várjuk várjuk

oké okéspider2 írta:várjuk várjuk
Én már felhagytam ezzel, szerintem nem is lesz javítva.....nsee írta:oké okéspider2 írta:várjuk várjuk
de nem látom például a videó lejátszás javítását
Szerintem nem elég a frissítés mert változik az UDA fájl.Refurbish a legjobb szerintem.De én megvárom Taylort hogy kitakarítsa az UDA-t a sok gyári kacattólcsuri04 írta:Sziasztok. elég csak frissíteni a telón a cfw-t, vagy újra kell húzni. Phonexel szoktam csinálni.
Én a Nokia Suite rádugása után azzal frissítettem V2 ről! Hack tünt el,semmi más!gelmar írta:Szerintem nem elég a frissítés mert változik az UDA fájl.Refurbish a legjobb szerintem.De én megvárom Taylort hogy kitakarítsa az UDA-t a sok gyári kacattólcsuri04 írta:Sziasztok. elég csak frissíteni a telón a cfw-t, vagy újra kell húzni. Phonexel szoktam csinálni.
Szerintem meg nem érdemes,mert hiába a hack ha azt irja sok alkalmazásra,hogy nem telepithető,mert beépitett össztevő!apaszka írta:Én a Nokia Suite rádugása után azzal frissítettem V2 ről! Hack tünt el,semmi más!gelmar írta:Szerintem nem elég a frissítés mert változik az UDA fájl.Refurbish a legjobb szerintem.De én megvárom Taylort hogy kitakarítsa az UDA-t a sok gyári kacattólcsuri04 írta:Sziasztok. elég csak frissíteni a telón a cfw-t, vagy újra kell húzni. Phonexel szoktam csinálni.Nortont kapott és jó! A böngésző faxa
Érdemes frissíteni!
Igazad lehet! Még nem volt Hard Reset,így az összes appom meg ami fenn volt! Viszont döcögős lett,és lehet ,hogy tiszta lesz belőle! Már mint telepítés!Szerintem meg nem érdemes,mert hiába a hack ha azt irja sok alkalmazásra,hogy nem telepithető,mert beépitett össztevő!