N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
szabimaci22
1. szint
1. szint
Készüléktípus: [Nokia-5800] jelenleg Nokia n8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 0

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: szabimaci22 »

bladehu2 írta:
Taylor írta:Várom a visszajelzéseket. :bye1:
Nektek működik rajta bármilyen gps progi? Csak mert kíváncsi voltam, felraktam (v22-re, ahogy az nagykönyvbe meg van írva) és eleve gyanús volt hogy alkalmazásbeállítások/helymeghatározás alatt csak a szerver és a mértékegység van. Sygic maps 8.24 megfagy, Sygic Aura nem talál gps modult, GPSinfo el se indul, de a legszebb hogy a nokia maps sem talál pozíciót. Nem, nem állítottam vissza semmilyen beállítást vagy bármit (nincs is mentve mert fölösleges, névjegyeket meg suite-al szinkronizálom vissza), fw felrakás előtt töröltem mindent E: -ről és F:-ről is. Nem csináltam hard resetet sem. Először arra gondoltam hogy talán a nyelv nem tökéletes, de angolra állítva is detto ua.
Szóval szép ez a belle, de ha ez normális jelenség akkor ez nekem használhatatlan. Azt meg már el se tudom képzelni hogy miért nem megy a foreca free vagy az új QT-s foursquare mikor a többi qt-s progi (fmobi, twimgo, stb) teljesen jól müx.
Sziaa
A kamera az normálisan működik mármint arra gondolok hogy videóban van makró és működik is ? + Annához képest milyen?
Előre köszönöm a válaszodat !!! :Notworty: :Notworty:
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Nem: Férfi
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

bladehu2 írta:
Nektek működik rajta bármilyen gps progi? Csak mert kíváncsi voltam, felraktam (v22-re, ahogy az nagykönyvbe meg van írva) és eleve gyanús volt hogy alkalmazásbeállítások/helymeghatározás alatt csak a szerver és a mértékegység van. Sygic maps 8.24 megfagy, Sygic Aura nem talál gps modult, GPSinfo el se indul, de a legszebb hogy a nokia maps sem talál pozíciót. Nem, nem állítottam vissza semmilyen beállítást vagy bármit (nincs is mentve mert fölösleges, névjegyeket meg suite-al szinkronizálom vissza), fw felrakás előtt töröltem mindent E: -ről és F:-ről is. Nem csináltam hard resetet sem. Először arra gondoltam hogy talán a nyelv nem tökéletes, de angolra állítva is detto ua.
Szóval szép ez a belle, de ha ez normális jelenség akkor ez nekem használhatatlan. Azt meg már el se tudom képzelni hogy miért nem megy a foreca free vagy az új QT-s foursquare mikor a többi qt-s progi (fmobi, twimgo, stb) teljesen jól müx.
Melyik verziót használod?
De ugye nem update-t csináltál?
Próbáld meg még egyszer flash-elni!
Nekem a maps tökéletesen megy, a többit nem próbáltam!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

golan7 írta:Melyik verziót használod? De ugye nem update-t csináltál? Próbáld meg még egyszer flash-elni!
Taylor-ét, azért is őt idéztem. Dehogy update-el, refurbish. Nem ma kezdtem :laza2: Most felraktam a 3.08-as maps-et, hátha... De detto. Nektek van valami a helymeghatározás beállítások alatt a szerver meg a mértékegységen kívül? mint anna-ba a használandó gps (kiegészített, bluetooth, beépített, wifi, hálózat). Nem hiszem hogy ez normális és gondolom másnak is feltűnt volna ha nem müxik. Viszont már a flash után sem volt meg ez a gps-módok bepipálása menü, szóval nem is valami progi okozza. Lehet hogy még egyszer megflesselem, aztán ha ilyen marad akkor csinálok egy v25 cfw-t és megvárom a rendes belle-t. Ilyen delight meg hasonlókat meg azért nem akarok feltenni mert nem szeretem amikor minden összevissza van tekergetve benne, sokszor úgy hogy messziről látszik mennyire halvány fingja sincs a töketlen "moddernek" arról hogy melyik értékkel mit tekerget el... :)

szerk: a plusz menü az megjelent persze, de az csak a szokásos maps beállítások ami a régibe a progiból volt elérhető.
na majd meglássuk Taylor mit mond, ha neki is ottvan a gps modulok menü akkor nálam van vmi szarság.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára bladehu2 2011-10-24 hétf. 11:59:57-kor.
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

bladehu2 írta:
golan7 írta:Melyik verziót használod? De ugye nem update-t csináltál? Próbáld meg még egyszer flash-elni!
Taylor-ét, azért is őt idéztem. Dehogy update-el, refurbish. Nem ma kezdtem :) Most felraktam a 3.08-as maps-et, hátha... De detto. Nektek van valami a helymeghatározás beállítások alatt a szerver meg a mértékegységen kívül? mint anna-ba a használandó gps (kiegészített, bluetooth, beépített, wifi, hálózat).
Igen ott van!
Sőt a 3.08-nál kellene egy plusz menünek is lennie!

