N8 CFW/MOD
- mezso75
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 808 Pureview
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: N8 CFW/MOD
2011. október 13-án vásároltam kártyafüggetlenként a Media Marktban. Kizárt hogy kínai. Made in Finlandcooler21 írta:nincsenek jó sejtéseim...bronz nincs is elvileg..nem valami ázsiai műremek?
24 hó nokia garral.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony XperiaT
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Halihó 7 szinben lehet kapni!cooler21 írta:nincsenek jó sejtéseim...bronz nincs is elvileg..nem valami ázsiai műremek?

http://shop.nokia.hu/288/nokia-n8/szin=bronz-64
- cooler21
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 4 times
knorby98 írta:Halihó 7 szinben lehet kapni!cooler21 írta:nincsenek jó sejtéseim...bronz nincs is elvileg..nem valami ázsiai műremek?![]()
http://shop.nokia.hu/288/nokia-n8/szin=bronz-64

tényleg nem voltak jó érzéseim, de úgy látszik más miatt: nem voltam up to date

akkor viszont nincs ötletem

- kay-lac
- Újonc
- Készüléktípus: N8 DarkGray
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 5 times
Megvagyok a Delight Belle v3.2 tesztelésével!Leírom mire jutottam!
Nokia Store-legfrissebb verzió hibátlanul működik(Angry Birds-höz a frissítést is szépen szedte)
Nokia Maps-beta laboros csomag hibátlanul működik Weather is!
Nokia internet rádio-frissítette új verzióra a store, szépen működik gsm kapcsolat esetén is!
Integrált adobe és office hibátlanul fut!
Mp4 és flv lejátszás akadásmentes!
Az alábbi játékokat teszteltem: Assasin Cread, Avatar, Hawx, Spiderman, Guitar Rock2, GT Racing, Angry Birds, Uno HD, NFS Shift!(mindegyik tökéletesen futott, giroszkópot jól érzékelték, akadást nem tapasztaltam!
Wifi energiatakarékos üzemmód működik!
Big Screen-beta laboros szintén működik, s PLAY to a legújabb is fut, bár DLNA tv hiányában nem tudtam tesztelni, de a héten megyek Media Markt-ba, majd ott betesztelem!
Kamera és Videó bugmentesen fut!
E-mail widget és maps szinkronizálás szintén bugmentes!
A közösségi szolgáltatást facebook-n teszteltem hibát nem találtam, sőt galériából és mapsból is volt megosztás, mindkettő hibátlanul sikerült elsőre!
Akkumulátor élettartamáról az alábbit tudom elmondani(volt 3 óra játék, 2-3 óra wifi kapcsolat-ebben 1 óra axn player,30 perc telefonálás, 3 óra zenehallgatás, 3g-n 2 óra netezés, ebből 1 óra internet rádió;kb 20%-nál átváltott energiatakarékosba, s az internetrádiózás utolsó 20 perce így ment, majd a teló kikapcsolt)
Összegezve 1,5 napot bírt úgy, hogy mindent teszteltem mindent futtattam kicsit, amiket fent leírtam!Coderus Belle-nél nálam csak 1 napig bírta,ilyen használattal; szóval mindenképpen többet bír az akku, sztm kb. 1,3-1,5x!Átlagos használattal 2,5-3 nap, de majd megírom!
A menü és főképernyő, beleértve a widgetek és hivatkozások működését és sebességét gyors és minimális akadással fut!
Jaj majd nem elfelejtettem, Sleeping screen integrálva hibátlanul fut az is, de én visszaállítottam analóg órás képernyővédőre, s végig azon üzemelt!
A betűtípus cserével nem foglalkoztam, mert nekem tetszett, de ha valakinek mégse tetszene az ezt megelőző hozzászólásokba megtalálja a megoldást(köszönjük, hogy rájöttetek)
Ha kipróbálnád ezt a Belle-t, akkor az alábbi linkről letöltheted: http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... #msg694869

Nokia Store-legfrissebb verzió hibátlanul működik(Angry Birds-höz a frissítést is szépen szedte)
Nokia internet rádio-frissítette új verzióra a store, szépen működik gsm kapcsolat esetén is!
Az alábbi játékokat teszteltem: Assasin Cread, Avatar, Hawx, Spiderman, Guitar Rock2, GT Racing, Angry Birds, Uno HD, NFS Shift!(mindegyik tökéletesen futott, giroszkópot jól érzékelték, akadást nem tapasztaltam!
Big Screen-beta laboros szintén működik, s PLAY to a legújabb is fut, bár DLNA tv hiányában nem tudtam tesztelni, de a héten megyek Media Markt-ba, majd ott betesztelem!

