N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97 mini
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
Valamelyik programmal lehet olyat csinálni hogy leszedjük egy másik telóról a gyári szoftot?
Vagyis azokat a fájlokat amiket a navifirm letölt?
Egy n97 miniről? És azt átrakni egy másik n97 minire?
Mert így meglenne a gyári T-s szoft!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Azt nem, de privátban megbeszélhetjük ha kell. v12 T-mob.lexjani írta:Valamelyik programmal lehet olyat csinálni hogy leszedjük egy másik telóról a gyári szoftot?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 4 times
Szia farkas-laci!
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor készülsz el a legújabb rom-verzióddal? Szerintem sokan vagyunk, akik már nagyon várjuk...
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor készülsz el a legújabb rom-verzióddal? Szerintem sokan vagyunk, akik már nagyon várjuk...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Jurk írta:Szia farkas-laci!
én is érdeklődnék, továbbá lenne egy kérésem, ha lehetséges olyan funkciót is belepakolni a rom-ba, hogyha olvasás, netezés, fénykép nézegetés stb közben elsötétül a képernyő, akkor ne gombot kelljen megnyomni ahhoz, h feléledjen a háttérvilágítás, hanem a képernyőre kelljen/lehessen bökni .. mint pl. N8-nál (az agyamra megy, mikor beadandó írásakor-rajzolásakor ezzel kell szöszmötölni..)
előre is köszi
-
- Újonc
Szia farkas-laci!
Kivettem a romodból a virtuális qwertyt, újratelepítettem a firmware-edet, de a világításszenzor továbbra sem működik... Ezek szerint mégsem itt volt a hiba... Gy.
Kivettem a romodból a virtuális qwertyt, újratelepítettem a firmware-edet, de a világításszenzor továbbra sem működik... Ezek szerint mégsem itt volt a hiba... Gy.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
De, az a hiba, csak a StaticFeatures.dll fájlt is ki kell még cserélni a gyárira(sys/bin mappa).Jurk írta:Szia farkas-laci!
-
- Újonc
Köszönöm Mester! Elcsúsztam a banánhéjon, mert azt hittem, kicseréltem a StaticFeatures.dll-t az eredeti firmware-ből, erre önmagával cseréltem ki... Akkor nekifutok mégegyszer. A teljesen haszontalanul romfoglaló Vlingo, Boingo, Ovi Maps, és társai már kitöröltetett a művedből. 

- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Ha elkészültél vele akár fel is dobhatnád ide engem érdekelne az áthegesztett romodJurk írta:Köszönöm Mester! Elcsúsztam a banánhéjon, mert azt hittem, kicseréltem a StaticFeatures.dll-t az eredeti firmware-ből, erre önmagával cseréltem ki... Akkor nekifutok mégegyszer. A teljesen haszontalanul romfoglaló Vlingo, Boingo, Ovi Maps, és társai már kitöröltetett a művedből.

üdv és thx
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét! 

-
- Újonc
Üdv Mindenkinek!
Sikerült farkas-laci N8-ikonos ROMjának csiszolása.
A változások:
- működik a fényérzékelő,
- eltávolítva az alábbi programok:
- Zip Manager,
- Ovi Áruház,
- Itt és most,
- Ovi Maps,
- Swype (qwerty billentyűzet),
- Boingo,
- Joiku Spot,
- Vlingo,
- Qik.
Az Ovi Mapset, és az Ovi Áruházat azért szedtem le, mert mindkettő régebbi verzió volt, így csak a helyet foglalta a ROMban.
Gondoltam, nem főzöm bele az új verzióikat, mivel sűrűn frissülnek, így érdemesebb inkább a c-meghajtóra telepíteni.
Utólag minden eltávolított program feltelepíthető, az Ovi Maps már fel is lett pakolva a telefonomra a Szoftverfrissítőn keresztül.
A link: http://data.hu/get/4369414/N97_mini_v30.0.004_cfw.rar
Sikerült farkas-laci N8-ikonos ROMjának csiszolása.
A változások:
- működik a fényérzékelő,
- eltávolítva az alábbi programok:
- Zip Manager,
- Ovi Áruház,
- Itt és most,
- Ovi Maps,
- Swype (qwerty billentyűzet),
- Boingo,
- Joiku Spot,
- Vlingo,
- Qik.
Az Ovi Mapset, és az Ovi Áruházat azért szedtem le, mert mindkettő régebbi verzió volt, így csak a helyet foglalta a ROMban.
Gondoltam, nem főzöm bele az új verzióikat, mivel sűrűn frissülnek, így érdemesebb inkább a c-meghajtóra telepíteni.
Utólag minden eltávolított program feltelepíthető, az Ovi Maps már fel is lett pakolva a telefonomra a Szoftverfrissítőn keresztül.
A link: http://data.hu/get/4369414/N97_mini_v30.0.004_cfw.rar
- These users thanked the author Jurk for the post (total 2):
- GepAllat (2011-10-30 vas. 20:20:46) • farkas-laci (2011-11-07 hétf. 18:13:11)
- Rating: 5.26%