N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini CB
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
Feltettem, tetszik! ám lenne pár kérdésem: be lehet állítani, hogy a 0-ás gomb nyomvatartásával bekapcsoljon a bluetooth? a beállításokhoz nem lehet színes ikonokat tenni? mert szépek ezek az anna ikonok, de néha nehéz felismerni a sok fehér ikon közül, hogy most melyik mit takar. köszönettel Lord Wolf 

Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Töltsd le az előző oldalon a legelső linket, és azt a NokiaCooker 1.1-gyel főzd bele a rofs2, vagy a rofs3-ba.lordwolf88 írta:Feltettem, tetszik! ám lenne pár kérdésem: be lehet állítani, hogy a 0-ás gomb nyomvatartásával bekapcsoljon a bluetooth? a beállításokhoz nem lehet színes ikonokat tenni? mert szépek ezek az anna ikonok, de néha nehéz felismerni a sok fehér ikon közül, hogy most melyik mit takar. köszönettel Lord Wolf
ikonok: ilyen ez az Annácska

- These users thanked the author farkas-laci for the post:
- kt76 (2011-08-12 pén. 01:38:31)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini CB
- Been thanked: 1 time
Olyan megoldás nincs, hogy a már telepített rom-ban átírok valamit, és akkor működni fog így? ha meg belefőzőm magamnak, és beleteszem még az N8 ikonkészletet, akkor nem fog az valamivel összeakadni? lehet, hogy hülye kérdések, de még kezdő vagyok ebben.farkas-laci írta:Töltsd le az előző oldalon a legelső linket, és azt a NokiaCooker 1.1-gyel főzd bele a rofs2, vagy a rofs3-ba.lordwolf88 írta:Feltettem, tetszik! ám lenne pár kérdésem: be lehet állítani, hogy a 0-ás gomb nyomvatartásával bekapcsoljon a bluetooth? a beállításokhoz nem lehet színes ikonokat tenni? mert szépek ezek az anna ikonok, de néha nehéz felismerni a sok fehér ikon közül, hogy most melyik mit takar. köszönettel Lord Wolf
ikonok: ilyen ez az Annácska(bonyolult lenne kiszedni belőle, úgyhogy marad) esetleg rakj fel egy másik témát.
Siemens A50->Siemens C60->Nokia N-Gage->Nokia 6630->Siemens C35->Nokia 6230->Samsung Monte->Nokia N97 Mini->ZTE Blade->Nokia N97mini
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 350 times
Utólag is be lehet másolni a fájlokat, x-plore fájlkezelővel. A rompatcherben aktiváld a az open4all patch-et.lordwolf88 írta:Olyan megoldás nincs, hogy a már telepített rom-ban átírok valamit, és akkor működni fog így?

-
- 3. szint
Gondolkodtam, a bluetooth-os modhoz is elég bemásolni a fájlokat a C-re, nem kell külön belefőzni.ferret írta:Utólag is be lehet másolni a fájlokat, x-plore fájlkezelővel. A rompatcherben aktiváld a az open4all patch-et.lordwolf88 írta:Olyan megoldás nincs, hogy a már telepített rom-ban átírok valamit, és akkor működni fog így?
- kt76 (2011-08-12 pén. 01:38:39)
-
- Újonc
- Been thanked: 4 times
Kedves farkas-laci!
Mint mindig, most is nagyon örültem az újabb főzetednek, amit ezúton is nagyon köszönök! Viszont van egy gondom vele. Az előző firmware-eddel szemben ezen nem működik a telefonkijelző fordításának átállítása a 200159ED.txt átírásos, c/private/10202be9 mappába átmásolós trükkjével: ha csak olvashatóra állítom, nem történik semmi (bármit átírhattam előtte, akkor se), viszont ha nem csak olvashatóra van állítva, egész egyszerűen rebootoláskor törlődik a fájl a c-ről. Volna erre egy ötleted? Sajnos autóban nem túl jó 90°-ban elforgatott kijelzőn nézni, ki hív... Válaszodat nagyon várva üdvözöllek: Gyuri
Mint mindig, most is nagyon örültem az újabb főzetednek, amit ezúton is nagyon köszönök! Viszont van egy gondom vele. Az előző firmware-eddel szemben ezen nem működik a telefonkijelző fordításának átállítása a 200159ED.txt átírásos, c/private/10202be9 mappába átmásolós trükkjével: ha csak olvashatóra állítom, nem történik semmi (bármit átírhattam előtte, akkor se), viszont ha nem csak olvashatóra van állítva, egész egyszerűen rebootoláskor törlődik a fájl a c-ről. Volna erre egy ötleted? Sajnos autóban nem túl jó 90°-ban elforgatott kijelzőn nézni, ki hív... Válaszodat nagyon várva üdvözöllek: Gyuri
-
- 3. szint
A hívás közbeni forgatást, most a Nokia kapcsolta ki. A v30-ban gyárilag nem fordul el. Tedd fel a Tweaks-et, és az application orientation plugin-el állítsd át magadnak fekvőre, vagy automatára a képernyőt.Jurk írta:Kedves farkas-laci!
- kt76 (2011-08-12 pén. 01:38:57)
-
- Újonc
- Been thanked: 4 times
A Tweaks fenn van, már próbáltam vele is, de hiába van automatára állítva, mégse működik... Azért köszönöm az infót! Gy.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97mini
- Been thanked: 0
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem azzal kapcsolatban hogy hogyan is tegyem fel a minimre farkas-laci legújabb főzetét Phoenix-xel.
Letölttem a linket, Phoenix is megvan, látja a telót is amin a legújabb szoft van. Viszont sajnos innentől elakadtam...
Előre is köszönöm a segítséget.
Segítségre lenne szükségem azzal kapcsolatban hogy hogyan is tegyem fel a minimre farkas-laci legújabb főzetét Phoenix-xel.
Letölttem a linket, Phoenix is megvan, látja a telót is amin a legújabb szoft van. Viszont sajnos innentől elakadtam...

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Első oldal nézted már? Ugyanúgy kell csinálni, mint ott le van írva, csak a mostani szoftverrel és fözőtt ROM-mal.AlexanderN97mini írta:Sziasztok.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.