Szerintem inkább a szoftver hibája. Rosszul készítették el.Danken írta:Üdv, felraktam a telefonomra (5800) az Latino 7.9-et és olyanokat produkál, hogy pl megpróbálok belépni egy menübe és nem nyitja meg hanem csak villanik egyet és ki is lép. Billentyűzetnél nem tudok számokat írni, ha fektetve van a mobil. Egyáltalán nincs animáció mikor a gyorsmenüt előhívom, vagy elforgatom a mobilt. Ez az én ketyerém hibája, vagy rosszul raktam fel?
Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
8500Xpressmusic típusú telóra feltelepítettem a v60-as szoftverfrissítést, mivel folyton ajánlgatta. De nem tudtam, hogy a magyar nyelv el fog tűnni. Szóval a kérdésem a következő: valahogy meg lehet oldani, hogy újra legyen rajta magyar nyelv? Illetve ha ez nem lehetséges, vissza lehet valahogy tenni az előző verziót?
8500Xpressmusic típusú telóra feltelepítettem a v60-as szoftverfrissítést, mivel folyton ajánlgatta. De nem tudtam, hogy a magyar nyelv el fog tűnni. Szóval a kérdésem a következő: valahogy meg lehet oldani, hogy újra legyen rajta magyar nyelv? Illetve ha ez nem lehetséges, vissza lehet valahogy tenni az előző verziót?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Nem 5800 véletlen?
Innen letöltöd a Hungary szoftot vagy az Euro3 és phönixel ráteszed a telora. vagy átirod a productkodját NSS pro programal magyara és frisited megint a telot nokia suite.
http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_5800_ ... ion=60.0.3
Innen letöltöd a Hungary szoftot vagy az Euro3 és phönixel ráteszed a telora. vagy átirod a productkodját NSS pro programal magyara és frisited megint a telot nokia suite.
http://www.mrcrab.net/nokia/Nokia_5800_ ... ion=60.0.3
Skyp: kukuc-
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
RM-356 ellenörizd ez van e az akksi alatt .
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Has thanked: 0
NSS valamiért folyton errort ír ki, pedig előtte már működött :/
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 1 time
Üdv, elég sokat nyüstöltem és elég sok hibát véltem felfedezni. ennek okán szeretném lecserélni az fw-t. Tudna valaki ajánlani egyet ami akár gyári is lehet és probléma mentesen fel tudom tenni? V60.0.0003 a verzió jelenlegpotter55 írta:Szerintem inkább a szoftver hibája. Rosszul készítették el.Danken írta:Üdv, felraktam a telefonomra (5800) az Latino 7.9-et és olyanokat produkál, hogy pl megpróbálok belépni egy menübe és nem nyitja meg hanem csak villanik egyet és ki is lép. Billentyűzetnél nem tudok számokat írni, ha fektetve van a mobil. Egyáltalán nincs animáció mikor a gyorsmenüt előhívom, vagy elforgatom a mobilt. Ez az én ketyerém hibája, vagy rosszul raktam fel?
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Üdv! Ezzel nincs gond: http://www.smartphonepro.hu/nokia-5800- ... on-remake/Danken írta:Üdv, elég sokat nyüstöltem és elég sok hibát véltem felfedezni. ennek okán szeretném lecserélni az fw-t. Tudna valaki ajánlani egyet ami akár gyári is lehet és probléma mentesen fel tudom tenni? V60.0.0003 a verzió jelenlegpotter55 írta:Szerintem inkább a szoftver hibája. Rosszul készítették el.Danken írta:Üdv, felraktam a telefonomra (5800) az Latino 7.9-et és olyanokat produkál, hogy pl megpróbálok belépni egy menübe és nem nyitja meg hanem csak villanik egyet és ki is lép. Billentyűzetnél nem tudok számokat írni, ha fektetve van a mobil. Egyáltalán nincs animáció mikor a gyorsmenüt előhívom, vagy elforgatom a mobilt. Ez az én ketyerém hibája, vagy rosszul raktam fel?