Telo Modding

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Re: Telo Modding

Hozzászólás Szerző: moco »

fonix232 írta:mocó persze hogy nem, az ebay a használt áruk központja... elég fura lenne egyszerhasznált telefonmatricát venni...
hát én azért ezzel nem értek egyet, hogy csak használt dolgok vannak...vettem én már újat is...
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
BalaG
2. szint
2. szint
Készüléktípus: HTC ONE V
Nem: Férfi
Has thanked: 21 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: BalaG »

hy

osztom moco véleményét én mindent onnan rendeltem amit csak lehet és tök érdekes hogy minden vadi Új volt :D
a PS3-ra sogorom kapott világ garanciát...1 évet... szoval az azt jelenti hogy bárhova beviheti a világon ha elkurodik,,,,,szoval jo dolog azaz ebay..!!! ;)
OFF :deal:
debreczeni99
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95 8gb
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: debreczeni99 »

sziasztok,
modding kategóriába nem tudom mennyire tartozik ez, de azt szeretném kérdezni, hogy lehet tetszőleges szöveget kiíratni hackelt N95 8gb-on mikor beírod a *#0000#-et például a modell típs helyére a nevem... Kerestem már fórumban de sehol sem találtam ami ezzel foglalkozik, valaki nem tudja véletlenül?

Próbálkoztam az Y:/resource/versions/modell.txt-t C:\ugyanilyen elérési úttal megváltoztatni szövegre, a menü felirat módosítása sikereiből kiindulva, de nem sikerült, nem történt semmi :confused2: Valaki segítsen :blush:
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

debreczeni99 írta:sziasztok,
modding kategóriába nem tudom mennyire tartozik ez, de azt szeretném kérdezni, hogy lehet tetszőleges szöveget kiíratni hackelt N95 8gb-on mikor beírod a *#0000#-et például a modell típs helyére a nevem... Kerestem már fórumban de sehol sem találtam ami ezzel foglalkozik, valaki nem tudja véletlenül?

Próbálkoztam az Y:/resource/versions/modell.txt-t C:\ugyanilyen elérési úttal megváltoztatni szövegre, a menü felirat módosítása sikereiből kiindulva, de nem sikerült, nem történt semmi :confused2: Valaki segítsen :blush:
Hát az a valaki lehet én leszek.

Nézd meg a varázslót, ő tudja a lírás helyét: wizard

Bocsesz, kicsit pihent vagyok most este.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

Az a leírás erre nem jó, vagy C2Z patch kell és úgy bemásolni ugyanazn az útvonalon a C-re a fáljt vagy C2Z4Bin és akkor is ugyanazt...
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
debreczeni99
Újonc
Újonc

plunk írta:
debreczeni99 írta:sziasztok,

Hát az a valaki lehet én leszek.

Nézd meg a varázslót, ő tudja a lírás helyét: wizard

Bocsesz, kicsit pihent vagyok most este.
Húúú basszus, ehhez ha egy kis agyam lesz, ami nem valószínű hogy hajnali 1:50 kor fog bekövetkezni átolvasom még1x és megértem ami a leírásban van :wacko: :D
debreczeni99
Újonc
Újonc

Plunk, fonix232 nem olyan vagyok aki feladja, egy kávé után nekifutottam, köszi a linkeket, bebarangoltam az oldalt, véglis a c2z vagy mi győzedelmeskedett, és most az van kiírva amit én akarok... :D szerencsére ott felejtettem azt a szövegfájlt a rendszerben, és nem kellett újra szerkeszteni Isteni ez a symbian hackelés :taps4: még1x köszi megyek aludni :mrgreen: :alszik:
SkAtes
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: SkAtes »

Sziasztok!
Egy kis előzmény: a telo aktív készenlétét piszkálgattam, hogy ne legyen ott semmi, csak a 6db ikon.
De a mai német órán az jutott eszünkbe, hogy mi lenne, hogy ha a 6db ikonnak (Shortcut) a cuccait :D (nem tom pontosan mi, szal ez: 05871f10-0200-01-00-00000000) lemásolnánk még egyszer...
A poénkodás eredménye ez lett Kép(igaz sokszor lemásolva :) )
A kép nem szerkesztett nem photoshopos nem péjintes, eredeti.

Na és most jön a kérdés: nem lehet valahogy azt elérni, hogy az új sorba újabb 6 programot lehessen beállítani?
válaszokat előre is köszi
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

SkAtes
A telefonban csak az első hatot lehet módosítani.
Szerintem amit másoltál fájlokat abban kell átírni hogy más programot indítson el ne azokat. Ezt úgy lehetne kitalálni hogy mit írj át hogy megnézed mi van írva benne az eredetiben megváltoztatod a telefonban a programot és után megint megnézed hogy mi változott a fájlban talán már után tudni fogod mit írj be a másolt fájlokba hogy más program legyen elindítva.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
SkAtes
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N95

Hozzászólás Szerző: SkAtes »

Köszi a tippet!
de csak kedden lesz német :) viszek töltőt aztán majd strust-tal alkotunk vmit (ugyis mellettem ül)
nem egész fájlt másoltam csak egy fájlon belül egy sort (hexa nézőbe)
Válasz küldése

Vissza: “Modding”