Onnét nem tudsz törölni.rangersanyi írta:Sziasztok!!
Ha a Z:\system\Install mappából ki törlöm az adobereader_stub.sist és a quickoffice-stub.sis-t akkor hard reset után nem települnek újra?
Nokia 5800 CFW/MOD Lista/Mit-hova-miért-hogyan...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5800 CFW/MOD Lista/Mit-hova-miért-hogyan...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- rangersanyi
- 1. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia Ion LT28i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kösz!! Igazad van!! És ha a ROFS2-n belül a system\Install- ból törlöm? Vagy innen sem lehet? Ugyan is nekem nem kellenek ezek a licenszes progik!!potter55 írta:Onnét nem tudsz törölni.rangersanyi írta:Sziasztok!!
Ha a Z:\system\Install mappából ki törlöm az adobereader_stub.sist és a quickoffice-stub.sis-t akkor hard reset után nem települnek újra?
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Azok nem telepítőfájlok és nem onnan települnek fel auto...rangersanyi írta:Sziasztok!!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
telefon gyorsaságáért felelős fájl : private/1020be9/10283344.txt
0x0 string : telefon fps (alapból 22)
0x1 string : CPU kihasználtsága (alapból 75 maximum 100) /gondolom %-ot jelent/
Z:private/10202be9 mappában található, módosítod, ahogy akarod, átmásolod a C:private/10202be9 mappába, és bekapcsolod a c2z patchet.
Elvileg belefőzhető a ROM-ba, de nem tudom mennyivel lesz kevesebb az üzemidő, ha mondjuk 100-on járatjuk.
Érdemesebb lenne ROM-ba főzni, mert a c2z sok helyen bekavar.
0x0 string : telefon fps (alapból 22)
0x1 string : CPU kihasználtsága (alapból 75 maximum 100) /gondolom %-ot jelent/
Z:private/10202be9 mappában található, módosítod, ahogy akarod, átmásolod a C:private/10202be9 mappába, és bekapcsolod a c2z patchet.
Elvileg belefőzhető a ROM-ba, de nem tudom mennyivel lesz kevesebb az üzemidő, ha mondjuk 100-on járatjuk.
Érdemesebb lenne ROM-ba főzni, mert a c2z sok helyen bekavar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára farkas-laci 2010-10-16 szomb. 11:06:39-kor.
- Barthezz2
- 2. szint
- Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
- Kapcsolat:
Üdv!
Tudja valaki, hogy miként csinálják azt, hogy a menü 3x4 helyett 4x5-ös lesz? Találtam egy jónak tűnő CFW-t, pár dolgot módosítottam rajta még azért, és már csak az kellene, hogy a menüt visszacsináljam 3x4-re, mert így 4x5-ön nem jön be, mert nem férnek ki a menüpontok nevei..
Meg ha már itt vagyok.. A fentebb tárgyalt FPS szám, ami alapban 22, azt mennyire érdemes állítani, illetve mit befolyásol? Az egész telefonon érvényes, tehát pl a témahatások FPs számát is meghatározza?
Tudja valaki, hogy miként csinálják azt, hogy a menü 3x4 helyett 4x5-ös lesz? Találtam egy jónak tűnő CFW-t, pár dolgot módosítottam rajta még azért, és már csak az kellene, hogy a menüt visszacsináljam 3x4-re, mert így 4x5-ön nem jön be, mert nem férnek ki a menüpontok nevei..
Meg ha már itt vagyok.. A fentebb tárgyalt FPS szám, ami alapban 22, azt mennyire érdemes állítani, illetve mit befolyásol? Az egész telefonon érvényes, tehát pl a témahatások FPs számát is meghatározza?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Nos. A 4x5-ös menü a matrixmenu sajátossága, amit nem lehet a jelenlegi Menu2-vel elérni. Az amit te feltettél, az egy C6 port volt, azért működött.Barthezz2 írta:Üdv!
Az FPS szám pedig az eszköz által másodpercenként lejátszott képek száma. Simábbak lesznek tőle a dolgok, de nagyobb érték nagy mérteű laggot tud okozni.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
Az oké, hogy C6 port, tudom, de a kérdés az, hogy hogy lehet visszacsinálni benne 3x4-re..fonix232 írta: Nos. A 4x5-ös menü a matrixmenu sajátossága, amit nem lehet a jelenlegi Menu2-vel elérni. Az amit te feltettél, az egy C6 port volt, azért működött.
Az FPS szám pedig az eszköz által másodpercenként lejátszott képek száma. Simábbak lesznek tőle a dolgok, de nagyobb érték nagy mérteű laggot tud okozni.
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Háát, jó kérdés. Ha tudsz angolul, akkor felmész egy modding oldalra (dailymobile, symbianfreak) és keresel N97 modding topikot, ott le lesz írva (menu layout editing). Asszem valami XML fileokat kell megszerkeszteni!Barthezz2 írta:Az oké, hogy C6 port, tudom, de a kérdés az, hogy hogy lehet visszacsinálni benne 3x4-re..fonix232 írta: Nos. A 4x5-ös menü a matrixmenu sajátossága, amit nem lehet a jelenlegi Menu2-vel elérni. Az amit te feltettél, az egy C6 port volt, azért működött.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
- Barthezz2
- 2. szint
- Kapcsolat:
Ezeket túrom épp. Most találtam egy másik ilyen menüelrendezésűt, de úgy van kialakítva a főmenü, hogy a menüpontok neve mindenhol pont kifér. Előbb megnézem ezt magamnak, aztán majd kiderül mi lesz. Köszi a tippeket!fonix232 írta:
Háát, jó kérdés. Ha tudsz angolul, akkor felmész egy modding oldalra (dailymobile, symbianfreak) és keresel N97 modding topikot, ott le lesz írva (menu layout editing). Asszem valami XML fileokat kell megszerkeszteni!