N8 CFW/MOD
- kiss110
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung s3
- Nem: Férfi
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
Re: N8 CFW/MOD
Szia BZS.Lehet nem ide tartozik a kérdésem,de had kérdezzem már meg,hogy lehet törölni vagy mivel a rendszer mappákat?A hozzászólásaidban mindig irod,hogy nem formázod az E F meghajtókat,csak törlöd a rendszer mappákat.Nekem mindig használatban van hibaüzenet jön ha törölni akarom.
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Pc-n tárolómódba csatlakozol. Kiválasztod commander-ben az e majd f meghajtót, és ott törlöd a rendszer mappákat. Telón persze hogy nem engedi, hisz azokat használja a rendszer.kiss110 írta:Szia BZS.Lehet nem ide tartozik a kérdésem,de had kérdezzem már meg,hogy lehet törölni vagy mivel a rendszer mappákat?A hozzászólásaidban mindig irod,hogy nem formázod az E F meghajtókat,csak törlöd a rendszer mappákat.Nekem mindig használatban van hibaüzenet jön ha törölni akarom.
- Rating: 2.63%
- kiss110
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung s3
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
KÖszönöm a gyors válaszod.bzs73 írta:Pc-n tárolómódba csatlakozol. Kiválasztod commander-ben az e majd f meghajtót, és ott törlöd a rendszer mappákat. Telón persze hogy nem engedi, hisz azokat használja a rendszer.kiss110 írta:Szia BZS.Lehet nem ide tartozik a kérdésem,de had kérdezzem már meg,hogy lehet törölni vagy mivel a rendszer mappákat?A hozzászólásaidban mindig irod,hogy nem formázod az E F meghajtókat,csak törlöd a rendszer mappákat.Nekem mindig használatban van hibaüzenet jön ha törölni akarom.
- bzs73
- 3. szint
Ezt akkor oldjuk meg közösen.
Itt egy mod.Végül is kész van, csak még valami jó záró és felodó hang kéne mp3-ba.
A lényeg:
EasyKeyLock v1.02 módosított verziója.(alapötlet:thx Vladislav-Ancelad ) Most már hangokat is lehet lezáráshoz, ill feloldáshoz rendelni.
Telepítéskor választható lehetőségek:
-Lezáró hang
-Feloldó hang
-Bill.rezgés be
-Bill.rezgés ki
(!!!!! Bill.rezgés opciónál mindenképp csak az eggyik lehetőséget válasszuk!!!!!)
Tehát max 3pipát hadjunk. Ha akarjuk akkor csak lezáráskor lessz hang, vagy mindkettőnél. Rezgés értelemszerűen ki vagy be!
Hangokat lehet cserélni, mégpedig a köv helyen:
-C:\system\apps\easykeylock\lock.mp
-C:\system\apps\easyKeyLock\unlock.mp3
Raktam bele hangot, hirtelen ezt találtam csak a gépen. A 2 hang lehet különböző (lock-unlock)
Újraindítás után nem csak a keylock ikon használatánál lessz hang, hanem a bill.zár-nyit használatánál is.
A hangerőt állítani nem lehet, de pc-n ügye ezt mp3gain-el megoldhatjuk előre.
Néma és találkozó profilnál nincs hang.
Újraindítás szükséges a teljes működéshez. (Bill.hang)
Alkalmazáskezelőböl, bármikor eltávolítható.
Na szóval keressünk valami jó lezáró és feloldó hangot, és akkor azt még beledobom a sis fájl-ba. Addig béta.
Ha lessz norm hang, akkor csinálok norm leírást, és végleges verziót.
Nem tudom hogy valami effekt, vagy inkább egy kellemes női hang, hogy lezár-felold.
Várom az ötleteket, mp3 hangokat.
linket töröltem.
Itt egy mod.Végül is kész van, csak még valami jó záró és felodó hang kéne mp3-ba.
A lényeg:
EasyKeyLock v1.02 módosított verziója.(alapötlet:thx Vladislav-Ancelad ) Most már hangokat is lehet lezáráshoz, ill feloldáshoz rendelni.
