N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
koge
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: koge »

" (persze csak ha bzs féle van fent)" no comment

Biztos hogy nem 6.4es volt fent? nekem annak tunt, ezert probalkoztam a 7essel.
streetracing
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: streetracing »

bellén nincs autofokus? ha fel akarom tenni az új camera modot akkor kiiírja h lecserélem-e a 11.01-es 9.23-asra. ha lecserélem a kamera nem működik. Ha fent hagyom akkor nincs autofokus.
Valami megoldás van rá?
BMW M Power
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Nem: Férfi
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Georgexy írta:Szép estét!

Golan7, melyik cfw-ből csináltad a te verziódat? Mármint az utolsót?

Csak mert a névjegyben benne van az ivo777 is és a Delight Belle is.
Az előzővel megmondom őszintén jobb volt.
Ezzel nekem néha fagy a fényképezőgép is és újra is indul.
Ahogy nézegettem, az ivo-s az stabilabb.

Vagy esetleg másnál nincs ilyesmi hiba?

Üdv.
Ezt a Deligh-ből akartam csinálni, de abból hiányzott az office és az adobe pdf ezért az ivo777 féle uda-val megpróbáltam kombinálni! De mivel mind a ketten más progit más meghajtóra raktak(pl.:kép éa videó szekesztő) és én hiába próbáltam úgy össze fésülni a file-okat, hogy mindegyik meglegyen és csak egy helyen, mégsem lett jó!
Sajnos a héten nem biztos, hogy lesz időm, de megpróbálok össze hozni valami egészségesebb verziót! Addig is akinek van ideje az körűl nézhetne a neten és adhat tippet, hogy melyik CFW-t lenne érdemes felhasználnom! Mint írtam nekem sajnos nincs időm arra, hogy minde mod-t össze vadásszak a neten és kipróbáljam mi jó a belle-hez!

Más:
A kamera nekem addig jó volt míg fel nem tettem a betalbabs féle kamera alkalmazást, attól behalt, eltávolítás után jó lett!
Nekem eddig minden alklmazás feltelepült! De ezek nem működnek: opera mini, opera mobil(a java-s opera az jó), fastpanel, favorite apps widget, go menü (valószínüleg itt kompatibilitás problémák lesznek)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
rotweiler23
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 11 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: rotweiler23 »

Promi írta:
koge írta:sziasztok,

Nektek felmegy a quickoffice 7 bzs annára? Leszedtem a régit most már semelyik se jó, és nincs quickofficeom. Mindegyik a felénél megáll nem lehet telepíteni hibaüzenettel. Ötlet?
Nem is kellett volna fel raknod, mert alapból regisztrálva van a gyári (persze csak ha bzs féle van fent). Most már csak a firmware újra rakásával tudod vissza állítani.
Én simán felraktam BZS annára a quickoffice7-et, végre van olyan pdf olvasó is benne, amit nem nyilakkal kell görgetni... Nem szedtem le a BZS által beágyazottat, egyszerűen rátelepítettem. Működik.
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

koge írta:" (persze csak ha bzs féle van fent)" no comment

Biztos hogy nem 6.4es volt fent? nekem annak tunt, ezert probalkoztam a 7essel.
Nos akkor várd az "ötletet"
symbian7610
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 808 PureView
Has thanked: 68 times
Been thanked: 39 times

Hozzászólás Szerző: symbian7610 »

rotweiler23 írta:
Promi írta:
koge írta:sziasztok,

Nektek felmegy a quickoffice 7 bzs annára? Leszedtem a régit most már semelyik se jó, és nincs quickofficeom. Mindegyik a felénél megáll nem lehet telepíteni hibaüzenettel. Ötlet?
Nem is kellett volna fel raknod, mert alapból regisztrálva van a gyári (persze csak ha bzs féle van fent). Most már csak a firmware újra rakásával tudod vissza állítani.
Én simán felraktam BZS annára a quickoffice7-et, végre van olyan pdf olvasó is benne, amit nem nyilakkal kell görgetni... Nem szedtem le a BZS által beágyazottat, egyszerűen rátelepítettem. Működik.
Nálam ezt a hiba üzenetet írja;beléptet összetevő,nem telepíthető. :(
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
lasza0414
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lasza0414 »

golan7 írta:
Georgexy írta:Szép estét!

Golan7, melyik cfw-ből csináltad a te verziódat? Mármint az utolsót?

Csak mert a névjegyben benne van az ivo777 is és a Delight Belle is.
Az előzővel megmondom őszintén jobb volt.
Ezzel nekem néha fagy a fényképezőgép is és újra is indul.
Ahogy nézegettem, az ivo-s az stabilabb.

