Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Re: Taylor N8 CFW
Semmi gond hogy kiszedték a launchert, sőt. Ez már régóta meg van nekem, tartalékoltam.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00 - N95 8GB
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
Hi all.
Röviden a fő kamera nem akar működni. soft : 7.2 Bekapcsolás után 1x működésre tudom bírni de ha kiléptem akkor már nem kapcsol be újra. A kamera nyit, de csak sötét kép van.
Régen is csinált ilyet de mint kiderült a visszaállítások miatt csinálta, most viszont nem csináltam visszaállítást és csak a sötét képernyő fogad
Más kamera progit is próbáltam pl.: SymDVR
Ötlet esetleg ? HELP
Röviden a fő kamera nem akar működni. soft : 7.2 Bekapcsolás után 1x működésre tudom bírni de ha kiléptem akkor már nem kapcsol be újra. A kamera nyit, de csak sötét kép van.
Régen is csinált ilyet de mint kiderült a visszaállítások miatt csinálta, most viszont nem csináltam visszaállítást és csak a sötét képernyő fogad

Ötlet esetleg ? HELP
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 6 times
Szia Taylor!
Felraktam a 7.2 nagyon jól sikerült mint mindig köszi. Azt esetleg meg tudod mondani vagy valaki más hogyan lehet a dukto alkalmazást működésre bírni vagy egy olyan verziót linkelni ami működik. Előre is köszi.
Felraktam a 7.2 nagyon jól sikerült mint mindig köszi. Azt esetleg meg tudod mondani vagy valaki más hogyan lehet a dukto alkalmazást működésre bírni vagy egy olyan verziót linkelni ami működik. Előre is köszi.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
Ez a joshlog patches dolgot próbálta már valaki, ha igen akkor az akksi töltöttséget hogy kell, cserélni, mert nekem nem engedi felülírni, ami érthető is hiszen használatban van!
Vagy csak rofs2 be rakva megy a dolog? 
Ez a joshlog patches dolgot próbálta már valaki, ha igen akkor az akksi töltöttséget hogy kell, cserélni, mert nekem nem engedi felülírni, ami érthető is hiszen használatban van!

- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Próbáld meg, hogy átnevezed az aktuális avkon2.mif fájlt, aztán bemásolod az újat!
- Rating: 2.63%
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Salmi írta:Próbáld meg, hogy átnevezed az aktuális avkon2.mif fájlt, aztán bemásolod az újat!
Valószínű, hogy ez a megoldás! Én is jártam már így!
Nekem a joshlog patch összeveszett a zenelejátszóval, nem volt hajlandó lejátszási listát frissíteni!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00 - N95 8GB
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 1 time
beryary írta:Hi all.
Régen is csinált ilyet de mint kiderült a visszaállítások miatt csinálta, most viszont nem csináltam visszaállítást és csak a sötét képernyő fogadMás kamera progit is próbáltam pl.: SymDVR
Ötlet esetleg ? HELP
Senki ?

- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
beryary
Mai gebasz miatt ezt raktam fel már! De nálam nincs ilyen gond! Viszont némely alkalmazás megnyitásakor kicsit kilátszik a menü! Tehát a felbontással van valami!
Igen az E: formázva lett! Sőt 2x mert biztosra akartam menni! Új ROM 2x lett felrakva!
Mai gebasz miatt ezt raktam fel már! De nálam nincs ilyen gond! Viszont némely alkalmazás megnyitásakor kicsit kilátszik a menü! Tehát a felbontással van valami!
Igen az E: formázva lett! Sőt 2x mert biztosra akartam menni! Új ROM 2x lett felrakva!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Nem lehet átnevezni! Valami ötlet még?Salmi írta:Próbáld meg, hogy átnevezed az aktuális avkon2.mif fájlt, aztán bemásolod az újat!

- kiss110
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung s3
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 3 times
Próbáld meg átnevezni a AknIcon.dll t pl(AknIcon.dl re) utána restart majd utána az avkon2 t bemásolni majd megint a AknIcon.dll t visszanevezni és restartnokiae668 írta:Nem lehet átnevezni! Valami ötlet még?Salmi írta:Próbáld meg, hogy átnevezed az aktuális avkon2.mif fájlt, aztán bemásolod az újat!![]()