Én sem tudom mi lehet, de az tuti, hogy nem rendszer mappákat törlök, hanem reset + formázok mindent és utána megy fel az új szoft.feroooo írta:Én nem tudom mi lehet de rengetegszer újraindul a 7.2.Mitől van ez?Telepités előtt a rendszermappákat töröltem!
Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Re: Taylor N8 CFW
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
- feroooo
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 31 times
Most leformáztam az E:-t és úgy raktam fel!Kiváncsi leszek,mert igy tuti jónak kell lennie.nsee írta:Én sem tudom mi lehet, de az tuti, hogy nem rendszer mappákat törlök, hanem reset + formázok mindent és utána megy fel az új szoft.feroooo írta:Én nem tudom mi lehet de rengetegszer újraindul a 7.2.Mitől van ez?Telepités előtt a rendszermappákat töröltem!
A Bejelentkezés funkciót nem lehetne visszavarázsolni,mert nekem hiányzik

- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Azokat a mif-eket tudod cserélni, melyek a resource\apps\ mappában vannak!sagit73 írta:Ez a mif dolog tuti. Mi mindent lehet még kicserélni és hol lehet ilyen mif-eket találni?
Ilyesmi nem létezik widget-ben. Talán valamelyik profilkezelő alkalmazás tudja...sagit73 írta:És esetleg nincs vkinek egy 2G-3G átkapcsoló widgete ami időzíthető?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 4 times
Igen már az akkuét ki is cseréltem, csak hol találok még .mif fájlt amivel lehet cserélgetni az eredetiket?Salmi írta:Azokat a mif-eket tudod cserélni, melyek a resource\apps\ mappában vannak!sagit73 írta:Ez a mif dolog tuti. Mi mindent lehet még kicserélni és hol lehet ilyen mif-eket találni?
Ilyesmi nem létezik widget-ben. Talán valamelyik profilkezelő alkalmazás tudja...sagit73 írta:És esetleg nincs vkinek egy 2G-3G átkapcsoló widgete ami időzíthető?
köszi
- Deadpool
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
Regisztrálj ide és itt rengeteg van: http://forum.dailymobile.net/sagit73 írta:Igen már az akkuét ki is cseréltem, csak hol találok még .mif fájlt amivel lehet cserélgetni az eredetiket?Salmi írta:Azokat a mif-eket tudod cserélni, melyek a resource\apps\ mappában vannak!sagit73 írta:Ez a mif dolog tuti. Mi mindent lehet még kicserélni és hol lehet ilyen mif-eket találni?
köszi
-
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSII N82
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok, régebben, S60V5 alá volt egy oplogo changer progi. Most, hogy downgradeltem a telót szerettem volna használni, települ is, de nem jelenik meg az alkalmazások között. Mi lehet a hiba? 

- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
crane írta:Sziasztok, régebben, S60V5 alá volt egy oplogo changer progi. Most, hogy downgradeltem a telót szerettem volna használni, települ is, de nem jelenik meg az alkalmazások között. Mi lehet a hiba?
Nem kompatibilis! Pedig nekem is hiányzik, sok más progival együtt (pl.:autoinstaller)!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- Deadpool
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00 Dark-Grey
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 9 times
A képen látható töltöttséget kijelző widgatet hogy lehet azt oda varázsolni? Van egy BatteryStatus. MBM fájlom azzal mit kell kezdeni!
http://kepfeltoltes.hu/120709/CwLwp_www ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120709/CwLwp_www ... es.hu_.jpg
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok,
Mióta a v7.2-t használom, az extra buttons és a call guard programok nem indulnak el automatikusan (pedig aktív az autostart opció), minden újraindítás után manuálisan kell elindítani őket. Nincs valami megoldás erre? Találtam olyan progit, amelyik időnként ellenőrzi, fut-e egy program és ha nem, elindítja, de ez sem indult magától...
Az is jó, ha van tippetek, hol tudnám kezelni az automatikus indítást.
Köszi.
Mióta a v7.2-t használom, az extra buttons és a call guard programok nem indulnak el automatikusan (pedig aktív az autostart opció), minden újraindítás után manuálisan kell elindítani őket. Nincs valami megoldás erre? Találtam olyan progit, amelyik időnként ellenőrzi, fut-e egy program és ha nem, elindítja, de ez sem indult magától...
Köszi.
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Az extra buttons nálam jó!(Pontosabban a belle extra buttons!)rotweiler23 írta:Sziasztok,
Köszi.
- These users thanked the author golan7 for the post:
- rotweiler23 (2012-07-09 hétf. 20:33:32)
- Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Megosztásom