HelloOX2 - a legegyszerűbb Symbian hack!

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Re: HelloOX 1.03 - a legegyszerűbb Symbian hack!

Hozzászólás Szerző: plunk »

Jokimo írta:Na elakadtam, segítséget kérek. Tubit szeretnék hackkelni, de sehogy sem megy. Megvan a kínai cer és key fájl. Már ott elakadtam, hogy feltelepítettem a FreeSignert, de az istennek sem tudtam vele szignózni. Leírná valaki, hogy mit hogyan kell? Van egy N73-mas telóm azon leszignóztam a HelloOX 1.03-at ami szépen fel is települt a Tubira, de a hack nem megy, nem települ semmi sem. A romPatcherben zöld a Changepolicy, zöld az open4all, és piros az Installserver_noki5800... nem vált zöldre sehogy sem. Sztem ez a gond. A legújabb szoft van a telón. Segítsen valaki légyszi!
Ha jól tudom tubira más verzió kell mint a többi telóra mert v5ös. ENNEK kéne működnie igazság szerint.

:alszik: :alszik:
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
Jokimo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 11 Pro
Nem: Férfi
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Jokimo »

plunk írta:
Jokimo írta:Na elakadtam, segítséget kérek. Tubit szeretnék hackkelni, de sehogy sem megy. Megvan a kínai cer és key fájl. Már ott elakadtam, hogy feltelepítettem a FreeSignert, de az istennek sem tudtam vele szignózni. Leírná valaki, hogy mit hogyan kell? Van egy N73-mas telóm azon leszignóztam a HelloOX 1.03-at ami szépen fel is települt a Tubira, de a hack nem megy, nem települ semmi sem. A romPatcherben zöld a Changepolicy, zöld az open4all, és piros az Installserver_noki5800... nem vált zöldre sehogy sem. Sztem ez a gond. A legújabb szoft van a telón. Segítsen valaki légyszi!
Ha jól tudom tubira más verzió kell mint a többi telóra mert v5ös. ENNEK kéne működnie igazság szerint.

:alszik: :alszik:

Igen, valóban ez volt a gond. Köszi a segítséget!!
cheezyo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: MBM525 Motorola Defy
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: cheezyo »

Csubakka456 írta:A HelloOx 1.03 az egyetlen módszer. OPDA-ról kell letölteni a szignó fájlokat és azzal szignózni. Bár ha felment akkor jónak kell lennie. M ia baja pontosan?
Csak annyi, hogyha meg akarom csinálni a hack-et, olyan hibaüzenetet kapok, hogy hozzáférés nem engedélyezett, vagy valami ilyesmi. Nem emléxem pontosan, mert kb 2 hónapja nem foglalkoztam vele.
szkorhetz
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: szkorhetz »

Szeretném hack-elni a a 21-es szoft-os 5800-ámat.
Mi lenne a teendő? hogy tudom signózni azt a fájlt ami a hackhez kell?
köszi.
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

szkorhetz írta:Szeretném hack-elni a a 21-es szoft-os 5800-ámat.
Mi lenne a teendő? hogy tudom signózni azt a fájlt ami a hackhez kell?
köszi.
Az 5800 topik első hozzászólásába moco kitette az összes lényeges kérdésre a választ/leírást. ;)
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
janko8412
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N86

Hozzászólás Szerző: janko8412 »

Üdv! Nokia N78-at (20.149-es soft) szeretnék hackkelni. De sehogy se akar összejönni HelloOX 1.04-nél nem települ a RomPatcher, 1.03 az felmegy minden frankó. Ami nem tiszta, alapban a RomPatcherben van 2 patch (ChangeSWPolicyPath és az Open4all) ezek mellé kell még a "N78_20_149.rmp" vagy "feature_pack_2.rmp" és akkor az Opren4all --> apply --> aztán add to auto illetva a ChangeSWPolicyPath-tel nem kell csinálni semmit csak a másik kettő közül az egyikkel? Mert azok közül nekem egyik sem működik, egy háromszögben egy felkiáltójel lesz a RomPatcher-ben az "N78_20_149.rmp", ha pedig a "feature_pack_2.rmp" patche-t teszem fel és apply-zom akkor az előtt meg egy piros körben lesz fehér "X"! Akkor most mit csináljak? Hogy tom hackkelni? Igazából nekem csak az N-Gage játékok miatt lenne erre szükségem. Próbáltam az OPDA-s fileokkal (Cer & Key) is agy N-Gage szignózó programmal, de nem működött, a sima sis file-jamimat tudom szignózni a Sissigner-rel, azokkal semmi baj se lenne. Valaki segítsen plz, mert már annyit olvastam utána neten, de sehol semmi megoldást nem találtam ami működne már vagy 5x reseteltem a telóm meg formáztam a 8 gigás memkarim, hogy nehogy az legyen a gáz, h már valamit elcsesztem ezért mindig "szűz" telóval kezdem a hack-kelés, de 1xűen nem akar működni. Előre is köszönöm a segítségeteket. Laci
üdv.: janko8412
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

janko8412 írta:Üdv! Nokia N78-at (20.149-es soft) szeretnék hackkelni. De sehogy se akar összejönni HelloOX 1.04-nél nem települ a RomPatcher, 1.03 az felmegy minden frankó. Ami nem tiszta, alapban a RomPatcherben van 2 patch (ChangeSWPolicyPath és az Open4all) ezek mellé kell még a "N78_20_149.rmp" vagy "feature_pack_2.rmp" és akkor az Opren4all --> apply --> aztán add to auto illetva a ChangeSWPolicyPath-tel nem kell csinálni semmit csak a másik kettő közül az egyikkel? Mert azok közül nekem egyik sem működik, egy háromszögben egy felkiáltójel lesz a RomPatcher-ben az "N78_20_149.rmp", ha pedig a "feature_pack_2.rmp" patche-t teszem fel és apply-zom akkor az előtt meg egy piros körben lesz fehér "X"! Akkor most mit csináljak? Hogy tom hackkelni? Igazából nekem csak az N-Gage játékok miatt lenne erre szükségem. Próbáltam az OPDA-s fileokkal (Cer & Key) is agy N-Gage szignózó programmal, de nem működött, a sima sis file-jamimat tudom szignózni a Sissigner-rel, azokkal semmi baj se lenne. Valaki segítsen plz, mert már annyit olvastam utána neten, de sehol semmi megoldást nem találtam ami működne már vagy 5x reseteltem a telóm meg formáztam a 8 gigás memkarim, hogy nehogy az legyen a gáz, h már valamit elcsesztem ezért mindig "szűz" telóval kezdem a hack-kelés, de 1xűen nem akar működni. Előre is köszönöm a segítségeteket. Laci
Ha nem jönne össze a hack: n-gage szignózó progi csak binpda által crackelttel műxik.
bocs, most látom, hogy próbáltad valami hasonlóval. lehet az volt a baj, hogy nem binpda crackelte.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
muzsikus2
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P10 Plus
Has thanked: 6 times
Been thanked: 68 times

Hozzászólás Szerző: muzsikus2 »

janko8412:
Próbáld ki ezt a patchet a RomPatcherben. Semmi más ne legyen aktív a rompatcherben. Először alkalmazd az open4all-ra utána az installserver n78...-ra. Másra nem lesz szükséged. N-gage játszáskor az open4all patchet ki kell kapcsolnod, mert nem fognak menni a játékok.
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
janko8412
1. szint
1. szint

Köszi! Most próbálom ki, reseteltem, és feltelepítem a cuccokat megint aztán majd kiderül, hogy működik-e. :S:S:S Majd írok, hogy mi lett... Jújj de izgalmas :D
janko8412
1. szint
1. szint

Nahh hát most a sima szignózás megoldódott, feltelepül minden. De az n-gage játékok nem akarnak feletelepídni unable to install [error-1] hiba jön amikor elvileg vége lenne a telepítésnek. Ötlete van esetleg valakinek, hogy mi lehet a gáz?
Válasz küldése

Vissza: “Modding”