N8 CFW/MOD
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Nem: Férfi
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Re: N8 CFW/MOD
Készül!Deadpool írta:Golan7! Lesz Delight 3.4?

Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- kay-lac
- Újonc
- Készüléktípus: N8 DarkGray
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 5 times
bladehu2 írta:no. hazaértem, letöltöttem pontosan a fent nevezett filmet, felraktam telóra és valóban. belepörgetésre kifagy a fenti film, viszont a méret nem úgy tűnik mintha számítana mert a 20MB-os sample-je is ugyanazt produkálja, 0:55 -re ugrok (kb a sample fele) és az is beáll mint a cövek. a vicc az hogy nincs nagy felbontása a filmnek (közel sem HD), se bitrátája, se egzotikus konténer vagy kodec. egy dolog ami feltűnt az én működő avi-jaimhoz képest, az pedig az hogy a fenti film Dolby AC3 -as hangú míg a sorozataimé sima mpeg3 (48khz/256kbit). ahogy jellemzően a -sokaknál működő- 1GB alatti filmeké sem AC3, míg az ennél nagyobb BDrip-ek általában már AC3-asok.Damir írta: Ezekkel nem megy a tekerés:
Limitless.UNRaTeD.2011.BDRip.XviD.HuN-PpB - ez tuti jó volt Annán, mert azon kezdtem el nézni.
Utánaérdeklődtem egy rokonnál aki a nokiánál dolgozik, s egy szoftverfejlesztő kollégája szerint direkt a legkisebb tömörítéses eljárást alkalmazzák, ezért megy az mpeg3 és az AC3 nem annyira!Azt mondta, hogy a mobiltévéknél is ezt(mpeg) használják lekeverésre pl. axn player, mert ez a legegyszerűbb szoftveresen kezelhető hangkodekek egyike!

- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ez így még oké is lenne hogy az AC3-at nem szereti meg azt dekódolni nagyobb erőforrás kell. csak itt az a bibi hogy anna alatt ezek a filmek mentek...kay-lac írta:Utánaérdeklődtem egy rokonnál aki a nokiánál dolgozik, s egy szoftverfejlesztő kollégája szerint direkt a legkisebb tömörítéses eljárást alkalmazzák, ezért megy az mpeg3 és az AC3 nem annyira!Azt mondta, hogy a mobiltévéknél is ezt(mpeg) használják lekeverésre pl. axn player, mert ez a legegyszerűbb szoftveresen kezelhető hangkodekek egyike!

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Így van, az AC3 a hibás. 5 filmet próbáltam, mind AC3-as, egyikkel se ment a tekerés. Próbáltam két 1,5 gigás nem AC3 hangosat, és simán beletekertem, 2mp után már ment is a film. Remélem javítják ezt a hibát, hiszen tényleg nem volt gond Anna alatt.bladehu2 írta:no. hazaértem, letöltöttem pontosan a fent nevezett filmet, felraktam telóra és valóban. belepörgetésre kifagy a fenti film, viszont a méret nem úgy tűnik mintha számítana mert a 20MB-os sample-je is ugyanazt produkálja, 0:55 -re ugrok (kb a sample fele) és az is beáll mint a cövek. a vicc az hogy nincs nagy felbontása a filmnek (közel sem HD), se bitrátája, se egzotikus konténer vagy kodec. egy dolog ami feltűnt az én működő avi-jaimhoz képest, az pedig az hogy a fenti film Dolby AC3 -as hangú míg a sorozataimé sima mpeg3 (48khz/256kbit). ahogy jellemzően a -sokaknál működő- 1GB alatti filmeké sem AC3, míg az ennél nagyobb BDrip-ek általában már AC3-asok.Damir írta: Ezekkel nem megy a tekerés:
Limitless.UNRaTeD.2011.BDRip.XviD.HuN-PpB - ez tuti jó volt Annán, mert azon kezdtem el nézni.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
Másik kérdésem lenne. Nem lehetne visszahozni valahogy az internetes kapcsolódás értesítését (amit az Annában töröltek, és a Belle-ben sincs benne)?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 15 times
Igen. Nekem jó.Bárhová tekerhetem azonnal rá áll. avi 740Mgbszjoubert írta:hjocco
neked megy a videolejátszás simán? van valami bug a Delight ban?köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Megpróbálnád egy AC3 hangos filmmel?hjocco írta:Igen. Nekem jó.Bárhová tekerhetem azonnal rá áll. avi 740Mgbszjoubert írta:hjocco
neked megy a videolejátszás simán? van valami bug a Delight ban?köszi
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 930
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 15 times
Delight 3.4 Bellét használom,már 2 napja.golan7 írta:Készül!Deadpool írta:Golan7! Lesz Delight 3.4?
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Készül a Delight 3.4 by Golan7!
Nem sok mindent változtattam rajta:
-Magyarosítottam az uda file-t(egyedül a képszerkesztő és a videó szerkesztő progival küzdök még!)
-A szokásos progijaimat beleraktam a z:\-re
-qwertz billenytyűzet, több fajta (váltani a írás nyelvének változtatásával):
~ -Angol - eredeti angol
~ -Német - eredeti magyar
~-Magyar - 4 soros qwertz, ékezetes betűk a felső sorban
~ -Román - 4 sosros qwertz, számok a felső sorban (ékezetek hagyományos módon)
-Maps magyarítva (hagytam a z:-n)
-plusz témák(az előző delight-é és a carbon rugge) és háttérképek(e:\Data\animations\backrounds)
-effectek az e:\data\animations\effectek mappában)
Ha végre sikerül a full magyarosítás, a megosztásomban megtaláljátok!
Szerk.: megy a feltöltés!
Szerk.2: Tölthető!
Nem sok mindent változtattam rajta:
-Magyarosítottam az uda file-t(egyedül a képszerkesztő és a videó szerkesztő progival küzdök még!)
-A szokásos progijaimat beleraktam a z:\-re
-qwertz billenytyűzet, több fajta (váltani a írás nyelvének változtatásával):
~ -Angol - eredeti angol
~ -Német - eredeti magyar
~-Magyar - 4 soros qwertz, ékezetes betűk a felső sorban
~ -Román - 4 sosros qwertz, számok a felső sorban (ékezetek hagyományos módon)
-Maps magyarítva (hagytam a z:-n)
-plusz témák(az előző delight-é és a carbon rugge) és háttérképek(e:\Data\animations\backrounds)
-effectek az e:\data\animations\effectek mappában)
Ha végre sikerül a full magyarosítás, a megosztásomban megtaláljátok!
Szerk.: megy a feltöltés!
Szerk.2: Tölthető!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára golan7 2011-11-21 hétf. 16:47:11-kor.
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Megosztásom