Sziaabladehu2 írta:Nektek működik rajta bármilyen gps progi? Csak mert kíváncsi voltam, felraktam (v22-re, ahogy az nagykönyvbe meg van írva) és eleve gyanús volt hogy alkalmazásbeállítások/helymeghatározás alatt csak a szerver és a mértékegység van. Sygic maps 8.24 megfagy, Sygic Aura nem talál gps modult, GPSinfo el se indul, de a legszebb hogy a nokia maps sem talál pozíciót. Nem, nem állítottam vissza semmilyen beállítást vagy bármit (nincs is mentve mert fölösleges, névjegyeket meg suite-al szinkronizálom vissza), fw felrakás előtt töröltem mindent E: -ről és F:-ről is. Nem csináltam hard resetet sem. Először arra gondoltam hogy talán a nyelv nem tökéletes, de angolra állítva is detto ua.Taylor írta:Várom a visszajelzéseket.
Szóval szép ez a belle, de ha ez normális jelenség akkor ez nekem használhatatlan. Azt meg már el se tudom képzelni hogy miért nem megy a foreca free vagy az új QT-s foursquare mikor a többi qt-s progi (fmobi, twimgo, stb) teljesen jól müx.
A kamera az normálisan működik mármint arra gondolok hogy videóban van makró és működik is ? + Annához képest milyen?
Előre köszönöm a válaszodat !!!