A közösségi szolgáltatást facebook-n teszteltem hibát nem találtam, sőt galériából és mapsból is volt megosztás, mindkettő hibátlanul sikerült elsőre!
Akkumulátor élettartamáról az alábbit tudom elmondani(volt 3 óra játék, 2-3 óra wifi kapcsolat-ebben 1 óra axn player,30 perc telefonálás, 3 óra zenehallgatás, 3g-n 2 óra netezés, ebből 1 óra internet rádió;kb 20%-nál átváltott energiatakarékosba, s az internetrádiózás utolsó 20 perce így ment, majd a teló kikapcsolt)
Összegezve 1,5 napot bírt úgy, hogy mindent teszteltem mindent futtattam kicsit, amiket fent leírtam!Coderus Belle-nél nálam csak 1 napig bírta,ilyen használattal; szóval mindenképpen többet bír az akku, sztm kb. 1,3-1,5x!Átlagos használattal 2,5-3 nap, de majd megírom!

A menü és főképernyő, beleértve a widgetek és hivatkozások működését és sebességét gyors és minimális akadással fut!

Jaj majd nem elfelejtettem, Sleeping screen integrálva hibátlanul fut az is, de én visszaállítottam analóg órás képernyővédőre, s végig azon üzemelt!

A betűtípus cserével nem foglalkoztam, mert nekem tetszett, de ha valakinek mégse tetszene az ezt megelőző hozzászólásokba megtalálja a megoldást(köszönjük, hogy rájöttetek)

Ha kipróbálnád ezt a Belle-t, akkor az alábbi linkről letöltheted: http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... #msg694869
- morpheuss12
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 34 times
Köszi most teszem fel , nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény.golan7 írta:Próbáld ki a DeLight 3.2 rofs3-al felrakni!(Azt hiszem abban van magyar beviteli nyelv, mert az elforgatós mod a rofs3-ban van a magyar bill.-el együtt!)morpheuss12 írta:Golan felé intéznék egy kérdést . Először is thx a Belléért nagyon jól sikerült és ide szegezném a kérdést ,hogy a lezárt billnés a kijelző elfordul ez nagyon zavaró mert a Nokia Sleeping-et használom és van a mikor csak a fele látszik. Illetve ha telefonálok akkor is elfordul Van erre valami orvosság hogy vissza állítható legyen a gyári? Esetleg egy mód ? Vagy valamit törölni kell?
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Tegnapi dátummal van az első oldalon 3.3kay-lac írta:Ha kipróbálnád ezt a Belle-t, akkor az alábbi linkről letöltheted: http://forum.dailymobile.se/index.php?t ... #msg694869
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 9 times
tényleg jó, 2 napja raktam fel ,fps 67 proci használat pedig 75% , tehát ezzel a rommal se bírna többet ha procihasználat feljebb lenne állítva , ki is próbálom ugy mennyit bir, egyébként a tweaks progoval lehet állítani, ha a coderus belléjénél levettem a proci használatot simán kibírt 2 napot.kay-lac írta:Megvagyok a Delight Belle v3.2 tesztelésével!Leírom mire jutottam!![]()
Big Screen-beta laboros szintén működik, s PLAY to a legújabb is fut, bár DLNA tv hiányában nem tudtam tesztelni, de a héten megyek Media Markt-ba, majd ott betesztelem!![]()
Összegezve 1,5 napot bírt úgy, hogy mindent teszteltem mindent futtattam kicsit, amiket fent leírtam!Coderus Belle-nél nálam csak 1 napig bírta,ilyen használattal; szóval mindenképpen többet bír az akku, sztm kb. 1,3-1,5x!Átlagos használattal 2,5-3 nap, de majd megírom!![]()
A menü és főképernyő, beleértve a widgetek és hivatkozások működését és sebességét gyors és minimális akadással fut!![]()
Jaj majd nem elfelejtettem, Sleeping screen integrálva hibátlanul fut az is, de én visszaállítottam analóg órás képernyővédőre, s végig azon üzemelt!![]()
A betűtípus cserével nem foglalkoztam, mert nekem tetszett, de ha valakinek mégse tetszene az ezt megelőző hozzászólásokba megtalálja a megoldást(köszönjük, hogy rájöttetek)![]()
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 11 times
Hali lasza0414!
Kipróbáltad már? Van hozzá magyar nyelv, mint a 3.2-höz, vagy csak van benne magyar beviteli nyelv?
Kipróbáltad már? Van hozzá magyar nyelv, mint a 3.2-höz, vagy csak van benne magyar beviteli nyelv?