De ha 40esre rakta fel akkor vissza tudja rakni a sima 40est.a_tuono írta:Vigyázz, mert a v3.20-nál az 50-es szoft van megfőzve. A Downgrade, meg kinyírja a telót. (Legalábbis az enyémen az 50-es van fenn főzve mg v3.20-assal)matrixtech írta:Üdvözletem,
Az lenne a kérdésem (elég láma, de felteszem, mivel nem láttam visszaolvasáskor a választ), hogy adott egy tube "v3.20 universal rom by mg"-vel. Kipróbáltam, tetszik, de még is vissza szeretném állítani az eredeti gyári v40-es fw-re. Hogyan tudnám ezt elérni? Próbáltam frissíteni pc suite-al, mármint újra telepíteni, de sajna rengeteg beállítás úgy maradt. tudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszönöm,
Neo_snd
Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
- mgTerminator
- 4. szint
3 gomb: látom a rominfo-t te sem olvastad el... Hát akkor most itt az idő!AnubiSV írta:Terminátor, köszi, tényleg volt rá külön progi nem tudom h miért nem találtam
Illetve két kérdés még ha nem gond nekem most a v3.20 universal rom by mg van fent a telón, és 1edül a főképernyő alján a plussz 3 gomb zavar, ezt valahogy el tudom tüntetni???
A mai utolsó kérdésem hogy a patchekhez van valakinek egy lerása, mert van néhány amit nem tudom h mire való... mert ebben a romban igen sok van...
köszi szépen a helpet
Parchek: rompatcherben patchinfo, vagy guglizz rá. Egyébként már a nevében bennevan hogy mi mire való
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic Blue
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Wow Bocsi ezt nem tudtam<terminator> írta:De ha 40esre rakta fel akkor vissza tudja rakni a sima 40est.a_tuono írta:Vigyázz, mert a v3.20-nál az 50-es szoft van megfőzve. A Downgrade, meg kinyírja a telót. (Legalábbis az enyémen az 50-es van fenn főzve mg v3.20-assal)matrixtech írta:Üdvözletem,
Az lenne a kérdésem (elég láma, de felteszem, mivel nem láttam visszaolvasáskor a választ), hogy adott egy tube "v3.20 universal rom by mg"-vel. Kipróbáltam, tetszik, de még is vissza szeretném állítani az eredeti gyári v40-es fw-re. Hogyan tudnám ezt elérni? Próbáltam frissíteni pc suite-al, mármint újra telepíteni, de sajna rengeteg beállítás úgy maradt. tudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszönöm,
Neo_snd
Nokia 5800 XpressMusic Blue V 52.0.007 -> Nokia C6v20 Floral Edition + Nokia BH-503
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc S
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Kapcsolat:
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom,még pedig az,hogy flash-elni akarom a telot JAF-al,mindent úgy csináltam ahogy a leírásban szerepel de amikor kéri a program,hogy nyomjam meg a power gombot amit meg is nyomtam egy pillanatra, kiírja a progi,hogy nem találja a telefont. Mit tehetek ilyenkor? Válaszotok előre is köszönöm!
http://i49.tinypic.com/154bwn6.png most ennyit változott
Lenne egy kis gondom,még pedig az,hogy flash-elni akarom a telot JAF-al,mindent úgy csináltam ahogy a leírásban szerepel de amikor kéri a program,hogy nyomjam meg a power gombot amit meg is nyomtam egy pillanatra, kiírja a progi,hogy nem találja a telefont. Mit tehetek ilyenkor? Válaszotok előre is köszönöm!
- mgTerminator
- 4. szint
Nah, ez már jót jelent. Azt írja hogy nem bootol a telefon. Vagyis próbáld meg még1x és tuti működni fog. De mindíg ugyan abban az usb-ben használd a telót!Telisandor írta:Sziasztok!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
öööö, oks de akkor pls ezek micsodák mert az infóban is elég bal bla van... illetve néha semmi...:<terminator> írta:3 gomb: látom a rominfo-t te sem olvastad el... Hát akkor most itt az idő!AnubiSV írta:Terminátor, köszi, tényleg volt rá külön progi nem tudom h miért nem találtam
Illetve két kérdés még ha nem gond nekem most a v3.20 universal rom by mg van fent a telón, és 1edül a főképernyő alján a plussz 3 gomb zavar, ezt valahogy el tudom tüntetni???
A mai utolsó kérdésem hogy a patchekhez van valakinek egy lerása, mert van néhány amit nem tudom h mire való... mert ebben a romban igen sok van...
köszi szépen a helpet
Parchek: rompatcherben patchinfo, vagy guglizz rá. Egyébként már a nevében bennevan hogy mi mire való
1Starter : estart test2 by steven24 , ez meg mi???
2themes - ez valamit gondolom a témával babrál, és z-ről c-re másol át valamit egy könyvtárba infó szerint he???
DisableUSSDNotes - ezt sem nagyon értem, gondolom tilt valamit...
GlobalNoteFix???
Hide menü -- ööö ez ugyanaz mint a másik amivel hosszanti kikapcs gomb nyomással újraindul a teló?
KastorUI --- ennek az infója asszem sapnyol nyelven íródott mivel nem tudok spanyolul így nem értem mire való
NoProfileSwitchNote --- ez a GlobalNoteFix patch-el dolgozik 1ütt de azt sem vágom h mi és h ez mire való
splashscreenxxx000 - itt meg helyes kis négyzetek vannak a leírásban nem értem én ezt a szlenget
szal ezekről tud valaki kis infót mondani? Esetelg Terminator?
És valakinek van valami olyan patch még ami ebben a romban nincs benne de iszaonyat hasznosnak találja??? mert azt is szivesen fogadnám
köszi a válaszokat előre is!
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
- bikepank
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 XM Red
Sziasztok hááát én felraktam 5800 Pro Edition fözött Ram ot de most vissza is frissitettem eredetire.jo meg minden de rengeteget fagyott,programok inditása sokkal nehézkesebb volt,ha már elindult szépen futott.
Az üzenetek megnyitásakor rendszeresen csak üres kép fogadott,ha hivtak megcsörrent és utána semmi se rezgés se hang,volt olyan is hogy felvettem és a beszélgetés alatt végig ment a vibra motor.Gyorsabb volt a telefon de mégis lassabb mert sok macera miatt többet kellett nyomkodni.
Sajnálom remélem másnak rendesen mükszik.
Az üzenetek megnyitásakor rendszeresen csak üres kép fogadott,ha hivtak megcsörrent és utána semmi se rezgés se hang,volt olyan is hogy felvettem és a beszélgetés alatt végig ment a vibra motor.Gyorsabb volt a telefon de mégis lassabb mert sok macera miatt többet kellett nyomkodni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
a pro edition nekem sem vált be, hasonló gondok voltak nálam is... mot a Terminátor féle romot használom, az eddig bevált de itt is vannak apró gondok, de valamit valamiért főleg h sokat gondolkodik a teló bármely progi megnyitásakor... stb. stb... fagyni ritkán fagy KOP KOP KOP...bikepank írta:Sziasztok hááát én felraktam 5800 Pro Edition fözött Ram ot de most vissza is frissitettem eredetire.jo meg minden de rengeteget fagyott,programok inditása sokkal nehézkesebb volt,ha már elindult szépen futott.
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
- mgTerminator
- 4. szint
Nem lehet hogy túl sok vackot telepítgettek fel? Nekem nem gondolkozik sokat progi indítás előtt. Esetleg nincsennek bekapcsolva az effektek? Ha bevan, akkor kapcsold ki és sokkal gyorsabb lesz.