Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Csubakka456
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia E7-00
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: Csubakka456 »

a bemásolós widgetek mennek symbian anna-n is?
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Csubakka456 írta:a bemásolós widgetek mennek symbian anna-n is?
Szia

Nem müködnek, de türelem, februárra igérik a Belle-t... ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
Csubakka456 (2011-12-24 szomb. 06:29:44)
Rating: 2.63%
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

deka10 írta:Köszi ez a párosítás jó lett, én legutóbb a gyáriba raktam bele ezt az uda-t és én is kipróbáltam pár verziót úgy ahogy letöltöttem és cserélgettem is nem most csinálom először, de ez most nem volt egyszerű.Köszönöm mindkettőtöknek! Kellemes ünnepeket!
Ugyan, nincs mit, örülök, hogy neked is jó lett! ;) Neked is minden jót! :szulinap: :mikulas: :pia2: :happy3:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

bgergo írta:Ezúton is szeretném megköszönni Taylor munkáját!
Szeretném megkérdezni, hogy az időjárás widget miért lóg állandóan a neten? (hamar merül az akku) Valamint az normális, hogy indítás után a névjegyzék, üzenetek, naptár és az óra futnak? N8 RC V2 -t raktam föl EN-HUN not clear UDA -al. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve ezzel a Bellével.
Boldog Karácsonyt kívánok!

Sajnos úgytünik az időjárás widget egy nagy rakás ....! Egy dolog, hogy állandó net kapcsolatot tart, de még csak nem is frissíti magát! Nálam például tegnap reggel óta
-2 fokot mutat! Az előrejelzés és az aktuális sem frissíti magát!
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

Todo írta: Sajnos úgytünik az időjárás widget egy nagy rakás ....! Egy dolog, hogy állandó net kapcsolatot tart, de még csak nem is frissíti magát! Nálam például tegnap reggel óta
Taylor írta:Az időjárás soha nem volt bugos!
Nyilván nem, csak nem mindenkinél működik, ahogy a CFW-sem!
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

Nekem nagy bajom van!RC Belle V2 van fent és hivás közben nem működik a fényérzékelő a fülemmel nyomogatom és nem zárja le a képernyőt!Másnál is létezik ez a hiba?

Újrainditottam és jó lett.De azért megnézem kis idő múlva,hogy működik!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára feroooo 2011-12-24 szomb. 11:59:16-kor.
Dudi69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia-Lumia 635
Has thanked: 7 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Dudi69 »

enazati írta:
Todo írta: Sajnos úgytünik az időjárás widget egy nagy rakás ....! Egy dolog, hogy állandó net kapcsolatot tart, de még csak nem is frissíti magát! Nálam például tegnap reggel óta
Taylor írta:Az időjárás soha nem volt bugos!
Nyilván nem, csak nem mindenkinél működik, ahogy a CFW-sem!
Helló! Nálam az időjárás tökéletesen működik nincs bug, rendesen frissiti magát.
A net kapcsolatot meg be tudod zárni, de az is előfordulhat, hogy más alkalmazás megy a netre, pl:e-mail.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Dudi69 írta: Helló! Nálam az időjárás tökéletesen működik nincs bug, rendesen frissiti magát.
A net kapcsolatot meg be tudod zárni, de az is előfordulhat, hogy más alkalmazás megy a netre, pl:e-mail.
A net kapcsolatot be tudom zárni, de hidd el ha nem is sokat annyit azért értek hozzá, hogy leteszteltem és minden progi ami netkapcsolatot használ a telcsimen (például az email) dolgavégeztével bezárja maga után a netet csak az időjárás widget nem! Beletörödtem, hogy várni kell a hivatalos verziót hátha az minden telcsin rendesen müködik! Tegnap reggel óta -2 fokot mutat ( még este fél tizkor is napocskával )! Levettem a főképernyőről újrainditottam a telcsit majd újra kitettem és változatlanul -2 fokot mutat, holott szegeden most 1 fok van! Szerintem azért nem müködik rendesen, mert ez még nem végleges kiadás, olvastam, hogy van akinek N8-on sem müködik!
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

valaki segítsen mert nem boldogulok már többször is ujra tettem a phoenixet de mindig ez a hiba inditáskor
Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
This means:
Az osztály nincs regisztrálva
bgergo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: bgergo »

Todo írta:
Dudi69 írta: Helló! Nálam az időjárás tökéletesen működik nincs bug, rendesen frissiti magát.
A net kapcsolatot be tudom zárni, de hidd el ha nem is sokat annyit azért értek hozzá, hogy leteszteltem és minden progi ami netkapcsolatot használ a telcsimen (például az email) dolgavégeztével bezárja maga után a netet csak az időjárás widget nem! Beletörödtem, hogy várni kell a hivatalos verziót hátha az minden telcsin rendesen müködik! Tegnap reggel óta -2 fokot mutat ( még este fél tizkor is napocskával )! Levettem a főképernyőről újrainditottam a telcsit majd újra kitettem és változatlanul -2 fokot mutat, holott szegeden most 1 fok van! Szerintem azért nem müködik rendesen, mert ez még nem végleges kiadás, olvastam, hogy van akinek N8-on sem müködik!
Ez sajnos még nagyon alfa vagy béta verzió. Kiváncsi lennék kinél és milyen cfw kombóval megy hiba nélkül!?
Válasz küldése

Vissza: “Modding”