N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
BoBeSz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG. BZS 13.16 uda
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: BoBeSz »

bzs73 írta:
BoBeSz írta:sziasztok!
most raktam fel a 14.02-es BZS féle uda-t. láttam a listában h a menu gomb világítása ki van kapcsolva. visszaállítottam beállításoknál (vagy ugy is volt már nemtom), de nekem soha nem világít, és nem is villog (új eseménynél, ill készenlétnél sem). amikor lezárom a telót 1-et villog és annyi. mit tudok ennek csinálni???
Ha a 1.207 fix-et raktad fel, akkor menü gomb-al kapcs: 28-Menü gomb folyamatos világítás ki, villogás be ami azt jelenti hogy csak a folyamatos világítás van kikapcsolva, pl ha tv-re nyomod, és filmet nézel, akkor közben nem fog a menü gomb folyamatosan világítani. Csak ez a funkció van kikapcsolva. Amugy világít a menü gomb, és elmulasztott eseményeknél is villog, ill pulzálás is megy, ha a képernyővédő nincs aktiválva.
Ha nálad nem így működik a dolog, akkor valami hiba van nálad, de azt hogy mi az, azt csak te tudod kideríteni.
igen, 1.207fix van fent. és nincs ötletem mi lehet a baja, eddig jó volt. nagyon zavar h használat közben nem világít :sad:
akidobos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
Has thanked: 35 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: akidobos »

bzs73 írta:Kész a BZS KeyLock&Sound en-hu progi.
Tölthető :Megosztás- Apps menü.
Várom a véleményeket. Hangerőt kb 60%-ra állítottam, nekem így kb jó. Leírás a csomagban.
Damir, thx az iphon hangokért :Notworty:
Aszongya: Nem telepíthető. Beépített összetevő. :hmm2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára akidobos 2011-05-15 vas. 21:45:11-kor.
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
djzonal
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 orange
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: djzonal »

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni moddingal kapcsolatban. Letöltöttem már navifirmel minden 14.2 es sw-t ami 059f929 care suit és production external módban is. (narancs színű a telóm), de egyiket sem engedi a phoenix feltenni! Vagy hiányzik neki valami (itt sajnos nem ugy történik a dolog mint a help képeken, mert nekem csak leokézni lehet, nincsen yes/no lehetőség), vagy crc checksum hibát ír ki... Amit letölt a navi fileokat beleteszem a mappába ahogy kell és BZS uda -ját ha beleteszem a mappába ha nem sehogy sem jó. Mit rontok mindig el? Vírusirtó természetesen kikapcsolva. Köszönöm! :)

Tovább jutottam egy harmadik phoenixel =)
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

djzonal írta:Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni moddingal kapcsolatban. Letöltöttem már navifirmel minden 14.2 es sw-t ami 059f929 care suit és production external módban is. (narancs színű a telóm), de egyiket sem engedi a phoenix feltenni! Vagy hiányzik neki valami (itt sajnos nem ugy történik a dolog mint a help képeken, mert nekem csak leokézni lehet, nincsen yes/no lehetőség), vagy crc checksum hibát ír ki... Amit letölt a navi fileokat beleteszem a mappába ahogy kell és BZS uda -ját ha beleteszem a mappába ha nem sehogy sem jó. Mit rontok mindig el? Vírusirtó természetesen kikapcsolva. Köszönöm! :)

Tovább jutottam egy harmadik phoenixel =)
Nekem még pluszba a RM596_039_000_M005_16G.fpsx 1.3 gigás file -t hiányolta, utána elindult a frissítés.
djzonal
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 orange
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: djzonal »

Ezt nekem is hiányolta, de elindult nélküle :) Már egész jól testreszabtam újra mindent :) Köszi BZS! Nagyon tetszik hogy szemétmentes :D :taps1:
AnubiSV
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: AnubiSV »

Sziasztok!

Most próbálom az N8 telómat BZS féle megoldással flashelni de a legeslegvégén ez a hiba fogad! Valami Ötlete van valakinek?

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

5800-át ezelőtt jaffal milliószor húztam újra de ezzel a phoenixxel valahogy most nem boldogulok :(

win7el próbálom, illetve flash alatt vírusírtót és Ovi suite-et gondolom ki kell kapcsolni... no meg hogy XP komp módban kellene futtatni a gépet?...

Köszönöm a segítséget!
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

AnubiSV írta:Sziasztok!

