Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Fabio eM.
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Re: Egyedi firmware 5800-ra (csak óvatosan!)

Hozzászólás Szerző: Fabio eM. »

Köszönöm. Én a C7 fórumon láttam, hogy ha euro3asra tesszük a telót, akkor független lesz. vagy félreértettem, vagy 5800-ra ez nem igaz?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Szerintem csak félreértetted. Ilyenkor csak a szoftver lesz független, a telefon nem.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

Walaki01 írta:Sziasztok!
Van egy nagy gondom. Rászántam magam, hogy felrakok a telóra egy moddolt romot, de az istennek nem jön össze.
Letöltöttem (vírusirtó kikapcs) és telepítettem a Jafot. Elindítom a OGM Jaf P key emulátorral.A box hibát leokézom, aztán elindul. Az itt leírt beállításokat használom, annyi eltéréssel, hogy a letöltött fw 6 (Érdekes módon nem 7 mint a gyári) fájlját bemásolom a helyére a Phoenix /Products /RM-356 mappába.
Kikapcsolom és rádugom a telót a gépre, Aztán Use INI. A megjelenő ablakban kiválasztom az RM-356 Nokia 5800 Xpress. Megtalálja a telepítendő fájlokat. Utána flash. A downgrade figyelmeztetést leokézom, utána kéri, hogy nyomjam meg a teló bekapcs gombját. Megnyomom egy pillanatra és megtalálja a telót, Aztán kiírja: "Flash files are corupted or missing..." És tovább nem csinál semmit. A telóhoz nem nyúl (szerencsére) mert továbbra is minden normálisan műxik az eredeti beállítások szerint. Mit csinálok rosszul? :hmm2:
Ugyan ez a helyzet nálam is, vagy ezt a szöveget írja ki ha mégse akkor meg ezt "cmd17 block" és nem csinál semmit?????????? :duhos2:
inyenc
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800 xm
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: inyenc »

Sziasztok!

Kezdő vagyok még a témában, letudná nekem valaki irni hogy kell rom-ot fel rakni a telora?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

inyenc írta:Sziasztok!

Kezdő vagyok még a témában, letudná nekem valaki irni hogy kell rom-ot fel rakni a telora?
Itt találsz leírást is.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: blpub »

N97 mini V30, vagy C6 V40? :)
Véleményeket, tapasztalatokat várok...

Vagy dobjam fel egymás után, aztán próba cseresznye? :)
Üdv!
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

blpub írta:N97 mini V30, vagy C6 V40? :)
Véleményeket, tapasztalatokat várok...
A mini szoftverét rövid ideig kipróbáltam, semmivel sem volt jobb a másiknál. De a másikhoz több modot találtam, amivel saját ízlésemre tudtam formálni.

Egyénként a legtöbb (jól összerakott) C6V40-es szoft. N97-nek vagy N97 mininek adja ki magát a weboldalak, áruház előtt, így például valamennyi N97-es widget, ami egyébként C6-on le lenne tiltva, elérhető.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: blpub »

Pár napja próbálgatom a V40-et, de vannak vele problémáim. Pl. ha nem a beépített témát használom, egy újraindítás után nem működik az XM gomb. A másik, hogy pl. az ebuddy egy büdös kukk nélkül mobilnetre megy akkor is, ha van wifi, hiába van beállítva, hogy kérdezzen rá a teló, nem kérdez rá. Ugyanez az ebuddy verzió másik szofton ezt nem csinálja, meg másik telón sem, tehát tuti ennek is a mod az oka. Azért flasheltem újra a telót, mert lassulgatott, volt, hogy fél percig nem reagált, de a V40-es ma reggel billentyűzár kinyitás után nem lép menübe, aztán már a főképernyő se látszik, csak a háttér. Ez így nem lesz jó...
A bajom, hogy 52.0.007-es szoft van a telómon és nem is tervezem a 101-es felrakását, mert a navifirm szerint abból nincs magyar, és ha gyárit akarok rátenni, akkor buktam a magyar nyelvet. Kérdés, hogy a 101-esre főzött romok mit csinálnak, ha 007-es szoftra rakom őket. Ha jól csalódom, csak a rofs2-t kell kicserélni a navifirm-ből leszedett szoftban, mert abban van a mod, a többi fájl tehát lehet akár a 007-es szoft is.
N97-es szofton gondolkodom, és azt csak 101-esre láttam, ezért agyalok a fentin.
Üdv!
gergo00
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800NE

Hozzászólás Szerző: gergo00 »

Sziasztok!
Azt meg lehet valahogyan csinálni, hogy a gyári v51.006-os szoftból kiszedem a magyar nyelvet, és belerakom egy cfw-be, ami csak külföldiül van (az is 51.006)?
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

gergo00 írta:Sziasztok!
Azt meg lehet valahogyan csinálni, hogy a gyári v51.006-os szoftból kiszedem a magyar nyelvet, és belerakom egy cfw-be, ami csak külföldiül van (az is 51.006)?
Minek vesződsz külföldivel, amikor a letöltéseknél találsz egy rakat főzött romot 5800-ra?
Amúgy itt van nyelv export/inport :arrow: http://www.smartnews.hu/2010/08/nyelv-h ... mware-hez/
Kép Kép
Válasz küldése

Vissza: “Modding”