Köszi!!!!

Nekem sajnos nagyon szívta az akksit, gondolom a lezáráskor is működő giro miatt.ijuhasz írta:Sztem a golan7 belléje a legjobb eddig az ősszes kőzül. Kőszi golan
Köszi sikerült ki műtenem, nagyon szerettem a verziód de sajnos mindig kifagyott ha bluetooth fülest használtam de csak akkor, és a nokia bubbles nem fordult balra. Talán az elfordulás mod miatt nem tudom(lezárt képernyőnél működő giró).golan7 írta:deka10 írta:
Nekem is gyorsan lemerül, de gondolom ez a procihasználat optimalizálásának a hiánya miatt van.akidobos írta:Nekem sajnos nagyon szívta az akksit, gondolom a lezáráskor is működő giro miatt.ijuhasz írta:Sztem a golan7 belléje a legjobb eddig az ősszes kőzül. Kőszi golan
Nekem is ez az észrevételem, hogy hamar merül! :S Remélem tényleg proci használat para van, mert eléggé idegesít! Anna jobban bírta! Kinek meddig bírja (nem energia takarékos üzemmódban)? Nekem max két nap ha éjszakára csak offline-ba teszem kikapcsolás helyett.bgergo írta:Nekem is gyorsan lemerül, de gondolom ez a procihasználat optimalizálásának a hiánya miatt van.akidobos írta:Nekem sajnos nagyon szívta az akksit, gondolom a lezáráskor is működő giro miatt.ijuhasz írta:Sztem a golan7 belléje a legjobb eddig az ősszes kőzül. Kőszi golan
Felraktam a Coderus legújabbat...meglátjuk!akidobos írta:Nekem a Belle-ekkel sem volt problémám eddig, kivéve a szóban forgó verziót.
Nekem is nagyon keveset bír, minden este töltő! (Adat és wifi bekapcsolva + Bluetooth headset kb.: 6óra!)akidobos írta:Nekem sajnos nagyon szívta az akksit, gondolom a lezáráskor is működő giro miatt.ijuhasz írta:Sztem a golan7 belléje a legjobb eddig az ősszes kőzül. Kőszi golan