X6 egyedi firmware...(Csak óvatosan)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: X6 egyedi firmware...(Csak óvatosan)
Angolul tudok....én is probálkoztam integrálással de nekem sem igazán jön össze.... Ha valaki meg tudná oldani a magyar nyelvet annak sztem nem csak én örűlnék:) kösz szépen a gyors választ 

- orbit76
- Újonc
- Készüléktípus: nokia X6 16 GB Black
- Has thanked: 2 times
Én beletettem a magyart és müxik is a nyelv, csak azt hiszem az sms-ekbe nem akar belépni, ill. a beállítások-ban nem nyitja meg a telefonbeállítást. Potter55 által linkelt oldalon szépen magyarul leírják a magyarítást, nekem az alapján sikerült. Még egyszernimrod1993 írta:Angolul tudok....én is probálkoztam integrálással de nekem sem igazán jön össze.... Ha valaki meg tudná oldani a magyar nyelvet annak sztem nem csak én örűlnék:) kösz szépen a gyors választ

Nem bántott, kit üldözök; akit védek, nem szeretem...
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Been thanked: 118 times
Nekem is sikerült, csak úgy gondoltam, hogy az smsek és a telefonbeállítások elég fontosak ahhoz, hogy kijelenthessem: Ez nem működik!orbit76 írta:Én beletettem a magyart és müxik is a nyelv, csak azt hiszem az sms-ekbe nem akar belépni, ill. a beállítások-ban nem nyitja meg a telefonbeállítást. Potter55 által linkelt oldalon szépen magyarul leírják a magyarítást, nekem az alapján sikerült. Még egyszernimrod1993 írta:Angolul tudok....én is probálkoztam integrálással de nekem sem igazán jön össze.... Ha valaki meg tudná oldani a magyar nyelvet annak sztem nem csak én örűlnék:) kösz szépen a gyors választ
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800
Fel tettem én is és elég jól sikerűlt. nagyon jó kis cfw:)nagy.renato írta:Nekem is sikerült, csak úgy gondoltam, hogy az smsek és a telefonbeállítások elég fontosak ahhoz, hogy kijelenthessem: Ez nem működik!orbit76 írta:Én beletettem a magyart és müxik is a nyelv, csak azt hiszem az sms-ekbe nem akar belépni, ill. a beállítások-ban nem nyitja meg a telefonbeállítást. Potter55 által linkelt oldalon szépen magyarul leírják a magyarítást, nekem az alapján sikerült. Még egyszernimrod1993 írta:Angolul tudok....én is probálkoztam integrálással de nekem sem igazán jön össze.... Ha valaki meg tudná oldani a magyar nyelvet annak sztem nem csak én örűlnék:) kösz szépen a gyors választ
- orbit76
- Újonc
És milyen fw-t használsz? Elárulod? Én most az alap 32-t magyarítva, de nem tetszik.nagy.renato írta:Nekem is sikerült, csak úgy gondoltam, hogy az smsek és a telefonbeállítások elég fontosak ahhoz, hogy kijelenthessem: Ez nem működik!
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Hali!orbit76 írta:És milyen fw-t használsz? Elárulod? Én most az alap 32-t magyarítva, de nem tetszik.nagy.renato írta:Nekem is sikerült, csak úgy gondoltam, hogy az smsek és a telefonbeállítások elég fontosak ahhoz, hogy kijelenthessem: Ez nem működik!
Megjelent a 32-es fw-re feltehető c6 romom Anna ikonokkal, esetleg próbáld ki, hátha megtetszik

- Rating: 2.63%
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- orbit76
- Újonc
muzsikus2 írta:Hali!
Megjelent a 32-es fw-re feltehető c6 romom Anna ikonokkal, esetleg próbáld ki, hátha megtetszik

-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Köszönöm! Egy rom a szokásos egyszerűséggel kicsit szinesebb változatban is remélem lesz akinek tetszik. Lehet ez az utolsó mert már nincs X6-om.orbit76 írta:muzsikus2 írta:Hali!
Megjelent a 32-es fw-re feltehető c6 romom Anna ikonokkal, esetleg próbáld ki, hátha megtetszikTitokban azért reménykedtem benne, hogy ténykedsz a háttérben...
GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
- orbit76
- Újonc
Felraktam. Eddig pompásan döcög. 

- orbit76
- Újonc
Ezt szomorúan hallom... Ezúton is köszönöm az eddigi munkádat a magam és szerintem az összes x6 tulaj nevében.muzsikus2 írta:Köszönöm! Egy rom a szokásos egyszerűséggel kicsit szinesebb változatban is remélem lesz akinek tetszik. Lehet ez az utolsó mert már nincs X6-om.

Amúgy gratula a választáshoz. eskettő