Nokia 5800 CFW/MOD Lista/Mit-hova-miért-hogyan...

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 5800 CFW/MOD Lista/Mit-hova-miért-hogyan...

Hozzászólás Szerző: potter55 »

rangersanyi írta:Sziasztok!!

Ha a Z:\system\Install mappából ki törlöm az adobereader_stub.sist és a quickoffice-stub.sis-t akkor hard reset után nem települnek újra?
Onnét nem tudsz törölni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
rangersanyi
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia Ion LT28i
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: rangersanyi »

potter55 írta:

Ha a Z:\system\Install mappából ki törlöm az adobereader_stub.sist és a quickoffice-stub.sis-t akkor hard reset után nem települnek újra?
Onnét nem tudsz törölni.
Kösz!! Igazad van!! És ha a ROFS2-n belül a system\Install- ból törlöm? Vagy innen sem lehet? Ugyan is nekem nem kellenek ezek a licenszes progik!!
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

Azok nem telepítőfájlok és nem onnan települnek fel auto...
Kép
Samsung Galaxy S4
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

telefon gyorsaságáért felelős fájl : private/1020be9/10283344.txt

0x0 string : telefon fps (alapból 22)
0x1 string : CPU kihasználtsága (alapból 75 maximum 100) /gondolom %-ot jelent/

Z:private/10202be9 mappában található, módosítod, ahogy akarod, átmásolod a C:private/10202be9 mappába, és bekapcsolod a c2z patchet.
Elvileg belefőzhető a ROM-ba, de nem tudom mennyivel lesz kevesebb az üzemidő, ha mondjuk 100-on járatjuk.
Érdemesebb lenne ROM-ba főzni, mert a c2z sok helyen bekavar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára farkas-laci 2010-10-16 szomb. 11:06:39-kor.
hanczur
2. szint
2. szint
Készüléktípus: VK JB 6.4
Has thanked: 29 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hanczur »

Az a mappa 10202be9.Bocs a javitásért.
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Üdv!

Tudja valaki, hogy miként csinálják azt, hogy a menü 3x4 helyett 4x5-ös lesz? Találtam egy jónak tűnő CFW-t, pár dolgot módosítottam rajta még azért, és már csak az kellene, hogy a menüt visszacsináljam 3x4-re, mert így 4x5-ön nem jön be, mert nem férnek ki a menüpontok nevei..

Meg ha már itt vagyok.. A fentebb tárgyalt FPS szám, ami alapban 22, azt mennyire érdemes állítani, illetve mit befolyásol? Az egész telefonon érvényes, tehát pl a témahatások FPs számát is meghatározza?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Barthezz2 írta:Üdv!

Tudja valaki, hogy miként csinálják azt, hogy a menü 3x4 helyett 4x5-ös lesz? Találtam egy jónak tűnő CFW-t, pár dolgot módosítottam rajta még azért, és már csak az kellene, hogy a menüt visszacsináljam 3x4-re, mert így 4x5-ön nem jön be, mert nem férnek ki a menüpontok nevei..

Meg ha már itt vagyok.. A fentebb tárgyalt FPS szám, ami alapban 22, azt mennyire érdemes állítani, illetve mit befolyásol? Az egész telefonon érvényes, tehát pl a témahatások FPs számát is meghatározza?
Nos. A 4x5-ös menü a matrixmenu sajátossága, amit nem lehet a jelenlegi Menu2-vel elérni. Az amit te feltettél, az egy C6 port volt, azért működött.
Az FPS szám pedig az eszköz által másodpercenként lejátszott képek száma. Simábbak lesznek tőle a dolgok, de nagyobb érték nagy mérteű laggot tud okozni.
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Barthezz2
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

fonix232 írta: Nos. A 4x5-ös menü a matrixmenu sajátossága, amit nem lehet a jelenlegi Menu2-vel elérni. Az amit te feltettél, az egy C6 port volt, azért működött.
Az FPS szám pedig az eszköz által másodpercenként lejátszott képek száma. Simábbak lesznek tőle a dolgok, de nagyobb érték nagy mérteű laggot tud okozni.
Az oké, hogy C6 port, tudom, de a kérdés az, hogy hogy lehet visszacsinálni benne 3x4-re..
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Barthezz2 írta:
fonix232 írta: Nos. A 4x5-ös menü a matrixmenu sajátossága, amit nem lehet a jelenlegi Menu2-vel elérni. Az amit te feltettél, az egy C6 port volt, azért működött.
Az oké, hogy C6 port, tudom, de a kérdés az, hogy hogy lehet visszacsinálni benne 3x4-re..
Háát, jó kérdés. Ha tudsz angolul, akkor felmész egy modding oldalra (dailymobile, symbianfreak) és keresel N97 modding topikot, ott le lesz írva (menu layout editing). Asszem valami XML fileokat kell megszerkeszteni!
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Barthezz2
2. szint
2. szint
Kapcsolat:

fonix232 írta:
Háát, jó kérdés. Ha tudsz angolul, akkor felmész egy modding oldalra (dailymobile, symbianfreak) és keresel N97 modding topikot, ott le lesz írva (menu layout editing). Asszem valami XML fileokat kell megszerkeszteni!
Ezeket túrom épp. Most találtam egy másik ilyen menüelrendezésűt, de úgy van kialakítva a főmenü, hogy a menüpontok neve mindenhol pont kifér. Előbb megnézem ezt magamnak, aztán majd kiderül mi lesz. Köszi a tippeket!
Válasz küldése

Vissza: “Modding”