Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: Taylor »

bazy írta:
Taylor Továbbra is nyitott a kérdés hogy az új SW-be ki mit szeretne. Mik az elképzelések, stb?
Nekem még egy dolog eszembe jutott, például nagyon tetszene, ha meg lehetne oldani, hogy a kijelzőnél a megvilágítás időtúllépése közel korlátlan lenne, mert elég idegesítő, ha olvasás közben elsötétül (én mondjuk sokat olvasok rajta). A dolog tuti mukodik, mert mikor érdekességként felraktam Golan Delight 3.9-esét, abban benne volt! :yes:
Megoldható, csak amint vissza állítod már nem tudod újra feltolni. Viszont, ezt ha minden igaz egy telepítő fájl segítségével megoldható minden sw-n! Sőt, tuti. Majd megnézem. Egyébként ez Delight Bellében van benne.
These users thanked the author Taylor for the post:
bazy (2012-01-18 szer. 18:31:46)
Rating: 2.63%
Kép
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Nekem olyan kivánságom lenne,hogy a kijelzővédő/billenytűzár idejét belehessen állitani mondjuk 5,10,20,30 másodpercre.
These users thanked the author feroooo for the post:
Taylor (2012-01-18 szer. 19:13:04)
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

bazy írta:
Taylor Továbbra is nyitott a kérdés hogy az új SW-be ki mit szeretne. Mik az elképzelések, stb?
Nekem még egy dolog eszembe jutott, például nagyon tetszene, ha meg lehetne oldani, hogy a kijelzőnél a megvilágítás időtúllépése közel korlátlan lenne, mert elég idegesítő, ha olvasás közben elsötétül (én mondjuk sokat olvasok rajta). A dolog tuti mukodik, mert mikor érdekességként felraktam Golan Delight 3.9-esét, abban benne volt! :yes:
Meg ha valahogy az újraindítás módot a kikapcsolás alatt meg lehetne oldani, bár tudom, hogy nehéz eset.
60 perc remélem elég: http://www.mediafire.com/?2ifxf8bsgce6dx2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Taylor 2012-01-18 szer. 20:46:26-kor.
These users thanked the author Taylor for the post:
bazy (2012-01-19 csüt. 08:47:12)
Kép
zol13
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG
Has thanked: 23 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: zol13 »

zol13 írta:Hali srácok nálam idáig minden egyes Belle-vel egyedtelen egy problémám volt, ha feltelepítetem és hívást índitotam pár másodperc és nem hallották, hogy mit mondok. csináltam mindent formázás, skandináv, gyári Anna és utána Belle de sikertelen volt. (BZS utolsó Annája volt fent) :cry3:

:ehes:
MR007
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
Has thanked: 8 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: MR007 »

:D
sagit73
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: sagit73 »

Szasztok!

Nekem a teljesen szűz üres jön be... Majd felteszem ami kell...
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Taylor írta:Továbbra is nyitott a kérdés hogy az új SW-be ki mit szeretne.

Nem éppen az sw-be de külön telepíthető sis formában, arra esetleg nem lehetne valami megoldást találni, hogy a kapcsolatkezelőt ki lehessen tenni a főképernyőre? Pillanatnyilag sem a webeszköz hozzáadása, sem pedig a hivatkozás hozzáadása opciókban sincs ilyen lehetőség! A leghamarabbi útvonal ha kiteszem a beállitások ikont és azon keresztül kapcsolatok, majd kapcsolatkezelő!
Egyszerübben nyomon lehetne követni, hogy éppen mi és mennyi ideje használja a netet ha a főképernyőről el lehetne inditani a kapcsolatkezelőt!
Esetleg ugyancsak útólag telepíthető formában a logolási (naplóban az adatkapcsolatokra gondolok) és a csatlakozási ablak opciókat!
lasza0414
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lasza0414 »

Taylor írta:
Deadpool írta:
Taylor írta:Pro RC V2 linket privátban adok annak aki kéri. Egy kérésem van, a linkeket ne tegyétek ki sehová. Jelentkezni nálam privátban.

Továbbra is nyitott a kérdés hogy az új SW-be ki mit szeretne. Mik az elképzelések, stb? Én a totál gyalult UDA felé hajlok, de nagyon úgy néz ki hogy lesz egy gyalult és egy full udás. A többi terv legyen meglepetés, remélem tudok még újat mutatni. Nagyon elrugaszkodott dolgot ne várjatok mert én a gyárihoz minél közelebbi módosítás felé hajlottam mindig is.

Alig várom már Taylor!

Csinálsz majd E6 és Nokia 500-bol is egy hackelt udát?
Ha van rá igény akkor igen. Bár a rom hack jobb.
Én is szivesen venném a nokia 500-asra ha lehetséges :-))
danekdt
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: danekdt »

Hmm nekem új sw kapcsán egy ötletem van, bár sajnos ez szerintem nem meg oldató. de hátha :D a slideos felvétel mint n97nél. nekem sokszor voltmár hogy ahogy nyúltam a zsebembe a telefonért kinyomtam illetve felvettem olyat amit nem szerettem volna.
http://www.flickr.com/photos/danekdt Ha van egy kis időd,nézd meg a telefonnal készült fotoim és értékeld, köszönöm!
spider2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: spider2 »

danekdt írta:Hmm nekem új sw kapcsán egy ötletem van, bár sajnos ez szerintem nem meg oldató. de hátha :D a slideos felvétel mint n97nél. nekem sokszor voltmár hogy ahogy nyúltam a zsebembe a telefonért kinyomtam illetve felvettem olyat amit nem szerettem volna.
Slideanswer program pont erre való. Innen le is tölthető... ;)
Válasz küldése

Vissza: “Modding”