Vagy esetleg másnál nincs ilyesmi hiba?

Üdv.
Ezt a Deligh-ből akartam csinálni, de abból hiányzott az office és az adobe pdf ezért az ivo777 féle uda-val megpróbáltam kombinálni! De mivel mind a ketten más progit más meghajtóra raktak(pl.:kép éa videó szekesztő) és én hiába próbáltam úgy össze fésülni a file-okat, hogy mindegyik meglegyen és csak egy helyen, mégsem lett jó!
Sajnos a héten nem biztos, hogy lesz időm, de megpróbálok össze hozni valami egészségesebb verziót! Addig is akinek van ideje az körűl nézhetne a neten és adhat tippet, hogy melyik CFW-t lenne érdemes felhasználnom! Mint írtam nekem sajnos nincs időm arra, hogy minde mod-t össze vadásszak a neten és kipróbáljam mi jó a belle-hez!

Más:
A kamera nekem addig jó volt míg fel nem tettem a betalbabs féle kamera alkalmazást, attól behalt, eltávolítás után jó lett!
Nekem eddig minden alklmazás feltelepült! De ezek nem működnek: opera mini, opera mobil(a java-s opera az jó), fastpanel, favorite apps widget, go menü (valószínüleg itt kompatibilitás problémák lesznek)

A Delight Belle-ből ma jön egy új verzió, amiben már az opera mobil (ahogy olvasom egyelőre kétújjas nagyítás nélkül) de mükszik (sztem ezt írtad te is fent hogy javas verzió), és álítólag elég sok bug-ot kijavít, +tesz bele új dolgokat. Meg kell várni milyen lesz. A kamera része nekem megy rendesen nem lépked ki. Ki kell próbálni hogy milyen lesz az új verzió belőle. Már mellékelt office-t meg adobe-t is hozzá a fórumán. Aztán majd meglátjátok hogy melyikből érdemesebb összegyúrni :-)
akidobos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
Has thanked: 35 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: akidobos »

Én ugyan nem használom azt a pár progit, amit Golan említ, hogy nem megy, de tökéletesen működik a legutóbbi Belle-je. Felmennek a progik, kamera jól fut, videoban van AF ( Close-up módban), stabil, nem fagy, teszi a dolgát. Mindig, tehát MINDIG teljes flash-t okozok (refurbish) és előtte manuálisan törlöm a sys, system, resurce, privat mappákat. :smartass:
These users thanked the author akidobos for the post:
golan7 (2011-08-24 szer. 15:35:34)
Rating: 2.63%
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
Georgexy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N78 - N8 DG Taylor Belle
Has thanked: 32 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: Georgexy »

bazy írta:
Georgexy írta: Más:
BZS-vel beszélgettem de azt mondta, hogy majd csak akkor fog hozzá ha lesz saját gépe. Talán 1-2 hét még.
Addig bele sem néz.
Szóval addig ne várjátok.

Üdv.
Na, én azt kérdezném, hogy akkor most BZS a hivatalos Annából nem is fog kiadni saját változatot? Hanem egyből csak a Belle-t? :hmm2: :o

Nem lesz!

Azt mondta nem foglalkozik már az Annával, mert a belle után nincs értelme. Annyival jobb és szebb. Igaz vannak még gyermekbetegségei de úgyis jön a hivatalos hamarosan.

Jah ne felejtsük el, hogy a TTpod sem megy Bellén!
Telefonok:
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

GeorgexyNem lesz!

Azt mondta nem foglalkozik már az Annával, mert a belle után nincs értelme. Annyival jobb és szebb. Igaz vannak még gyermekbetegségei de úgyis jön a hivatalos hamarosan.
Ahhan... :( :weep: Gondoltam, de azért megkérdeztem. Én már mondjuk vissza downgrade-ltem az Annát, mert közben én is rájöttem, hogy se a TTpod, se a Sygic McGuider, se egy jó pár dolog nem megy amit pedig sokat használok/nák(egyes widgetek sem tehetőek ki, meg nem minden alkalmazást lehet kitenni főképernyőre), ráadásul még csak nem is magyar. :confused3: Odáig okés, hogy új, meg szép, csak épp nem jobb (legalábbis egyenlőre szerintem), én elég sok hibát vettem benne észre. Amúgy tetszene, csak hát.... Azért remélem lesz jobb is ez, na, azért ígéretes! :D :) ;) Én mindenképp megvárom majd a hivatalosat, vagy amit majd BZS abból csinál (ha csinál, de hát mé ne :D ). :yes:
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Válasz küldése

Vissza: “Modding”