N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
sergio81
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 5 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: sergio81 »

akidobos írta:Igen, nálam is butáskodik.. Sőt, újraindítás után sem tért magához, csak teljes ki/be kapcsolás után.
Nálam is hasonló a helyzet!De újraindítás után magához tér!A kérdés hogy meddig!
Az akkumerüléssel van még valakinek gondja?Amikor először raktam fel a CODeRUS bellét nem merült ilyen gyorsan!Azóta egy nap alatt simán lemerül!Most újraraktam hátha ez segít!
kis_peti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8-00 DG
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kis_peti »

Helló! Nekem 4 napja fut CODeRUS féle Belle az N8-on, és csak minden 2. nap kell töltenem. Átlagos használat mellet elketyeg 2 napig!
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

kis_peti írta:Helló! Nekem 4 napja fut CODeRUS féle Belle az N8-on, és csak minden 2. nap kell töltenem. Átlagos használat mellet elketyeg 2 napig!
Szia Peti!

Be tudnád linkelni a CODeRUS féle Annát? Nyűglődöm egy másikkal és már nagyon tele a t**öm vele.

THX: Joe
zozo1224
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Taylor Belle V7 Rom
Has thanked: 9 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: zozo1224 »

Sziasztok !

Nekem az ivo777 féle belle van fent ami az első magyar nyelvűek között volt és azóta sem piszkáltam mert hibátlan ! Akku is elmegy 3 napig de volt már hogy 4-et is elment pedig a wifi mindig be van kapcsolva...
Eddig még nem volt olyan progi-téma-játék sem ami nem ment volna fel rá tehát meg vagyok elégedve vele...

:-)
kis_peti
Újonc
Újonc

simonjoe írta:
kis_peti írta:Helló! Nekem 4 napja fut CODeRUS féle Belle az N8-on, és csak minden 2. nap kell töltenem. Átlagos használat mellet elketyeg 2 napig!
Szia Peti!

Be tudnád linkelni a CODeRUS féle Annát? Nyűglődöm egy másikkal és már nagyon tele a t**öm vele.

Helló! Belle nem Anna! :) Itt a link: http://www.smartnews.hu/2011/09/modosit ... y-coderus/
cseroxquad
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Grey
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cseroxquad »

Feltettem a legújabb Belle-t. Egy dolog boszant benne, hogy még a régebbinél a galériában a háttérképet be tudtam vágni, hogy jól álljon, ebben az újban nincs ilyen opció csak a főképernyő opciójánál tudom beállítani ami csak úgy beteszi és lelógnak a szélei a háttérképnek.
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

kis_peti írta:
simonjoe írta:
Szia Peti!

Helló! Belle nem Anna! :) Itt a link: http://www.smartnews.hu/2011/09/modosit ... y-coderus/
...jó, jóóó! :oops: Ha jól értelmeztem a telepítési útmutatót akkor a Bzs féle főzetet a letöltött fájlokkal kell lecserélni és mehet. Kérlek erősíts meg. Vagy valami konkrét leírást ha tudnál adni azt NAGYON megköszönném!!

Üdv: Joe
kis_peti
Újonc
Újonc

Hy! Igen jól értelmezted! Törölsz mindent ami nem Rofs2,Rofs3,Uda,Core! utána lecseréled a letöltött fájlokkal! Jaaa és ne feledd tároló módban törölni a resource,sys,system,private mappákat! ;)
These users thanked the author kis_peti for the post:
simonjoe (2011-10-04 kedd 06:46:19)
Rating: 2.63%
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

cseroxquad írta:Mikorra várható hivatalosan a Belle N8-ra?
idézem neked a svéd nokia válaszát erre a kérdésre:
"Nokia: Hi PKK. Symbian Belle will first come out of the Nokia 700 in the Swedish market and is expected to come in November. Then we begin to "roll out" Symbian Belle to existing products. Nokia N8 is a priority and we expect to begin the rollout by year-end. Sincerely, Oscar"
Tehát hivatalosan is megerősítve hogy jó esetben (ha nem késik a nokia 700 boltokba kerülése) decemberben jön a belle, és elsőként az n8-ra.

mellesleg akit érdekel 75 olvasói kérdésre válaszolt a svéd nokia, itt olvasható a svéd eredetinek az angolra googlefordított változata (persze aki tud svédül annak könyebb a dolga):
http://translate.google.com/translate?h ... 86299.html
akidobos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
Has thanked: 35 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: akidobos »

cseroxquad írta:Feltettem a legújabb Belle-t. Egy dolog boszant benne, hogy még a régebbinél a galériában a háttérképet be tudtam vágni, hogy jól álljon, ebben az újban nincs ilyen opció csak a főképernyő opciójánál tudom beállítani ami csak úgy beteszi és lelógnak a szélei a háttérképnek.
Galéria: kép használata: set as wallpaper és már vagdoshatsz is. ;)
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
Válasz küldése

Vissza: “Modding”