pü mentPittu írta:Hello!
Ha megéri nektek, postak.+egy kis apróért én szivesen átfújom neki arany színűre.
Telo Modding
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
Re: Telo Modding
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
kb 3 hete megírtam ezt a hozzászólást és érkezett is egy válasz rá egész pontosan ezSegal írta:Nekem egyik ismerősöm szeretne a 2630 as telefonjára /alapesetbe fekete/ arany szinű házat. Gondolom kitalálható lány az illető és komolyabb telefont se szeretne mert tipikusan az a fajta akinek legyen rajta egy yes meg egy no gomb pedig azoknál lenne olyan ami alapból ilyen. Körbenézelődtem már vaterától kezdve ebay en át mindenhol de semmi. Aztán próbálkoztam az Airbrush szóval is a neten hogy a feketét hátha valaki átfestené de erre is semmi érdemleges tehát ha valaki tudna egy lehetőséget ahol megcsinálják esetleg lehet kapni készen azt megköszönném ha megosztaná.
Csak jót tudok írni Pittu tagunkról nagyon figyelmes, türelmes, szépen dolgozó aki majdhogynem naponta megírta a fejleményeket hogy áll a készülékház és a beszerzést is vállalta.Pittu írta:Hello!
Ha megéri nektek, postak.+egy kis apróért én szivesen átfújom neki arany színűre.
Ezuton is szeretném megköszönni neki a készülékházat és bátran ajánlom a többi tagunknak is akik valami egyedit szeretnének. Mégegyszer köszönöm.
Itt meg a végeredmény
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
- BalaG
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE V
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 0
hy
Engem az érdekelne hogy valaki megtudná e csinálni szépen a telom hátolját ugy hogy nem kell darabokra szedni....
mert eléggé pattogzik le a festés....ahogy mellékelt képen mutatom (már amennyire) látszik....
hiába van leragasztva ilyen házi-tuning shield -el félek ha leszedem aztaz öntapadóst jön vele festék is ....
ha meg nincs rajta akkor is lejön-....szoval valaki beválallja a fujásást pl: feketére vagy ezüstre..?
Engem az érdekelne hogy valaki megtudná e csinálni szépen a telom hátolját ugy hogy nem kell darabokra szedni....
mert eléggé pattogzik le a festés....ahogy mellékelt képen mutatom (már amennyire) látszik....
hiába van leragasztva ilyen házi-tuning shield -el félek ha leszedem aztaz öntapadóst jön vele festék is ....
ha meg nincs rajta akkor is lejön-....szoval valaki beválallja a fujásást pl: feketére vagy ezüstre..?
- BalaG
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE V
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 0
tényleg köszi?!
az sosem baj aza lényeg hogy ne legyen csupa festék a telo és ne keljen darabokra szedni mert utána recseg-ropog...... ::D meg birja egy darabig az uj festés...
bár ki tudja meddig jo...lehet aztis ledobja 1-2honap mulva..
...még filozom....és ÁR?
az sosem baj aza lényeg hogy ne legyen csupa festék a telo és ne keljen darabokra szedni mert utána recseg-ropog...... ::D meg birja egy darabig az uj festés...
bár ki tudja meddig jo...lehet aztis ledobja 1-2honap mulva..
...még filozom....és ÁR?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
itt kellene megkérdezni, hogy szállítanak-e hozzánk is.moco írta:érdemes végignézni, hogy mik vannak. állatul jó némelyik.
http://english.guise.com.cn/Guise/
"How do I buy?
Your favorite selection of products to submit orders, cash on delivery option. We confirm to you in good working order after 5 days of the house rushed to the use of the product will be submitted to your hands and you receive the correct product to confirm the amount will be paid to members to express delivery.
If your area can not be rushed to reach the house, you can:
1. Call 852-10-51662472 confirmed orders for treatment.
2. Send e-mail to guise@zdskin.com , We will work day and a confirmation of your order approach.
Where can I find the guide that taught me how to paste skin?
Please check guide.
How can I distribute your product?
We are distributor for the development of a very favorable pricing and discount policies, in order to meet the needs of companies of any size. you can apply from here.
If I have question for use, how should I do?
You can call 852-10-51662472, or send e-mail to guise@zdskin.com , or leave message in guest book. We hope to hear from you more because of our creativity comes from you.
How long can I order after I got the product?
We usually 4 business days for your delivery."
ebay-en nem találtam meg őket.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
mocó persze hogy nem, az ebay a használt áruk központja... elég fura lenne egyszerhasznált telefonmatricát venni...moco írta:itt kellene megkérdezni, hogy szállítanak-e hozzánk is.moco írta:érdemes végignézni, hogy mik vannak. állatul jó némelyik.
http://english.guise.com.cn/Guise/
"How do I buy?
Your favorite selection of products to submit orders, cash on delivery option. We confirm to you in good working order after 5 days of the house rushed to the use of the product will be submitted to your hands and you receive the correct product to confirm the amount will be paid to members to express delivery.
If your area can not be rushed to reach the house, you can:
1. Call 852-10-51662472 confirmed orders for treatment.
2. Send e-mail to guise@zdskin.com , We will work day and a confirmation of your order approach.
Where can I find the guide that taught me how to paste skin?
Please check guide.
How can I distribute your product?
We are distributor for the development of a very favorable pricing and discount policies, in order to meet the needs of companies of any size. you can apply from here.
If I have question for use, how should I do?
You can call 852-10-51662472, or send e-mail to guise@zdskin.com , or leave message in guest book. We hope to hear from you more because of our creativity comes from you.
How long can I order after I got the product?
We usually 4 business days for your delivery."
ebay-en nem találtam meg őket.
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod