Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)
Köszönöm. Én a C7 fórumon láttam, hogy ha euro3asra tesszük a telót, akkor független lesz. vagy félreértettem, vagy 5800-ra ez nem igaz?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem csak félreértetted. Ilyenkor csak a szoftver lesz független, a telefon nem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Ugyan ez a helyzet nálam is, vagy ezt a szöveget írja ki ha mégse akkor meg ezt "cmd17 block" és nem csinál semmit??????????Walaki01 írta:Sziasztok!
Van egy nagy gondom. Rászántam magam, hogy felrakok a telóra egy moddolt romot, de az istennek nem jön össze.
Letöltöttem (vírusirtó kikapcs) és telepítettem a Jafot. Elindítom a OGM Jaf P key emulátorral.A box hibát leokézom, aztán elindul. Az itt leírt beállításokat használom, annyi eltéréssel, hogy a letöltött fw 6 (Érdekes módon nem 7 mint a gyári) fájlját bemásolom a helyére a Phoenix /Products /RM-356 mappába.
Kikapcsolom és rádugom a telót a gépre, Aztán Use INI. A megjelenő ablakban kiválasztom az RM-356 Nokia 5800 Xpress. Megtalálja a telepítendő fájlokat. Utána flash. A downgrade figyelmeztetést leokézom, utána kéri, hogy nyomjam meg a teló bekapcs gombját. Megnyomom egy pillanatra és megtalálja a telót, Aztán kiírja: "Flash files are corupted or missing..." És tovább nem csinál semmit. A telóhoz nem nyúl (szerencsére) mert továbbra is minden normálisan műxik az eredeti beállítások szerint. Mit csinálok rosszul?

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xm
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a témában, letudná nekem valaki irni hogy kell rom-ot fel rakni a telora?
Kezdő vagyok még a témában, letudná nekem valaki irni hogy kell rom-ot fel rakni a telora?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt találsz leírást is.inyenc írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- blpub
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
N97 mini V30, vagy C6 V40? 
Véleményeket, tapasztalatokat várok...
Vagy dobjam fel egymás után, aztán próba cseresznye?

Vagy dobjam fel egymás után, aztán próba cseresznye?

Üdv!
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Has thanked: 0
- Been thanked: 118 times
A mini szoftverét rövid ideig kipróbáltam, semmivel sem volt jobb a másiknál. De a másikhoz több modot találtam, amivel saját ízlésemre tudtam formálni.blpub írta:N97 mini V30, vagy C6 V40?
Egyénként a legtöbb (jól összerakott) C6V40-es szoft. N97-nek vagy N97 mininek adja ki magát a weboldalak, áruház előtt, így például valamennyi N97-es widget, ami egyébként C6-on le lenne tiltva, elérhető.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- blpub
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
- Been thanked: 9 times
Pár napja próbálgatom a V40-et, de vannak vele problémáim. Pl. ha nem a beépített témát használom, egy újraindítás után nem működik az XM gomb. A másik, hogy pl. az ebuddy egy büdös kukk nélkül mobilnetre megy akkor is, ha van wifi, hiába van beállítva, hogy kérdezzen rá a teló, nem kérdez rá. Ugyanez az ebuddy verzió másik szofton ezt nem csinálja, meg másik telón sem, tehát tuti ennek is a mod az oka. Azért flasheltem újra a telót, mert lassulgatott, volt, hogy fél percig nem reagált, de a V40-es ma reggel billentyűzár kinyitás után nem lép menübe, aztán már a főképernyő se látszik, csak a háttér. Ez így nem lesz jó...
A bajom, hogy 52.0.007-es szoft van a telómon és nem is tervezem a 101-es felrakását, mert a navifirm szerint abból nincs magyar, és ha gyárit akarok rátenni, akkor buktam a magyar nyelvet. Kérdés, hogy a 101-esre főzött romok mit csinálnak, ha 007-es szoftra rakom őket. Ha jól csalódom, csak a rofs2-t kell kicserélni a navifirm-ből leszedett szoftban, mert abban van a mod, a többi fájl tehát lehet akár a 007-es szoft is.
N97-es szofton gondolkodom, és azt csak 101-esre láttam, ezért agyalok a fentin.
A bajom, hogy 52.0.007-es szoft van a telómon és nem is tervezem a 101-es felrakását, mert a navifirm szerint abból nincs magyar, és ha gyárit akarok rátenni, akkor buktam a magyar nyelvet. Kérdés, hogy a 101-esre főzött romok mit csinálnak, ha 007-es szoftra rakom őket. Ha jól csalódom, csak a rofs2-t kell kicserélni a navifirm-ből leszedett szoftban, mert abban van a mod, a többi fájl tehát lehet akár a 007-es szoft is.
N97-es szofton gondolkodom, és azt csak 101-esre láttam, ezért agyalok a fentin.
Üdv!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800NE
Sziasztok!
Azt meg lehet valahogyan csinálni, hogy a gyári v51.006-os szoftból kiszedem a magyar nyelvet, és belerakom egy cfw-be, ami csak külföldiül van (az is 51.006)?
Azt meg lehet valahogyan csinálni, hogy a gyári v51.006-os szoftból kiszedem a magyar nyelvet, és belerakom egy cfw-be, ami csak külföldiül van (az is 51.006)?
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Minek vesződsz külföldivel, amikor a letöltéseknél találsz egy rakat főzött romot 5800-ra?gergo00 írta:Sziasztok!
Amúgy itt van nyelv export/inport