N8 CFW/MOD
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Re: N8 CFW/MOD
Csináltam magamnak szoftvert, Coderus legutolsó Belle-jéből.
Módosítások:
+ Magyar nyelv (telefon és beviteli)
+ Nokia 701 csengőhangok
+ N9 háttérképek
+ Más effektek (Effects pack 2 by andrenlsbr (improved))
+ Mappás menüelrendezés
+ Nagy analóg óra
Egyébként kiderült, hogy az ázsiai telefonok más frekvenciát használnak a kapcsolatokhoz, tehát az N8, amit rám fogtak, hogy elrontottam tökéletesen működik...
UI.: megosztásomból tölthető.
Módosítások:
+ Magyar nyelv (telefon és beviteli)
+ Nokia 701 csengőhangok
+ N9 háttérképek
+ Más effektek (Effects pack 2 by andrenlsbr (improved))
+ Mappás menüelrendezés
+ Nagy analóg óra
Egyébként kiderült, hogy az ázsiai telefonok más frekvenciát használnak a kapcsolatokhoz, tehát az N8, amit rám fogtak, hogy elrontottam tökéletesen működik...
UI.: megosztásomból tölthető.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Dark Grey
- Has thanked: 0
- Been thanked: 7 times
Letöltöttem a nokiacooker 1.1-et de nem indul el. Azt írja túl régi és innen szedjem le: http://www.symbian-toys.com/nokiacooker.aspx#download ... de hiszen innen szedtem lejoe3 írta:NokiaCooker -rel Rofs2-őt kibontod az eredeti belléből kiveszed a resource/Fonts mappát majd a te verziód rofs2-jét is kibontod és belemásolod majd vissza csomagolod.tomtrial írta:Na igen a betűtípus, én egy napja használom és végülis már megszoktam, írás közben zavar még kicsit. Amúgy sehogyan nem tudom kicserélni, bárhogyan is próbáltam mindenféle leírással ... egyszerűen nincs olyan mappa amit ki kéne törölni amit fentebb is írtam
Phoenix update software és jónak kell lenni.

-
- Újonc
- Kapcsolat:
Állítsd vissza a rendszeridőt.tomtrial írta:Letöltöttem a nokiacooker 1.1-et de nem indul el. Azt írja túl régi és innen szedjem le: http://www.symbian-toys.com/nokiacooker.aspx#download ... de hiszen innen szedtem lena ilyenkor mivan?
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
tomtrial írta:Letöltöttem a nokiacooker 1.1-et de nem indul el. Azt írja túl régi és innen szedjem le: http://www.symbian-toys.com/nokiacooker.aspx#download ... de hiszen innen szedtem lejoe3 írta:NokiaCooker -rel Rofs2-őt kibontod az eredeti belléből kiveszed a resource/Fonts mappát majd a te verziód rofs2-jét is kibontod és belemásolod majd vissza csomagolod.tomtrial írta:Na igen a betűtípus, én egy napja használom és végülis már megszoktam, írás közben zavar még kicsit. Amúgy sehogyan nem tudom kicserélni, bárhogyan is próbáltam mindenféle leírással ... egyszerűen nincs olyan mappa amit ki kéne törölni amit fentebb is írtam
Phoenix update software és jónak kell lenni.na ilyenkor mivan?
Van egy progi amivel belehet állítani, hogy induljon!
Keress vissza, valaki belinkelte! (Run as Date vagy valami hasonló a neve!)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
más frekvenciát a gps-hez, hát hogynebasta írta:Egyébként kiderült, hogy az ázsiai telefonok más frekvenciát használnak a kapcsolatokhoz, tehát az N8, amit rám fogtak, hogy elrontottam tökéletesen működik...

-
- 1. szint
Basta: felraktam a fw-det de nem okés sajna, qwerty nincs benne, vízszintesen nem jön elő a qwerty meg semmi sem
-
- 1. szint
Elindítottam a nokiacookert megcsináltam a font-cserét majd visszacsomagoltam flasheltem és a telefon nem indult el ... maradok a más által készített megbízhatóbb fw-nél 

-
- Újonc
- Kapcsolat:
igen, az a baj, hogy későn vettem én is észre, letöröltem már azóta a cfw-t. javítom!tomtrial írta:Basta: felraktam a fw-det de nem okés sajna, qwerty nincs benne, vízszintesen nem jön elő a qwerty meg semmi sem
-
- Újonc
- Kapcsolat:
wifihez inkább. nem tudom igazából, hogy pontosan hogy van. de én alapból nem bízom az ilyen ázsiai szemetekbenbladehu2 írta:más frekvenciát a gps-hez, hát hogyne
nokiások mondták, most voltak valami oktatáson a belle-lel kapcsolatban, a lényeg az, hogy az ázsiaiak ennyit tudnak itt.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Sony XperiaT
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 6 times
Sziasztok!
Nemtudjátok honnan lehetne megszerezni, a Bzs Annaikonos témáját, azt amiről az első oldalon a screenshotok vannak?
Előre is köszi!
Nemtudjátok honnan lehetne megszerezni, a Bzs Annaikonos témáját, azt amiről az első oldalon a screenshotok vannak?
Előre is köszi!