Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Az EN-HUN not clear udában gatya a social. :D Néha én is megzavarodok. Ti akartatok mindenféle verziót! Én csak a totál gyalultat akartam csak! :)
denon írta:
Taylor írta:Teszteltem. Ha rátelepíted jó lesz! Javítom az udát.
Most akkor melyik UDA lesz javítva? Már teljesen elvesztem itt az információ áradatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Taylor 2011-12-23 pén. 19:49:37-kor.
These users thanked the author Taylor for the post:
bazy (2011-12-23 pén. 21:01:55)
Rating: 2.63%
Kép
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Na az EN-HUN not clear udát nem javítom mert hiába integrálom bele nem jó. Viszont utólag telepítve igen.
bazy (2011-12-23 pén. 20:08:32)
Kép
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

Taylor
Na, minden kiderült, jó a Közösségi is most már, nem veszett össze más alkalmazásokkal, simán települt, nagy köszi, mostmár hibátlan a rom! :Notworty: :Notworty: :Notworty: :king: :Notworty: :Notworty: :Notworty:
Na, most már jó pihenést, hátha nem lesz már óhaj, sóhaj, bánat stb... :D :D :D
Kellemes Ünnepeket! :beer2: :szulinap: :pia: :pia2: :mikulas:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Összegezném a dolgokat:

-EN-HUN not clear UDA hibátlan ha utólag telepíted a Socialt, fent van a megosztási mappában.
-A minden nyelvet tartalmazó teljes UDA hibátlan.
-A totál kigyalult uda is hibátlan, ott az Office bugos. A full uda ha fent van, jó az Office. Ha hard resetet csinálsz és feltelepíted a mellékelt Office-t akkor újra előjön a hiba. Erre az a megoldás hogy a Belléből ki kell szedni az Office-t és telepítőbe gyúrni. Ezt majd megcsinálom. Az Office-ra is van más alternatíva, szóval ez sem gond.

-Mondhatom azt hogy bugmentes a Pro RC V2.

Az évre ennyi. Köszönöm mindenkinek aki az én romomat használja! Ha az Office-t megoldom akkor jelentkezem. Kellemes ünnepeket mindenkinek! Ezt kirakom a főoldalra és a honlapomra is.
These users thanked the author Taylor for the post (total 2):
bazy (2011-12-23 pén. 21:01:43) • symbian7610 (2011-12-23 pén. 21:12:28)
Rating: 5.26%
Kép
deka10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 12 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: deka10 »

bazy írta:
Taylor
Na, minden kiderült, jó a Közösségi is most már, nem veszett össze más alkalmazásokkal, simán települt, nagy köszi, mostmár hibátlan a rom! :Notworty: :Notworty: :Notworty: :king: :Notworty: :Notworty: :Notworty:
Na, most már jó pihenést, hátha nem lesz már óhaj, sóhaj, bánat stb... :D :D :D
Kellemes Ünnepeket! :beer2: :szulinap: :pia: :pia2: :mikulas:
Szia melyik romba raktad az uda-t mert nálam még fennáll a hiba elég kiraknom az értesítés windgetet és körbelapozom a 4 képernyőt amit teleraktam és annyi, ha nincs kint az értesítés elmegy kb 5 órát és aztán fagynak ki.
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

deka10
Fogtam a legelső verziót amit Taylor kiadott (a V2 full kipucoltat), majd ebből töröltem az udát, majd hozzátettem a legújabb tísztítatlan EN-HUN udát. Ezután flash (az ajánlott phoenix-el), és már minden okés is volt, egész délelőtt teszteltem, és nem fagyott le soha. Viszont a Közösségi az kuka volt rajta, most letöltöttem Taylor megosztásából, feltettem, és így most hibátlan a telóm. Nagyjából ennyi, most boldogság van! ;) :up:
These users thanked the author bazy for the post:
deka10 (2011-12-23 pén. 23:54:50)
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
deka10
1. szint
1. szint

bazy írta:
deka10
Fogtam a legelső verziót amit Taylor kiadott (a V2 full kipucoltat), majd ebből töröltem az udát, majd hozzátettem a legújabb tísztítatlan EN-HUN udát. Ezután flash (az ajánlott phoenix-el), és már minden okés is volt, egész délelőtt teszteltem, és nem fagyott le soha. Viszont a Közösségi az kuka volt rajta, most letöltöttem Taylor megosztásából, feltettem, és így most hibátlan a telóm. Nagyjából ennyi, most boldogság van! ;) :up:
Köszi megpróbálom úgy, én egy másikba raktam bele de már nem emlékszem melyikbe de biztosan nem abba. Van egy pár a gépen.
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Akkor ne csodálkozz a hibákon! :sly:
deka10 írta:
bazy írta:
deka10
Köszi megpróbálom úgy, én egy másikba raktam bele de már nem emlékszem melyikbe de biztosan nem abba. Van egy pár a gépen.
deka10 (2011-12-23 pén. 23:55:38)
Kép
bgergo
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: bgergo »

Ezúton is szeretném megköszönni Taylor munkáját!
Szeretném megkérdezni, hogy az időjárás widget miért lóg állandóan a neten? (hamar merül az akku) Valamint az normális, hogy indítás után a névjegyzék, üzenetek, naptár és az óra futnak? N8 RC V2 -t raktam föl EN-HUN not clear UDA -al. Ezt leszámítva nagyon meg vagyok elégedve ezzel a Bellével.
Boldog Karácsonyt kívánok!
deka10
1. szint
1. szint

Köszi ez a párosítás jó lett, én legutóbb a gyáriba raktam bele ezt az uda-t és én is kipróbáltam pár verziót úgy ahogy letöltöttem és cserélgettem is nem most csinálom először, de ez most nem volt egyszerű.Köszönöm mindkettőtöknek! Kellemes ünnepeket!
Taylor írta:Akkor ne csodálkozz a hibákon! :sly:
deka10 írta:
bazy írta:
Válasz küldése

Vissza: “Modding”