Taylor írta:Arlekim írta:golan7 írta:
A térképek, ha jól emlékszem alapból nincs benne Taylor Rom-jában, azt utólag telepítetted?
A térképek mint program benne van látszólag, de sem alaptérkép, sem más nincs hozzá, eleinte a nokia suite sem látta, újraindult, akkor meglett.
A Pro V8 nem tartalmazza a térképeket. Nagyon user error ami itt van. Hibás uda flashelés, stb. Hard resetkor meg persze hogy elszáll sok minden, ilyen a rom felépítése a rugalmassága miatt.
Köszönöm a válaszod, de a frissen telepített cfw főképernyőjén a következő sorrendben vannak ikonok: névjegyzék, web, áruház, térképek. Mind a 3 főképernyőre igaz ez.
A navigation mappában: Position, Weather, Térképtöltő, Térképek, Autóval, Nokia PT, Leírások, Check in.
Elvileg a közösségi is törölve, ott mégis az internet mappában a social.
111.040.1511
S'4 Xeon 3.5
Xeon (mod.Golan7)
Nem szeretnék senkit meghazuttolni, én ezt látom, már a második újratelepítés óta. Ha szerinted user error, akkor én hiszek neked, de mit rontok el?
Fentebb írtam hogy hogyan csináltam, elvileg úgy kell. Az esetleg számít hogy a BZS féle béta annáról frissítettem eredetileg, és azután nem volt downgrade?
A nokia suite a "támogatási szoftver" telepítésekor okozhat ilyen hibákat? Vagy mi lehet? Már azon is gondolkoztam, hogy nézek egy picit régebbi romot, mert van valami általam nem ismert körülmény, ami mindezt okozza.
Ráadásul relatíve laikus vagyok.