Telepítéskor választható lehetőségek:
-Lezáró hang
-Feloldó hang
-Bill.rezgés be
-Bill.rezgés ki
(!!!!! Bill.rezgés opciónál mindenképp csak az eggyik lehetőséget válasszuk!!!!!)
Tehát max 3pipát hadjunk. Ha akarjuk akkor csak lezáráskor lessz hang, vagy mindkettőnél. Rezgés értelemszerűen ki vagy be!
Hangokat lehet cserélni, mégpedig a köv helyen:
-C:\system\apps\easykeylock\lock.mp
-C:\system\apps\easyKeyLock\unlock.mp3
Raktam bele hangot, hirtelen ezt találtam csak a gépen. A 2 hang lehet különböző (lock-unlock)
Újraindítás után nem csak a keylock ikon használatánál lessz hang, hanem a bill.zár-nyit használatánál is.
A hangerőt állítani nem lehet, de pc-n ügye ezt mp3gain-el megoldhatjuk előre.
Néma és találkozó profilnál nincs hang.
Újraindítás szükséges a teljes működéshez. (Bill.hang)
Alkalmazáskezelőböl, bármikor eltávolítható.
Na szóval keressünk valami jó lezáró és feloldó hangot, és akkor azt még beledobom a sis fájl-ba. Addig béta.
Ha lessz norm hang, akkor csinálok norm leírást, és végleges verziót.
Nem tudom hogy valami effekt, vagy inkább egy kellemes női hang, hogy lezár-felold.

Várom az ötleteket, mp3 hangokat.
linket töröltem.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2011-05-13 pén. 20:25:32-kor.
- morpheuss12
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 34 times
Pár évvel ezelőtt találkoztam egy sima S40 autós témával amibe a bill zár hangja duda volt vagy riasztó ,már nem emlékszem pontosan . Csak az maradt meg bennem ha fel és le toltam a csúszkát akkor szólalt meg. a Telefon Nokia 6280 volt. Esetleg ez talán jó lenne ha esetleg valakinek meglenne a téma.
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
- bzs73
- 3. szint
Hát ilyen duda és riasztó hang van annyi mint a szemét.Azt lehet leszedni, de jó volna valami eredeti (szolíd).morpheuss12 írta:Pár évvel ezelőtt találkoztam egy sima S40 autós témával amibe a bill zár hangja duda volt vagy riasztó ,már nem emlékszem pontosan . Csak az maradt meg bennem ha fel és le toltam a csúszkát akkor szólalt meg. a Telefon Nokia 6280 volt. Esetleg ez talán jó lenne ha esetleg valakinek meglenne a téma.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Az iphone le-feloldó hangjai?bzs73 írta:Hát ilyen duda és riasztó hang van annyi mint a szemét.Azt lehet leszedni, de jó volna valami eredeti (szolíd).morpheuss12 írta:Pár évvel ezelőtt találkoztam egy sima S40 autós témával amibe a bill zár hangja duda volt vagy riasztó ,már nem emlékszem pontosan . Csak az maradt meg bennem ha fel és le toltam a csúszkát akkor szólalt meg. a Telefon Nokia 6280 volt. Esetleg ez talán jó lenne ha esetleg valakinek meglenne a téma.

Nekem bejönnek, nem bántó, mégis tudod mi van.
Telóról vagyok, így most nem tudok keresni, csak estefelé.
- bzs73
- 3. szint
Ok.Épp olyan kell.Valami kis szolíd.Damir
Én úgy használnám hogy inkább kis hang, és rezgés nélkül. Az jó ha valami jelzi a lezárást, ill feloldást, de így majd lehet választani hogy hang vagy rezgés. Vagy mindkettő.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2011-05-13 pén. 13:07:19-kor.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ok, akkor este rákeresek.bzs73 írta:Ok.Épp olyan kell.Valami kis szolíd.Damir
Én úgy használnám hogy inkább kis hang, és rezgés nélkül. Az jó ha valami jelzi a lezárást, ill feloldást, de így majd lehet választani hogy hang vagy rezgés. Vagymindkettő.