Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
mhkem
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: mhkem »

Nekem meg HDMI-n van ugyanaz ami nálato jack-on.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Taylor írta:
bladehu2 írta:
kalmitibi írta:Feltettem a V7-et. Tetszik, jó, lehet tényleg placebó, de gyorsabbnak tűnik (minden használt dolgot visszatettem). Egy probléma: se a V5-nél, se most a v7-nél nem működik az értesítések widget. A hívást, sms-t kiírja, de ha rábökök, nem történik semmi. A v5-nél csak a sys, sistem, ... mappákat töröltem, de a v7-nél teljes gyalu volt, mégsem jó.? :hmm2:
a widget ezen funkciója sosem működött egyik belle-n sem, mint ahogy az előnézet sem. sőt ha lapozáskor mindig újra betölti a widgetet és lassul a lapozás tőle. sajna úgy tűnik ennyit lehetett áthozni az annából, de én pont ezért nem is használom.
Nem? Miníg is működött nálam a widget ugyan úgy mint Annán! Üzenet előnézet minden van, nem akasztja a főképernyőt stb. Most is megnéztem, hibátlan az értesítések widget. Hagy ne csináljak már róla videót külön. Udába kell tenni, mert rofsba téve vannak a leírt hibák. Nem értem sokaknál mi tud történni ami nálam nem.
mármint rákattintasz az értesítések widgetben megjelenő üzenetre és megnyílik az üzenet? vagy a nem fogadott hívásra a hívásnapló? azt nem tudom hogy csinálod. de ha te nem raktad a rofsba akkor nincs is ott. amugy régebben meg egy telepítős verziót használtam (igazából többet is de a legutolsó javított se volt az igazi), az is a c: -re volt telepítve. az akasztás meg annyi hogy amikor átlapozok másik oldalra majd vissza akkor nincs ott konstans a widget mint annán hanem akkor a lapozáskor jelenik meg. nem tölti az egész widgetet újra, nem homokórázik, csak mintha a grafikáját nem tartaná a memóriában. na mindegy, engem különösebben nem izgat az a widget úgyhogy miattam nem kell videót csinálni róla :)
kira3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kira3 »

sziasztok!
nekem sem ok a vga-s lejátszás. hdmi-s lejátszás tuti!
a battery info-nál hiába állítom be mikor legyen energiatakarékos mód, nem teszi am dolgát.
előző verzánál jó volt.
a munkádat azért nagyon megköszönném taylor!
kira3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kira3 »

a fogalmazásom rossz volt: a problémáktól függetlenül, nagyon köszönöm a v7-ed! :-)[
quote="kira3"]sziasztok!
nekem sem ok a vga-s lejátszás. hdmi-s lejátszás tuti!
a battery info-nál hiába állítom be mikor legyen energiatakarékos mód, nem teszi am dolgát.
előző verzánál jó volt.
a munkádat azért nagyon megköszönném taylor![/quote]
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Bladehu:

Leírtam érthetően, értelmezd. Vagy rakd fel a nem szétkókányolt V7-et és nézd meg.
Kép
takacs2626
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Note 3 - 4.4.2
Has thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: takacs2626 »

Taylor,

A nokia drop nem akar települni, leszedtem a beta labs-ról újra és észrevettem, hogy ott írják, hogy csak a 111.030... fw-rel jó.
Nálad megy, ha jól emlékszem. Hogyan bírtad működésre? Illetve mi az a nokia szink. menüpont?

Előre is köszi a választ.

Üdv.
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

takacs2626 írta:Taylor,

A nokia drop nem akar települni, leszedtem a beta labs-ról újra és észrevettem, hogy ott írják, hogy csak a 111.030... fw-rel jó.
Nálad megy, ha jól emlékszem. Hogyan bírtad működésre? Illetve mi az a nokia szink. menüpont?

Előre is köszi a választ.

Üdv.
Nekem például az itthoni wifin keresztül nem települ fel, csak mobil nettel. Tehát így próbáld meg. Van egy olyan ikon hogy Nokia Szink.
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Taylor írta:Bladehu:
Leírtam érthetően, értelmezd. Vagy rakd fel a nem szétkókányolt V7-et és nézd meg.
uuu basszus ez lehet a gond akkor. valószínűleg nem alvajárok hanem alvakókányolok, merthogy nem emlékszem rá.
így viszont már érthető az is hogy miért nem megy a másik srácnak sem, ő is hasonló szindrómában szenvedhet.

sőt, ti Srácok akiknek meg a hdmi/analóg kimenet nem megy: ti se kókányoljatok mert ezek szerint nálatok is ez lehet az ok :lol:

Taylor megértem én hogy mindenki megtalál a sirámaival itt is meg a DM-en is (olyasmikkel amit nem tudsz produkálni, vagy éppen nehézséget okoz megérteni mit kérdez az illető), érthető az is ha ez frusztrál, de azért nem kéne válogatás nélkül mindenkit hülyének/kóklernek nézni. szerintem.
nagyon f*sza hogy van egy ismerősöd aki odaadja a béta fw-eket és azokat megosztod (ezért kétségtelenül mindenki hálás), de attól hogy a mások által készített modokat szépen bele tudod rakni (amit még sok száz másik ember is meg tud tenni félálomban is, sőt némelyik még azt is tudja hogy melyik fájlban mi mit jelent) egy fw-be még nem leszel a symbian ősatyja aki esetleg jogosan kóklerezne le másokat. megpróbálhatnál nem mindent személyes sérelemnek venni és úgy reagálni vissza, mert senki nem azért írja amit ír hogy nagy jódolgában téged b*szogasson.
na mindegy, nem szándékozok vitatkozni úgyhogy inkább majd visszanézek egyszer ha majd barátságosabb hangulatban leszel. písz
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

bladehu2 írta:
Taylor írta:Bladehu:
uuu basszus ez lehet a gond akkor. valószínűleg nem alvajárok hanem alvakókányolok, merthogy nem emlékszem rá.
így viszont már érthető az is hogy miért nem megy a másik srácnak sem, ő is hasonló szindrómában szenvedhet.

sőt, ti Srácok akiknek meg a hdmi/analóg kimenet nem megy: ti se kókányoljatok mert ezek szerint nálatok is ez lehet az ok :lol:

Taylor megértem én hogy mindenki megtalál a sirámaival itt is meg a DM-en is (olyasmikkel amit nem tudsz produkálni, vagy éppen nehézséget okoz megérteni mit kérdez az illető), érthető az is ha ez frusztrál, de azért nem kéne válogatás nélkül mindenkit hülyének/kóklernek nézni. szerintem.
nagyon f*sza hogy van egy ismerősöd aki odaadja a béta fw-eket és azokat megosztod (ezért kétségtelenül mindenki hálás), de attól hogy a mások által készített modokat szépen bele tudod rakni (amit még sok száz másik ember is meg tud tenni félálomban is, sőt némelyik még azt is tudja hogy melyik fájlban mi mit jelent) egy fw-be még nem leszel a symbian ősatyja aki esetleg jogosan kóklerezne le másokat. megpróbálhatnál nem mindent személyes sérelemnek venni és úgy reagálni vissza, mert senki nem azért írja amit ír hogy nagy jódolgában téged b*szogasson.
na mindegy, nem szándékozok vitatkozni úgyhogy inkább majd visszanézek egyszer ha majd barátságosabb hangulatban leszel. písz
Szerintem meg a "saját" topikodban kellen offolni, és osztani az észt. Köszi!
Kép
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

These users thanked the author Taylor for the post: