kéne neki kérni.kat001 írta:hello.. elindítom a phoenixet, de valami nokia dongle telepítést kér és nem indul el... mi a szar ez? pedig kellene a phoenix, mivel nincs magyar nyelvem...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 9 times
Nálam is jó a hdmi,és én nem is töröltem minden mappát.semetka írta:Most teszteltem, és műxik HDMI-n a videólejátszás. Nálad van a hiba.mhkem írta:Taylor!
Semmilyen módon nem tudom a V5-ben a videókat HDMI kabellel a TV-n megjeleníteni. Mindenféle módon újratelepítettem a telefont, de tényleg! A te telefonod vagy az enyém különleges a sok közül. Feladom és visszateszem a V2-t. Az legalább működik. Az új widgetek közül a jegyzet érdekelt volna. Azt nem tudod felrakni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szabojoe82 2012-04-07 szomb. 21:18:27-kor.
- Georgexy
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N78 - N8 DG Taylor Belle
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 62 times
Nekem is jó a videó lejátszás.semetka írta:Most teszteltem, és műxik HDMI-n a videólejátszás. Nálad van a hiba.mhkem írta:Taylor!
Semmilyen módon nem tudom a V5-ben a videókat HDMI kabellel a TV-n megjeleníteni. Mindenféle módon újratelepítettem a telefont, de tényleg! A te telefonod vagy az enyém különleges a sok közül. Feladom és visszateszem a V2-t. Az legalább működik. Az új widgetek közül a jegyzet érdekelt volna. Azt nem tudod felrakni?
A Big Screent fölraktad?
Telefonok:
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Valakinél működik a Nokia Reader?
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Nem raktam fel a big screent, mert a V2-n sincs fent, es azon mukodott a HDMI. Elinditom a videolejatszot es bejon a "video betoltese folyamatban" szoveg es utana semmi. Ha kihuzom a kabelt a telefonon elindul a video. Ha telefonon megy a video es ugy dugom ra a kabelt, akkor a video kepe megfagyva megjelenik a kepernyon, azt annyi. V2-nel jol mukodik. A big screen nem jutott eszembe es azota visszaraktam aV2-t. Mindenkinek koszonom a segitseget, most egy darabig nem szorakozok vele, mert az elmult par napban vagy 20-szor raktam ujra a telot minden letezo ismert modon es ha igy sem jutottam eredmenyre, akkor biztos a telom a rosz. Mar csak azt nem ertem, hogy akkor a V2-nel miert jo?
Itt olvastam, hogy rajtam kivul volt meg valaki akinel ez a jelenseg elofordult.
Itt olvastam, hogy rajtam kivul volt meg valaki akinel ez a jelenseg elofordult.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Note 3 - 4.4.2
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 0
Hi,
A HDMI lejátszás nálam is megy, de a big screen progit megnyitva azon keresztül nem vetíti le a képeket. Megjelennek a képek kicsiben, mint egy mappa összesítés, de mikor rányomok, hogy nagyban mutassa egyesével csak tölt egy rövid ideig, aztán nagy feketeség.
Ha kilépek a big screen progiból minden rendben, barangolhatok a menüben, és a galériában is mindent megnyit és lejátszik.
Üdv.
A HDMI lejátszás nálam is megy, de a big screen progit megnyitva azon keresztül nem vetíti le a képeket. Megjelennek a képek kicsiben, mint egy mappa összesítés, de mikor rányomok, hogy nagyban mutassa egyesével csak tölt egy rövid ideig, aztán nagy feketeség.
Ha kilépek a big screen progiból minden rendben, barangolhatok a menüben, és a galériában is mindent megnyit és lejátszik.
Üdv.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 6 times
Nálam is így van a zene lejátszó kimeneti résszel ez a V3-ban is igy volt, nem tudom mi kavarhat be de hardreset után is így van, én amit tudok javasolni ilyen problémára, hogy az xplore alkalmazáson keresztül indítod el a videót úgy lejátsza a filmeket tv-re kötve.mhkem írta:Nem raktam fel a big screent, mert a V2-n sincs fent, es azon mukodott a HDMI. Elinditom a videolejatszot es bejon a "video betoltese folyamatban" szoveg es utana semmi. Ha kihuzom a kabelt a telefonon elindul a video. Ha telefonon megy a video es ugy dugom ra a kabelt, akkor a video kepe megfagyva megjelenik a kepernyon, azt annyi. V2-nel jol mukodik. A big screen nem jutott eszembe es azota visszaraktam aV2-t. Mindenkinek koszonom a segitseget, most egy darabig nem szorakozok vele, mert az elmult par napban vagy 20-szor raktam ujra a telot minden letezo ismert modon es ha igy sem jutottam eredmenyre, akkor biztos a telom a rosz. Mar csak azt nem ertem, hogy akkor a V2-nel miert jo?