Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 5 times
Re: Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26.
Sziasztok, én is felraktam a v9-et, még elég kevés tapasztalatot gyűjtöttem, telepítgetek. Ami gondom van viszont, hogy valami miatt "Nokia Suite" módban nem ismeri fel a gépem mostantól a telefont (win7, legújabb beta nokia suite). Újraindítás (gép és telefon is), eszközkezelőből leszed-újrarak, nokia suite törlés-újratelepítés lépéseken túl vagyok. Háttértárként látja a gép, így nem kábel vagy csatlakozó probléma. "Az eszközkezelő telepítése sikertelen" hibaüzenetet kapok mindig.
Van ötletetek?
Köszi!
Van ötletetek?
Köszi!
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Esetleg próbáld átdugni másik usb csatlakozóba ha van,hátha újra felismerirotweiler23 írta:Sziasztok, én is felraktam a v9-et, még elég kevés tapasztalatot gyűjtöttem, telepítgetek. Ami gondom van viszont, hogy valami miatt "Nokia Suite" módban nem ismeri fel a gépem mostantól a telefont (win7, legújabb beta nokia suite). Újraindítás (gép és telefon is), eszközkezelőből leszed-újrarak, nokia suite törlés-újratelepítés lépéseken túl vagyok. Háttértárként látja a gép, így nem kábel vagy csatlakozó probléma. "Az eszközkezelő telepítése sikertelen" hibaüzenetet kapok mindig.
Van ötletetek?
Köszi!

-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Rom patcher van a telóra telepítve?rotweiler23 írta:Sziasztok, én is felraktam a v9-et, még elég kevés tapasztalatot gyűjtöttem, telepítgetek. Ami gondom van viszont, hogy valami miatt "Nokia Suite" módban nem ismeri fel a gépem mostantól a telefont (win7, legújabb beta nokia suite). Újraindítás (gép és telefon is), eszközkezelőből leszed-újrarak, nokia suite törlés-újratelepítés lépéseken túl vagyok. Háttértárként látja a gép, így nem kábel vagy csatlakozó probléma. "Az eszközkezelő telepítése sikertelen" hibaüzenetet kapok mindig.
Van ötletetek?
Köszi!
Az egyik patch csinált ilyet nekem. Az amelyik engedélyezi a C- meghajtót. Readfull... valami ilyesmi.

- These users thanked the author nokiae668 for the post:
- rotweiler23 (2013-05-31 pén. 18:07:40)
- Rating: 2.63%
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Ja ja Nekem is a Redfull.. rmp csinált ilyet V8-on,azután hogy töröltem mindennokiae668 írta:Rom patcher van a telóra telepítve?rotweiler23 írta:Sziasztok, én is felraktam a v9-et, még elég kevés tapasztalatot gyűjtöttem, telepítgetek. Ami gondom van viszont, hogy valami miatt "Nokia Suite" módban nem ismeri fel a gépem mostantól a telefont (win7, legújabb beta nokia suite). Újraindítás (gép és telefon is), eszközkezelőből leszed-újrarak, nokia suite törlés-újratelepítés lépéseken túl vagyok. Háttértárként látja a gép, így nem kábel vagy csatlakozó probléma. "Az eszközkezelő telepítése sikertelen" hibaüzenetet kapok mindig.
Van ötletetek?
Köszi!
Az egyik patch csinált ilyet nekem. Az amelyik engedélyezi a C- meghajtót. Readfull... valami ilyesmi.

- These users thanked the author gjoco1958 for the post:
- rotweiler23 (2013-05-31 pén. 18:07:29)
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 5 times
Köszönöm az ötleteket, töröltem a rompachert úgy, ahogy van, de nem oldotta meg a problémát. A gond nyilván a telefonnal van, ha összekötöm a géppel, elkezdi telepíteni az illesztőprogramot, majd hibaüzenetet ad. A hibaüzenet, hogy mtp eszköz nincs csatlakoztatva. A telefon nem nyitja meg a redőnyön szokásos usb csatlakozás sávot, nem is kezd tölteni. Ha átrakom tárolóhelyre, minden meggyógyul, tölt is. Médiaátvitel módban megint semmi, de ott tölt.gjoco1958 írta:Ja ja Nekem is a Redfull.. rmp csinált ilyet V8-on,azután hogy töröltem mindennokiae668 írta:Rom patcher van a telóra telepítve?rotweiler23 írta:Sziasztok, én is felraktam a v9-et, még elég kevés tapasztalatot gyűjtöttem, telepítgetek. Ami gondom van viszont, hogy valami miatt "Nokia Suite" módban nem ismeri fel a gépem mostantól a telefont (win7, legújabb beta nokia suite). Újraindítás (gép és telefon is), eszközkezelőből leszed-újrarak, nokia suite törlés-újratelepítés lépéseken túl vagyok. Háttértárként látja a gép, így nem kábel vagy csatlakozó probléma. "Az eszközkezelő telepítése sikertelen" hibaüzenetet kapok mindig.
Van ötletetek?
Köszi!
Misztikus. Az .rmp fentmaradhat akkor is, ha a rompachert töröltem?
Köszi
Na, mivel nem találtam megoldást, dead phone módban nyomtam rá egy software update-et. Megjavult. Köszönöm, hogy segítettetek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 Nokia N8
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Üdv!
Tökéletesen megy a ROM. Új életre kelt a telefonom. Annyira teleszemeteltem már programokkal, hogy most nagyon jól esett neki a frissítés.
Akksi mintha jobb lenne sokkal
.
Egy valami hiányzik nekem ezekből az S^3-as ROM-okból. "Csengőhangnak" nem lehet beállítani videót. Megvan még az 5800-ám, amin minden gond nélkül megy. Van esetleg valami lehetőség, hogy mégiscsak lehessen?
Gratulálok Taylor, ismét kitettél magadért
Tökéletesen megy a ROM. Új életre kelt a telefonom. Annyira teleszemeteltem már programokkal, hogy most nagyon jól esett neki a frissítés.

