CertHack-All Symbian

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: CertHack-All Symbian

Hozzászólás Szerző: potter55 »

lacin7610 írta:Sziasztok!
Nokia C5-03-ra tettem fel. Simán települ. Addig semmi gond nincs is vele, míg a Z:/sys/bin -be bele nem akarok menni.
Ekkor fagyás, ezt követően memória megtelt, majd rendszer hiba üzenetek fogadnak. Ha nem piszkálja vele az ember a Z:-t akkor pipecül teszi a dolgát :D
Z:-be csak azért akartam belátogatni, hogy vajon oda bebiggyeszti-e az instalserver.exe-t. Korábban egy Nokia 6120c-m volt, abba betettem az instalserver.exe-t, és egy újra telepítésnél simán berakta a c:/../bin mappába :D

Köszönet a fejlesztőknek!!!!!
A ROM meghajtót (a Z-t) nem lehet írni csak olvasni.

(Változtasd meg akkor a készüléktípusodat, ha már nem 6120c-t használsz. :) )
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Sziasztok!
Egy kis gondom van. Nem tudom, más tapasztalta-e. Feltettem, ezt a hacket, azóta a telóm,ami eddig egy töltéssel 4-5 napig bírta, most 2 nap alatt teljesen lemerül. A használati körülmények azonosak.
Utána a következők mentek rá: Filebrowser, Quick office.Ezek gondolom, nem okozhatják a problémát. :wacko:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Vysard
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Vysard »

Heló nekem egy 5230asom van és szépen fel is ment rá miután az opdás fájlokkal szignóztam csak annyi lenne hogy az normális hogy megjelent egy H meghajtó is?
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Vysard írta:Heló nekem egy 5230asom van és szépen fel is ment rá miután az opdás fájlokkal szignóztam csak annyi lenne hogy az normális hogy megjelent egy H meghajtó is?
Igen.Már láthatók a rejtett meghajtók is. Rejtett meghajtórol csak másolni tudsz, tehát beírni, módosítani nem.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Engem csak annyi érdekelne, hogyha lehardresetelem a telot akkor a memórikártya is törlődik vagy nem, mert ha nem akkor majd a teloszámokat arra rakom rá. ha kijon egyszer a PR2.0!!! :D ;)
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

nokiae668 írta:Engem csak annyi érdekelne, hogyha lehardresetelem a telot akkor a memórikártya is törlődik vagy nem, mert ha nem akkor majd a teloszámokat arra rakom rá. ha kijon egyszer a PR2.0!!! :D ;)
A memkari nem törlődik, csak a teló áll alapra. Viszont,gondolom, a fájlkezelőben neked is megvan a Mentés funkció, ami a teló tartalmát menti a memkarira, tehát csinál egy biztonsági mentést. Onnan a hard reset után vissza tudod állítani azokat a tartalmakat amikre szükséged van. Tehát, a telószámokat, SMS-eket, beállításokat, fájlokat, stb.
Ha csak a névjegyeket akarod átmásolni, akkor, Névjegyzék/opciók/megjelölés/összes/opciók/névjegykártya másol/másik memóriába. Kjelölöd az E meghajtót és az összes névjegyet átmásolja oda, az Egybek,vagy Others mappába, névjegyzék néven.A fájlok, .vcf kiterjesztésűek, tehát akár más telóra is másolhatók utána. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Vysard
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Vysard »

bzs73 írta:
Vysard írta:Heló nekem egy 5230asom van és szépen fel is ment rá miután az opdás fájlokkal szignóztam csak annyi lenne hogy az normális hogy megjelent egy H meghajtó is?
Igen.Már láthatók a rejtett meghajtók is. Rejtett meghajtórol csak másolni tudsz, tehát beírni, módosítani nem.
OK kösz szépen a választ
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Walaki01 írta:
nokiae668 írta:Engem csak annyi érdekelne, hogyha lehardresetelem a telot akkor a memórikártya is törlődik vagy nem, mert ha nem akkor majd a teloszámokat arra rakom rá. ha kijon egyszer a PR2.0!!! :D ;)
A memkari nem törlődik, csak a teló áll alapra. Viszont,gondolom, a fájlkezelőben neked is megvan a Mentés funkció, ami a teló tartalmát menti a memkarira, tehát csinál egy biztonsági mentést. Onnan a hard reset után vissza tudod állítani azokat a tartalmakat amikre szükséged van. Tehát, a telószámokat, SMS-eket, beállításokat, fájlokat, stb.
Ha csak a névjegyeket akarod átmásolni, akkor, Névjegyzék/opciók/megjelölés/összes/opciók/névjegykártya másol/másik memóriába. Kjelölöd az E meghajtót és az összes névjegyet átmásolja oda, az Egybek,vagy Others mappába, névjegyzék néven.A fájlok, .vcf kiterjesztésűek, tehát akár más telóra is másolhatók utána. :yes:
Oké, kösziszépen!
gyula84
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: gyula84 »

Hali

Nekem simán ment :)
Installáltam a (CertUpdater.sisx) majd egyből rá a szignózott (CertHack_Installer.sis) a saját CER fájljaimmal, majd elindítottam a hackit et és kész is :) egy restart, majd rá a bzs féle magyar filebrowser :) Speciel én erre vártam, mert nem szeretem a főzött romokat :)
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

gyula84 írta:Hali

Nekem simán ment :)
Installáltam a (CertUpdater.sisx) majd egyből rá a szignózott (CertHack_Installer.sis) a saját CER fájljaimmal, majd elindítottam a hackit et és kész is :) egy restart, majd rá a bzs féle magyar filebrowser :) Speciel én erre vártam, mert nem szeretem a főzött romokat :)
Akkor érdemes volt várnod. :yes:
Válasz küldése

Vissza: “Modding”