Próbálj ki egy másik CFW-t vagy próbáld meg ezt még egyszer feltenni!
These users thanked the author golan7 for the post:
bladehu2 (2011-10-24 hétf. 12:00:59)
Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
szabimaci22
1. szint
1. szint

golan7 írta:
bladehu2 írta:
Taylor-ét, azért is őt idéztem. Dehogy update-el, refurbish. Nem ma kezdtem :) Most felraktam a 3.08-as maps-et, hátha... De detto. Nektek van valami a helymeghatározás beállítások alatt a szerver meg a mértékegységen kívül? mint anna-ba a használandó gps (kiegészített, bluetooth, beépített, wifi, hálózat).
Igen ott van!
Sőt a 3.08-nál kellene egy plusz menünek is lennie!

Próbálj ki egy másik CFW-t vagy próbáld meg ezt még egyszer feltenni!
Sziaa

Neked is Taylor-ét van fent ? nálad minden működik ? kamera makrózik ? te észre vetél valamit esetleg ami negatívum ? csak azért kérdezgetem mert én is gondolkodok a felrakásán ! Előre is köszii válaszod !! :Notworty:
bladehu2
5. szint
5. szint

szabimaci22 írta: Sziaa
Neked is Taylor-ét van fent ? nálad minden működik ? kamera makrózik ? te észre vetél valamit esetleg ami negatívum ? csak azért kérdezgetem mert én is gondolkodok a felrakásán ! Előre is köszii válaszod !! :Notworty:
hellyel közzel majdnem minden működik. mint látod a gps (és minden azt használó progi) nem. illetve pár progi nem, vagy elég furán működik. mondjuk a qt-s foursquare kliens valszeg a gps szarsága miatt fagy meg, és talán foreca is első induláskor gps-el próbálna helyadatot szerezni és az is azért nem müx. ezeken kívül más hibáját nem találtam, java-s f1 progi is megy. játékokat még nem volt időm kipróbálni, bár csak a solitaire meg a fruit ninja volt fent előtte is, azok azért talán működni fognak.

videónál makró módban abszolut nem fókuszál se közelre, se távolra. normál módban működik a folyamatos autofókusz de akkor meg a 10-20centire lévő dolgokat értelemszerűen nem is próbálja befogni. fényképnél megy a makró is meg a normál fókusz is. majd este felrakom még1x (feltéve ha nem derül ki addig hogy a cfw-ben van vmi hiba és azért nem megy a gps mert akkor ugye felesleges lenne), aztán ha akkor sincs gps akkor még lehet megnézem ezt a nicesoni féle indián verziót.

de azért nem kell ugyanazt 5 percenként megkérdezni, melóba vagyok nem tudok kapát kaszát eldobva videózást tesztelgetni :)
szabimaci22
1. szint
1. szint

bladehu2 írta:
szabimaci22 írta: Sziaa
hellyel közzel majdnem minden működik. mint látod a gps (és minden azt használó progi) nem. illetve pár progi nem, vagy elég furán működik. mondjuk a qt-s foursquare kliens valszeg a gps szarsága miatt fagy meg, és talán foreca is első induláskor gps-el próbálna helyadatot szerezni és az is azért nem müx. ezeken kívül más hibáját nem találtam, java-s f1 progi is megy. játékokat még nem volt időm kipróbálni, bár csak a solitaire meg a fruit ninja volt fent előtte is, azok azért talán működni fognak.

videónál makró módban abszolut nem fókuszál se közelre, se távolra. normál módban működik a folyamatos autofókusz de akkor meg a 10-20centire lévő dolgokat értelemszerűen nem is próbálja befogni. fényképnél megy a makró is meg a normál fókusz is. majd este felrakom még1x (feltéve ha nem derül ki addig hogy a cfw-ben van vmi hiba és azért nem megy a gps mert akkor ugye felesleges lenne), aztán ha akkor sincs gps akkor még lehet megnézem ezt a nicesoni féle indián verziót.

de azért nem kell ugyanazt 5 percenként megkérdezni, melóba vagyok nem tudok kapát kaszát eldobva videózást tesztelgetni :)
Köszi =)
bladehu2
5. szint
5. szint

szabimaci22 írta:Köszi =)
használd a köszönöm :up: gombot jobb fent, az nem foglal el fél oldalt ;)
These users thanked the author bladehu2 for the post:
szabimaci22 (2011-10-24 hétf. 13:47:21)
Rating: 2.63%
padlkizan
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 8 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: padlkizan »

Hali!!

Ismét csak ajánlani tudom a Delight féle Belle-t. :yes: Most a 3.3 van fent nekem, kb 4 napja, az általa magyarosított rofs2-vel. Minden működik, a maps 3.08-at újra telepítve magyar, gyors is, és az akkumulátor idő ugyanolyan jó, mint a 3.2-ben volt, jobb, mint bármelyik előző Belle CFW-vel (a Taylorét kivéve mindet kipróbáltam!) :yeah:

Hezitálóknak ajánlom!!

Üdv
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Valós a probléma. Viszont hamarosan javítva is lesz. Köszi a visszajelzést!
bladehu2 írta:
Kép
Válasz küldése

Vissza: “Modding”