Akksi mintha jobb lenne sokkal

Egy valami hiányzik nekem ezekből az S^3-as ROM-okból. "Csengőhangnak" nem lehet beállítani videót. Megvan még az 5800-ám, amin minden gond nélkül megy. Van esetleg valami lehetőség, hogy mégiscsak lehessen?

- bobvosgy
- 2. szint
Nekem annyira nem hiányzik,ugyanis sok névhez kép (némelyikhez hang is) van rendelve,így kapásból felismerem ki hív.Ha meg a videó jelenik meg nem látom a képet.De lehet hogy csak ott megy a vidi ahol nincs hozzárendelve kép.Már nem tudom hogy volt annó az 5800-ánsrobiz írta:Üdv!
Akksi mintha jobb lenne sokkal.

De ha ez is volna az csak +1 extra LIKE lenne

-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok!
Taylor: Nagyon szépen köszönjük ezt a hibátlan munkád is!! :-)
Patent nagyon!
Először féltem nekiugrani/lecserélni a szintén tökéletes 7.2-t.
Amit fontos leírni! : A phoenix-ben a szoftver update-tel szart sem értek.Refurbish-sal kell megcsinálni.
Akkor megy fel igazán minden porcikája és akkor lesz fent tisztán a szoftver.
Viszont ehhez egy megfelelő phoenix is kell,tudom. Az a nehéz.
Én most több óra keresgélés és rengeteg uninstall/install után megtaláltam a megfelelőt. (mki csak azt írja,"Próbáld meg régebbivel,nekem azzal sikerült." Ja... :-) De melyikkel??)
Phoenix Service Software 2012.04.003.47798
Ezt keressétek.De előtte takarítsátok le teljesen az előzőt.A cable driver-t,stb-t,mindent.Majd a telepítés előtt kapcsoljátok ki a vírusírtót.
Ezzel biztos felmegy! Én halott módban csináltam,direkt.
Akkor lesz a jó,ha bekapcsolás után kéri az országot,ha nem,nem ment fel teljesen és bizony néhol akadozni fog.
Vmint én a v9 előtt csináltam egy skandi downgrad-et (ami nem lett 100%,de bekapcsolt és ment).
Mégegyszer Köszönjük Taylor!! Hatalmas Vagy!!
((megnyomkodom a donation gombot..))
Patent nagyon!
Amit fontos leírni! : A phoenix-ben a szoftver update-tel szart sem értek.Refurbish-sal kell megcsinálni.
Én most több óra keresgélés és rengeteg uninstall/install után megtaláltam a megfelelőt. (mki csak azt írja,"Próbáld meg régebbivel,nekem azzal sikerült." Ja... :-) De melyikkel??)
Ezt keressétek.De előtte takarítsátok le teljesen az előzőt.A cable driver-t,stb-t,mindent.Majd a telepítés előtt kapcsoljátok ki a vírusírtót.
Akkor lesz a jó,ha bekapcsolás után kéri az országot,ha nem,nem ment fel teljesen és bizony néhol akadozni fog.
Vmint én a v9 előtt csináltam egy skandi downgrad-et (ami nem lett 100%,de bekapcsolt és ment).
- bobvosgy
- 2. szint
Szia!Üdv a V9-esek köztElims írta:Sziasztok!
Patent nagyon!

Pár észrevétel!
Nekem pl a Refurbish-sal nem csinált semmit,csak hibaüzi volt (és még többeknek ugyan ez),de az update gombra simán felszaladt.
A phoenix ott van Taylor oldalán

Skandi nem kell,felesleges

-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8 N95 E60
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 6 times
Igazad lehet. Én is gondoltam már erre..Nekem egy egyszerű xp pro van fent a gépemen.
Azt tanácsolom szánj rá annyit időt és keress egy olyan phoenix-et,amivel tudsz refurbish-t csinálni.Csak akkor megy fel igazán.
Most nekem felment,de furcsa módon -egy silver joe téma alap ikonokkal telepítés után megjelent az az evolve téma,ami a 7.2-ben volt benne. Refurbish után nem volt ott..
Úgyhogy most nem tudom mi van a telefonon.A rendszer v9-et ír.
De egy biztos,iszonyat gyors!!!
Azt tanácsolom szánj rá annyit időt és keress egy olyan phoenix-et,amivel tudsz refurbish-t csinálni.Csak akkor megy fel igazán.
Most nekem felment,de furcsa módon -egy silver joe téma alap ikonokkal telepítés után megjelent az az evolve téma,ami a 7.2-ben volt benne. Refurbish után nem volt ott..
Úgyhogy most nem tudom mi van a telefonon.A rendszer v9-et ír.
De egy biztos,iszonyat gyors!!!