Ez nagyon ott van, köszíííííííííííí!!!bzs73 írta: ExtraZoom S^3.sis Az alapértelmezett 3x-os digitális zoom helyett 10x-es zoom.(thx camideath666) Próbálgassátok.
Letöltés a megszokott helyről (Megosztás), onnan is az N8 CFW/MOD List menü-ből.

Ez nagyon ott van, köszíííííííííííí!!!bzs73 írta: ExtraZoom S^3.sis Az alapértelmezett 3x-os digitális zoom helyett 10x-es zoom.(thx camideath666) Próbálgassátok.
Letöltés a megszokott helyről (Megosztás), onnan is az N8 CFW/MOD List menü-ből.
Na gondoltam erre is, hogy objektívvel most még komolyabb lehet. Vagy 2-3 képet lőhetnél vele, mint a multkor mikor megkaptad, hogy most milyen lett, moddolt zoom-al.bazy
Ismétlés a tudás Anyja.Vareszkutya írta:Sziasztok van egy kis problémám felszerettem volna tenni a bzs féle udát Phoenix szerint fel is ment rendesen de mikor újraindul a telefon csak fehér marad minden, mit csinálhattam rosszul? Előre is köszönöm a segítséget
A helyzet változatlanenazati írta:Ismétlés a tudás Anyja.Vareszkutya írta:Sziasztok van egy kis problémám felszerettem volna tenni a bzs féle udát Phoenix szerint fel is ment rendesen de mikor újraindul a telefon csak fehér marad minden, mit csinálhattam rosszul? Előre is köszönöm a segítséget
Úgy is megcsináltam de lehet az a baj hogy nem a product codomnak megfelelő udát töltöttem le az Naviról hanem az euro3at vagy az nem kellene hogy gond legyen? és a 44 megás fájlnak a nevét adtam a módosított udának így kell nem?enazati írta:No para! Próbáld halott /dead/ módban!
ŐőőőVareszkutya írta:Úgy is megcsináltam de lehet az a baj hogy nem a product codomnak megfelelő udát töltöttem le az Naviról hanem az euro3at vagy az nem kellene hogy gond legyen? és a 44 megás fájlnak a nevét adtam a módosított udának így kell nem?enazati írta:No para! Próbáld halott /dead/ módban!
enazati írta:ŐőőőVareszkutya írta:Úgy is megcsináltam de lehet az a baj hogy nem a product codomnak megfelelő udát töltöttem le az Naviról hanem az euro3at vagy az nem kellene hogy gond legyen? és a 44 megás fájlnak a nevét adtam a módosított udának így kell nem?enazati írta:No para! Próbáld halott /dead/ módban!Nem kell itt átnevezni semmit! Az euro3 az jó. Másold a RM-596 mappába, majd hozzá a bzs féle uda-t és úgy jó lesz.