Ha gondolod küld el privátba a rofs2-öt ránézek annak menni kell. És a core fájlt is valszeg ott a hiba.tomtrial írta:Elindítottam a nokiacookert megcsináltam a font-cserét majd visszacsomagoltam flasheltem és a telefon nem indult el ... maradok a más által készített megbízhatóbb fw-nél
N8 CFW/MOD
- joe3
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
- Nem: Férfi
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 88 times
Re: N8 CFW/MOD
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
megcsináltam, kb. fél óra múlva fent lesz a tárhelyen. a probléma ott volt, hogy én golan7 fájljait használtam, ott vagy angol volt, vagy semmilyen. Most a Nokia 701 magyar van benne, így nálam jó.tomtrial írta:Basta: felraktam a fw-det de nem okés sajna, qwerty nincs benne, vízszintesen nem jön elő a qwerty meg semmi sem
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Nekem a rofs3-ban volt a magyar qwerty!basta írta:megcsináltam, kb. fél óra múlva fent lesz a tárhelyen. a probléma ott volt, hogy én golan7 fájljait használtam, ott vagy angol volt, vagy semmilyen. Most a Nokia 701 magyar van benne, így nálam jó.tomtrial írta:Basta: felraktam a fw-det de nem okés sajna, qwerty nincs benne, vízszintesen nem jön elő a qwerty meg semmi sem

Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Üdv! Igaz, nem az a téma, de majdnem teljesen ugyan az, az aláírásomból a MEGOSZTÁSOM-ból letölthetedknorby98 írta:Sziasztok!
Nemtudjátok honnan lehetne megszerezni, a Bzs Annaikonos témáját, azt amiről az első oldalon a screenshotok vannak?
Előre is köszi!

- Rating: 2.63%
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis
gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! 
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis

MEGOSZTÁSOM
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony XperiaT
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Köszi szépen már durrantom is lefele!bazy írta:Üdv! Igaz, nem az a téma, de majdnem teljesen ugyan az, az aláírásomból a MEGOSZTÁSOM-ból letölthetedknorby98 írta:Sziasztok!
Nemtudjátok honnan lehetne megszerezni, a Bzs Annaikonos témáját, azt amiről az első oldalon a screenshotok vannak?
Előre is köszi!![]()
Purity_Black_S^3_IND190.sis, én is ezt használom!

- morpheuss12
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 34 times
Golan felé intéznék egy kérdést . Először is thx a Belléért nagyon jól sikerült és ide szegezném a kérdést ,hogy a lezárt billnés a kijelző elfordul ez nagyon zavaró mert a Nokia Sleeping-et használom és van a mikor csak a fele látszik. Illetve ha telefonálok akkor is elfordul Van erre valami orvosság hogy vissza állítható legyen a gyári? Esetleg egy mód ? Vagy valamit törölni kell?
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Próbáld ki a DeLight 3.2 rofs3-al felrakni!(Azt hiszem abban van magyar beviteli nyelv, mert az elforgatós mod a rofs3-ban van a magyar bill.-el együtt!)morpheuss12 írta:Golan felé intéznék egy kérdést . Először is thx a Belléért nagyon jól sikerült és ide szegezném a kérdést ,hogy a lezárt billnés a kijelző elfordul ez nagyon zavaró mert a Nokia Sleeping-et használom és van a mikor csak a fele látszik. Illetve ha telefonálok akkor is elfordul Van erre valami orvosság hogy vissza állítható legyen a gyári? Esetleg egy mód ? Vagy valamit törölni kell?
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Megosztásom
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
- Has thanked: 0
- Been thanked: 7 times
Megcsináltam magamnak a Delight 3.2-es fw-t úgy hogy ne az a csúnya betűtípus legyen benne. Az volt a hiba, hogy amikor nokiacooker-el cserétem a betűt akkor nem ugyanolyan fájlnévként másoltam be az új betűtípust. Most már minden okés, tetszik a Delight féle ... és lehet csak placebo de nekem többet bírt egy kicsivel akkuidőben mint a coderus féle ... és nem is fagyott le annyiszor.
- mezso75
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 808 Pureview
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Volt már nem egy N8-am, de most rászántam magam egy "zsír" új vételére, mert meguntam hogy mindegyiknek volt valami esztétikai problémája.
Mi lehet az oka hogy a telefonomon lévő product kód nem szerepel a navifirm találatai között, sőt egyáltalán nem is írnak ilyenről sehol sem?
059L036
Ja a telefon az új Bronz színű N8-00
Volt már nem egy N8-am, de most rászántam magam egy "zsír" új vételére, mert meguntam hogy mindegyiknek volt valami esztétikai problémája.
Mi lehet az oka hogy a telefonomon lévő product kód nem szerepel a navifirm találatai között, sőt egyáltalán nem is írnak ilyenről sehol sem?
059L036
Ja a telefon az új Bronz színű N8-00