Bár a leírás számomra nem túl egyértelmű, addig nyomogattam a telefont míg sikerült.

Most már csak arra kellene rájönnöm, hogyan csináltam?!

Ha már sokáig vársz akkor nyomj cancel-t ha jól tudom az van ott és próbáld meg még egyszer a akkor is akkor megint cancel és talán 4.-5.-re szokott sikerülni.armandboi írta:hello!
én próbálkozok ezzel a helloOX 1.04el a 6220c-men, de semmi! leírom mit csináltam eddig, hátha van valami hiba!
1. leszedtem a helloOX 1.04-et és szignóztam
2. telepítettem a telóra, a memkarira
3. elindítom a saját alkalmazásokból
4. majd pedig várok...és várok...és várok...még mindig várok> installing rootcerts meg ilyeneket irogat felváltva, de 20 perce megy és semmi, ha újraindítom a telót akkor se!
most elmileg ez nem egy olyan progi, ami megcsinálja a hacket??? vagy nekem előtte kellett volna valamit telepítenem, vagy utána (ha sikerülne lefuttatni a helloOX-et) kell valamit másolgatnom ide-oda???
nincs ez valahol részletesen leírva??? mert lehet ami másnak egyértelmű és magától értetődő, arról nekem foggggalmam sincs?!
thx
Potter jól mondja! Ha mégsem menne az 1.04el akkor próbáld ki az 1.03as HelloOX-et.armandboi írta:hello!
én próbálkozok ezzel a helloOX 1.04el a 6220c-men, de semmi! leírom mit csináltam eddig, hátha van valami hiba!
4. majd pedig várok...és várok...és várok...még mindig várok> installing rootcerts meg ilyeneket irogat felváltva, de 20 perce megy és semmi, ha újraindítom a telót akkor se!
most elmileg ez nem egy olyan progi, ami megcsinálja a hacket??? vagy nekem előtte kellett volna valamit telepítenem, vagy utána (ha sikerülne lefuttatni a helloOX-et) kell valamit másolgatnom ide-oda???
nincs ez valahol részletesen leírva??? mert lehet ami másnak egyértelmű és magától értetődő, arról nekem foggggalmam sincs?!
thx
De kipróbálhatod a HelloOX 1.02-öt akkot ott két fájlt kell telepíteni, viszont nekem mindig elsőre sikerült.armandboi írta:hello!
thx
armandboi írta:nah most kinyomtam telepítés közben és újra elindítottam és 3-4 mp múlva kérdi, hogy telepítse e a rompatchert meg a modo-t! mondom ne mert fent vannak, és kiírja, hogy minden kész van, törölhetem a helloox-t!
![]()
most azt honnan látom, hogy valóban sikerült a hack??? mert szerintem nem sikerült: csomó progi még most is kiírja, hogy "program telepítése nem támogatott"
pffffffffffffff