Most próbálom az N8 telómat BZS féle megoldással flashelni de a legeslegvégén ez a hiba fogad! Valami Ötlete van valakinek?

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

5800-át ezelőtt jaffal milliószor húztam újra de ezzel a phoenixxel valahogy most nem boldogulok :(

win7el próbálom, illetve flash alatt vírusírtót és Ovi suite-et gondolom ki kell kapcsolni... no meg hogy XP komp módban kellene futtatni a gépet?...

Köszönöm a segítséget!
Ezt az egy fájlt hiányolja:RM-596_014.002_297.02_HU_CV_79.92_prd.rofs3.fpsx , töltsd le a NaviFirmPlus-al s utána megcsinálja.
These users thanked the author symbian7610 for the post:
AnubiSV (2011-05-17 kedd 16:59:57)
Rating: 2.63%
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
AnubiSV
1. szint
1. szint

ez a file le van töltve ott van az rm-596 mappában...

rm-596 mappában 7 db file van nekem amiből az 1ik az átírt uda file... :(((

én arra is gyanaxom még hogy a windows 7 szivat engem... nem kellene xp módban futtatni esetleg? jahh igen és ha úgy kellene azt meg akkor hol találom mert akárhogy nézem nem találom a lehetőségét...

Nahh meg egy érdekesség, Taylor féle leírásban írja hogy egy 16gb.fpsx végű file-t is le kell tölteni a navifirmware-al ami több mint 1 gigás file... és ezt is be kellene rakni az rm-596-os mappába így már 8 file lenne ott... viszont BZS féle leírásban ilyen nincs... nahhh most mi van ezzel?
Nekem egy másik fpsx file-t hiányol ami ott is volt viszont ez is fpsx szal lehet hogy ez megoldaná a gondomat... csak a file mérete aggaszt egy kicsit... 1.4 gigás file-t töltsek fel a telómra flasheléskor??? :((( kezdem visszasírni a JAf-ot... és za 5800-át...

Szignó file-ok meg rosszul jöttek meg, két cer file-t kaptam és key-t viszont nem... erre is 1 hetet vártam... 1 hete van meg a teló de csak szívok vele... legalább a certhack-et fel tudnám rakni de azt meg szignózni kellene... :(((
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

AnubiSV írta:ez a file le van töltve ott van az rm-596 mappában...

rm-596 mappában 7 db file van nekem amiből az 1ik az átírt uda file... :(((

én arra is gyanaxom még hogy a windows 7 szivat engem... nem kellene xp módban futtatni esetleg? jahh igen és ha úgy kellene azt meg akkor hol találom mert akárhogy nézem nem találom a lehetőségét...

Nahh meg egy érdekesség, Taylor féle leírásban írja hogy egy 16gb.fpsx végű file-t is le kell tölteni a navifirmware-al ami több mint 1 gigás file... és ezt is be kellene rakni az rm-596-os mappába így már 8 file lenne ott... viszont BZS féle leírásban ilyen nincs... nahhh most mi van ezzel?
Nekem egy másik fpsx file-t hiányol ami ott is volt viszont ez is fpsx szal lehet hogy ez megoldaná a gondomat... csak a file mérete aggaszt egy kicsit... 1.4 gigás file-t töltsek fel a telómra flasheléskor??? :((( kezdem visszasírni a JAf-ot... és za 5800-át...

Szignó file-ok meg rosszul jöttek meg, két cer file-t kaptam és key-t viszont nem... erre is 1 hetet vártam... 1 hete van meg a teló de csak szívok vele... legalább a certhack-et fel tudnám rakni de azt meg szignózni kellene... :(((
szia.
-win7en a kompatibilitást a következőképpen tudod állítani: jobb klikk az ikonra, tulajdonságok, majd kompatibilitás fül, ott kipipálod hogy "futtatás a következő kompatibilitási módban" és kiválasztod hogy melyik op rendszert akarod.
- ha nem szeded le a 16gb.fpsx fájlt akkor a telód nem fogja látni a belső memóriaegységet.
AnubiSV
1. szint
1. szint

tehát flash alatt akkor ezt a 1.4 gigás file-t is fel kell rakni??? BZS leírásában ez sehol sincsen... Ebbe a hibába senki nem futott bele még??? Még jó hogy megnéztem Tyler oldalát is...
Válasz küldése

Vissza: “Modding”